БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТИ И КОНКУРЕНТНИ ПРЕДИМСТВА


Докладът на Smithers „Бъдещето на дигиталния срещу офсетов печат до 2024 г.“ разкрива, че мастиленоструйният печат се очаква да скочи с 41 милиарда евро до 118,3 милиарда долара в целия свят за период от пет години - до 2024 г.

Индустриалната преса на Konica Minolta AccurioJet KM-1e (evolution), отличена с наградата награда Buyers Lab (BLI) 2021-2022 PaceSetter in Production Print Applications: Output Variety от Keypoint Intelligence, ще продължи да помага за насочването на тенденциите в преминаването от офсетов към дигитален печат. 

Значителният пазарен потенциал стои зад решението за лансирането на нашата дигитална пълноцветна B2+ UV мастиленоструйна преса AccurioJet. От официалното ѝ представяне по време на Drupa през 2016 г.[4] , тя се превърна в “естествен мост” между офсетa и дигиталния печат, а представената през лятото на 2020 г. версия Konica Minolta AccurioJet KM-1e продължава тенденцията за преминаване от офсетов към дигитален печат. Машината е с превъзходно качество на печат и висока производствена надеждност. Други значителни предимства са минималното време за настройка, намаленото време за обслужване, както и автоматичния дуплекс и гъвкавост при производството. Не съществува компромис по отношение на субстратите, качеството, консистенцията на цветовете, регистрацията и незабавните довършителни дейности. AccurioJet KM-1e има изключително много приложения и предоставя на клиентите възможности за допълнителни бизнес дейности и приходи.

ВЪЗМОЖНОСТИ И ПРИЛОЖЕНИЯ

ВЪЗМОЖНОСТИ И ПРИЛОЖЕНИЯ

ИНТЕРВЮ С АРТИН МИКАЕЛЯН, консултант Индустриални решения

Прочетете експертно мнение за предимствата на AccurioJet KM-1e, за профила на печатниците, за които е подходяща и за мястото на тази универсална машина на българския печатен пазар. Научете какви са приложенията, важните характеристики и чисто практическите приложения на тази мастиленоструйна B2+ система.

ОФСЕТОВО КАЧЕСТВО ОТ ДИГИТАЛНА МАШИНА

Вижте повече за съвременните тенденции в печата, за напредъка на дигиталните технологии, за съвсем логичното съвместяване на дигиталните с конвенционалните технологии и за вземането на превес на дигиталните в някои от новите трендови посоки,

КМ-1е - ОСНОВНИ ПОКАЗАТЕЛИ

В световен мащаб стойностите на мастиленоструйния печат ще се увеличат с 53% за 5 години - до 2024 г. При европейските клиенти обемите на AccurioJet KM-1 нарастват дори с малко по-висока скорост. Научете как мастиленоструйните преси стимулират бизнес растежа.
 

ПРОДУКТОВА ИНФОРМАЦИЯ

ПРОДУКТОВА ИНФОРМАЦИЯ

ПРОДУКТOВА БРОШУРА

Най-новата дигитална UV мастиленоструйна преса на Konica Minolta комбинира печатните субстрати и стабилността, характерна за офсетовите преси, с предимствата на най-новите дигитални технологии. Възползвайте се от невероятната гъвкавост по отношение на медиите и нулевата готовност за отпечатване и производство на променливи данни на големи B2 листове.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Погледнете по-задълбочено функциите и спецификациите на AccurioJet KM-1e, като посетите специалната продуктова страница. Увеличете своята рентабилност, разширете гъвкавостта си, бъдете по-продуктивни и открийте нови парични потоци, за да изградите своя бизнес с водещото решение за дигитален мастиленоструен печат на Konica Minolta.

ДЕМО ВЪВ ВИРТУАЛНИЯ НИ ШОУРУМ

Разгледайте нашия чисто нов виртуален шоурум, който е точно като истинския, но в комфорта на вашия собствен дом или офис. Ще се впечатлите от множеството интерактивни функции, без да е необходимо да изтегляте специален софтуер, като ще получите индивидуална демонстрация, фокусираща се върху ключовите характеристики на продукта и приложенията на AccurioJet KM-1e.

Успешни проекти

Успешни проекти

АРТ ЕТЪРНАЛ ПРИНТ - първата печатница в Европа с комбинирана инсталация на AccurioJet KM-1e и Motioncutter 23 в Европа

Вижте как едно дългосрочно партньорство ще промени българския печатен пазар и как дигиталните технологии отварят път към успеха

Прочетете успешната история на Арт Етърнал Принт

KM-1 - съчетание на предимствата на дигиталните технологии и офсетовото качество на печат

AccurioJet KM-1 позволява на Totem.com.pl - една от най-големите печатници на книги в Полша, а и в Европа, да предложи истинска услуга за печат при поискване. Компанията се възползва от качествено производство на по-ниски разходи и получава възможността за печат върху стандартни офсетови носители, както и върху картон, метализирани субстрати и пластмаси, което позволява да се поддържа креативността на издателите. AccurioJet KM-1 значително разширява клиентското портфолио на Totem и компанията вече се конкурира успешно с издателите, които използват конвенционални офсет технологии.

По-светло бъдеще за Colours Factory с Konica Minolta AccurioJet KM-1

Научете каква е причината Colours Factory да избере AccurioJet KM-1 и каква е степента на важност на една от големите печатници в Европа на възможността за персонализацията на печата днес, бързината и готовността за внедряване на малки обеми.

Hama Германия: Стабилността на цветовете на KM-1e се оказа решаваща

Опаковките на продуктите стават все по -важни за потребителската марка. Hama е водещият производител на електронни аксесоари в Европа и се фокусира върху висококачествени опаковки. С инвестицията в системата за UV мастиленоструен печат KM-1e от Konica Minolta могат да се реализират допълнителни планове и идеи и да се разшири обхватът на опаковките поради разнообразните материали за печат.

ЕЛЕКТРОННА КНИГА

ЕЛЕКТРОННА КНИГА

Какво е бъдещето на мастиленоструйния печат?

В тази келектронна книга ще откриете как ние виждаме:

  • Бъдещето пред мастиленоструйния печат - някои ключови тенденции
  • Предизвикателствата и възможностите пред индустрията, които КМ-1 предоставя
  • Възможните решения и добри практики

ИЗТЕГЛЕТЕ СЕГА

МОСТРИ

МОСТРИ

ПОРЪЧАЙТЕ ОТПЕЧАТЪЦИ ОТ ВАШИ ФАЙЛОВЕ, ЗА ДА СЕ УБЕДИТЕ В КАЧЕСТВОТО НА KM-1e

Искате да видите реални печатни изделия, отпечатани на AccurioJet KM-1e?

Качете Вашите файлове, а ние ще ви изпратим мостри, произведени специално за вас.

ЗАЯВЕТЕ МОСТРИ
72/78 MGI printsample

Свържете се с нас за повече информация за всички възможности, които ви предоставя AccurioJet KM-1e

Нашите експерти ще ви консултират, като отчетат вашите специфични бизнес нужди