Едно приложение за всички широкоформатни изображения. Само добавете файловете, прегледайте ги и разпечатайте

KIP ImagePro е мощен софтуерен пакет, който подобрява ефективността чрез контролирана автоматизация на работния процес в среди с високи изисквания, като същевременно осигурява по-бързо изпълнение.

Широкоформатен печат


Пазарът на печатни услуги вече не е това, което беше преди. Съществуват високи изисквания към цифровите графики, предоставени за предаване на информация на голяма аудитория, а в същото време трябва да се намери начин да се намалят експлоатационните разходи. Именно затова широкоформатният печат се превърна в един от най-изгодните начини доставчиците на печатни услуги да удовлетворят все по-високите изисквания на пазара.

Широкоформатният цифров печат е една от малкото области от световния пазар за печатни услуги, които преживяват бързи промени и растеж. Със своите висококачествени, лесни за използване софтуерни и хардуерни решения за печат, Konica Minolta е до Вас, за да Ви преведе безопасно през тези промени и да Ви помогне да постигнете бизнес целите си.

KIP ImagePro е мощен софтуерен пакет, който съчетава основни инструменти и блестяща многофункционалност в едно удобно приложение за печат, копиране и сканиране. Стандартният интерфейс предоставя на операторите в производството или случайните потребители инструменти за бърз достъп, приложение за преглед в HD за печат на представляващи интерес области и интуитивни функции за редактиране на заданията. Благодарение на стандартизираните фабрични настройки за CAD и качеството на печат на графики, ImagePro е най-лесният и най-бързият начин за печат. Разширеният набор от функции на системата, който се включва с едно щракване, предоставя управлението на специалистите по техниката и графиката.

 

Чрез функциите Nesting (Влагане), Panelling (Създаване на панели), Spot Colour Exchange (Смяна на самостоятелен цвят) и достъп до функциите за управление на цветовете, които се предлагат само от скъпите графични процесори на растерни изображения, KIP ImagePro дава на специалистите по цветовете инструментите, от които се нуждаят, за да свършат работата си както трябва.

Широк формат

Широк формат

Улеснете широкоформатния работен процес

Вече можете да улесните широкоформатния работен процес само с едно софтуерно решение.  KIP ImagePro се предлага с интуитивен стандартен режим за ефективно производство или с разширен режим за интелигентно взаимодействие с изображения. Специалното в този софтуер е, че можете да печатате, копирате и сканирате само с едно приложение. Няма нищо по-лесно!

Хардуер
hardware icon
KIP системи за печат

KIP системите за печат са специално пригодени за потребители на технически, графични и офис документи, за които се изисква висока производителност, прецизни изображения и подчертана, изразителна точност на цветовете. Те са способни да създават живи цветове, поразителни графики и фотографски изображения, които улавят фини нюанси и оттенъци с ненадмината стабилност на цветовете – от първото до последното отпечатване.

Софтуер
software icon
Един софтуер за всичко

Вече можете да улесните широкоформатния работен процес само с едно софтуерно решение. KIP ImagePro се предлага с интуитивен стандартен режим за ефективно производство или с разширен режим за интелигентно взаимодействие с изображения.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат за комбиниране на Вашето консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния поток за намаляване на разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

Ключови функции


   

   

Икона за функцията за докосване

Усъвършенстван печат на представляващи интерес области

Икона за функцията за докосване

Персонализируем интерфейс за персонализиран изглед и инструменти

Икона за функцията за докосване

Лесно внедряване

Икона за функцията за докосване

Преглед с висока разделителна способност

Икона за функцията за докосване

Интелигентна проверка на pdf заданието

Икона за функцията за докосване

KIP интелигентно комплектуване

Икона за функцията за докосване

Отлична многофункционалност

Бизнес оформление на печата

Prokom е потребителската общност на Konica Minolta, където можете да намерите проучване на пазара, информация и практически инструменти, които ще ви помогнат да сте по-информирани, по-продуктивни и в крайна сметка по-печеливши. В Prokom вярваме, че не става въпрос само за това което правите, а за това което правите възможно

Присъединете се към Prokom