Дигитални решения за финансовите отдели

Хартията става дигитална


Търсите иновативно решение, което да оптимизира хартиените документи?

Като финансов директор, Вие управлявате финансовите операции и стратегията на вашата организация. Имате нужда от точни, съвместими и сигурни финансови записи. В дигиталния свят, хартиените документи са нерентабилни, забавят работните процеси и намаляват производителността ви, тъй като могат да бъдат загубени, намачкани или дублирани. Също така се нуждаят от ръчно въвеждане и проверка на данни, което често причинява грешки и забавяния.Отървете се от:

 • Претрупаните бюра и хаос
 • Безкрайните архиви и папки
 • Ръчното въвеждане и проверка на данни
 • Бавната и неефективна обработка
 • Съхранението на хартиени документи
 • Рисковете от загуба и мачкане на хартиени носители
 • Подаване на непълна документация.Ползи: 

 • Прозрачност и проследимост на версиите на документ​
 • ​Оторизация и нива на достъп
 • Електронно подписване на документи
 • Гъвкав и индивидуален изглед
 • Възможност за надграждане на системата с други процеси
 • Устойчиви практики, намаляващи използването на хартиени документи
 • Възможност за инсталация на сървър или в облачна среда

Решение, базирано на M-Files - световен лидер в управлението на документи

За да намалите зависимостта от хартиени документи, може да се доверите на неограничените възможности на M-Files. Системата за интелигентното управление на информация се свързва със съществуващите системи, като ги усъвършенства, чрез добавяне на метаданни, контрол на версиите и работни процеси към съдържанието. M-Files дава възможност на организациите да управляват непрекъснато нарастващия обем документи и информация във всички бизнес системи, в съответствие със законовите изисквания.

Изтеглете брошурата

Решения

Решения

А наистина ли е нужно да подписвате документи с мастило?

За да сме сигурни, че документите остават в дигитален формат, предоставяме интеграция с Evrotrust. По този начин може да използвате КЕП, без да е нужно да принтирате, подписвате, сканирате и качвате файловете отново в системата. Само с едно натискане на бутон можете да създадете дигитален подпис със същото правно значение като ръкописния.
 

Научете повече

ВАШИЯТ УСПЕХ Е НАША ОТГОВОРНОСТ!

Успехът на нашите клиенти е ключов за нас. Новата ни Customer Success Program се стреми да подпомага клиентите ни след имплементация на различните дигитални процеси, позволявайки им да разгърнат своя потенциал и да се утвърдят като дигитални иноватори в своята индустрия. Стартирайки своята дигитална инициатива с нас, ще получите проактивна и персонализирана подкрепа от нашия екип от експерти.

Тенденции пред финансовите лидери

Не пропускайте да прочетете повече за добрите практики и тенденции в областта на финансите в дигиталната ера. Изтеглете нашата безплатна книжка и научете как през 2024 можете да рационализирате своите процеси и да увеличите производителността си със силата на дигитализацията.

Научете повече

Успешна история с Billa Bulgaria

Автоматизиран процес по управление на договори и дигитален архив в „Билла България“ с платформата M-Files от Konica Minolta. Мирослав Петков, Главен счетоводител на BILLA Bulgaria, споделя как благодарение на M-Files компанията създава оптимален дигитален архив, като същевременно с това оптимизира техните разходи и подобрява вътрешните контролни процеси.

Успешна история със City Cash

City Cash дигитализира своя архив с цел по-бързо и лесно търсене, намиране и управление на клиентски договори. За да бъде на гребена на дигиталната вълна, компанията стартира своята дигитална трансформация с цел да улесни и подобри вътрешните си процеси. За цялостния процес ни споделят - Никола Димитров, Мениджър методология и бизнес развитие и Крум Монев, Главен оперативен директор.

УСПЕШНИТЕ ИСТОРИИ НА КЛИЕНТИТЕ НИ:

Заяви демо