Печат, който е точно толкова мобилен, колкото сте и Вие

Технология за печат, съобразена с нуждите на съвременното работно място

Мобилен печат


През последните години съвременната работна среда се трансформира от стационарна в далеч по-мобилна. Сега служителите могат да работят, докато пътуват, да провеждат бизнес среща извън офиса – например в централата на клиент – или да изпълняват задачи от дома си. Тази промяна дава възможност да се постигне далеч по-голяма ефективност и гъвкавост на работния процес. Мобилните телефони отговарят по перфектен начин на изискванията на съвременните служители – те са винаги под ръка, лесни са за употреба и поддържат бърза и ефективна комуникация.

Мобилният печат, предлаган от Konica Minolta, е разработен с мисълта за нуждите на съвременния служител. Това е едно безопасно и бързо решение, което не изисква допълнителна инфраструктура. Всичко, от което се нуждаете, е мобилен телефон или всяко друго мобилно устройство и мултифункционално печатно устройство на Konica Minolta. Отдалеченият печат може лесно да се стартира само с няколко стъпки – дори ако по това време не сте в офиса. Системата позволява да запазите свободата си, да сте гъвкави, да действате незабавно дори когато сте извън офиса и за секунди да откривате всякакви пропуски в документацията.

Мобилен печат

Мобилен печат

Мобилният печат, предлаган от Konica Minolta, е разработен с мисълта за нуждите на съвременния служител

EveryonePrint е водещо мобилно решение за печат, което дава възможност на потребителите да печатат от своите преносими компютри, мобилни устройства или от всяко друго устройство към управляван принтер – и то бързо и лесно. EveryonePrint дава възможност на корпоративните и гостуващите потребители да осъществят връзката с всяко мрежово печатно устройство в съществуващата печатна среда в едно просто решение – без изискване да замените съществуващия хардуер и инфраструктура.


Мобилен печат от Konica Minolta

Това безплатно приложение за мобилен печат, подходящо за всички мобилни платформи, включително iOS, Android и Windows 10, свързва мобилни устройства с многофункционални bizhub системи на Konica Minolta. Печатът и сканирането от мобилно устройство са двете основни функционалности на това приложение, което гарантира, че бизнес потребителите имат своите важни документи под ръка през цялото време.

Хардуер
hardware icon
Хардуер за печат на Konica Minolta

Искате най-доброто в областта на цифровия производствен печат? Току-що го намерихте. Хардуерните решения на Konica Minolta за производствен печат и за офис са еталони в отрасъла, с устройства, предлагащи революционно качество на цветните изображения, черно-бял печат със високи скорости, довършителни опции със свързано към печатна преса оборудване с професионално качество – с цел да се отговори на сложните спецификации на Вашето задание, и много други. Независимо от размера или областта на специализация на Вашата компания нашият хардуер за печат Ви дава възможност да изградите своя инфраструктура за печат, да управлявате цифровото съдържание, да въведете най-новите измервателни уреди и да се запознаете с други решения, имащи за цел да променят до неузнаваемост Вашия работен поток.

Софтуер
software icon
Софтуерни продукти на Konica Minolta

Запознайте се с безбройните различни начини, по които софтуерните продукти на Konica Minolta биха могли да подобрят Вашите операции. Konica Minolta решава проблемите на Вашата компания, съчетава различните стилове на работа и предлага софтуерни решения, отговарящи на нуждите на отрасъла Ви. Като приоритизира нуждите Ви по всяко време, Konica Minolta отговаря на софтуерните изисквания дори на най-взискателните световни организации. Като използвате системата, можете да ограничите разходите за всички отпечатани или копирани материали, да създавате усъвършенствани мерки за сигурност, за да се гарантира, че чувствителните документи не попадат в неоторизирани лица, и много други.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме широка гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат, за да комбинираме консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния процес, за да намалите разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

Добавянето на нови функционалности към Вашата компания не означава, че ще се наложи да инвестирате в скъпи устройства – тъй като мобилният печат не изисква скъпа допълнителна инфраструктура. Това е както икономически ефективно, така и ефикасно решение за Вашия бизнес. Мултифункционалните устройства на Konica Minolta дават възможност да печатате каквото искате, където и да се намирате. Можете автоматично да търсите устройство в същата мрежа и да се свържете с него, или ако се интересувате от мобилен печат – просто изберете опреден принтер, до който имате мобилен достъп. Не е необходимо да инсталирате допълнителни драйвери за принтер, за да използвате печатни услуги, като например AirPrint, Mopria Print Service или Google Cloud Print. 


Мобилният печат е бърз и удобен – но най-важното е, че е сигурен. Той гарантира, че до личните данни няма да имат достъп неупълномощени служители – като се настройва индивидуален ID и парола за всеки служител, на когото е разрешено да използва мултифункционалното устройство. Можете да контролирате правата за достъп – като ги ограничите за онези, на които не трябва да се разрешава да копират поверителни данни – както и да разрешите на гостите да използват принтерите в помещенията Ви. Започнете още днес да проучвате многобройните възможности, които мобилният печат може да предложи на бизнеса Ви!

   

   

Mobility feature icon

Удостоверяване чрез Bluetooth

Икона за функцията за докосване

Удостоверяване чрез потребителско име и парола или чрез NFC

Technology feature icon

Печат в облака

Икона за функцията за печат

Директен печат в интернет

Икона за функцията за използваемост

Лесен за използване

Икона за функцията за довършителни дейности

Поддържат се широко използвани формати

Икона за функцията за сканиране

Печат и сканиране от мобилно устройство

DOWNLOADS

Office Brochure

Download now
download icon test 2
download icon test 2

Office line-up

Download now

Mobile Printing brochure

Download now
download icon test 2