ПРЕОТКРИЙТЕ ПЕЧАТА

Заявете Вашето желание за демонстрация в нашия виртуален шоурум

ЗАЯВЕТЕ ДЕМОНСТРАЦИЯ

Запознайте се с нашия виртуален продуктов шоурум


 

Преоткрийте начина за демонстрация на производствена и индустриална печатна система

Радваме се да ви представим нашия чисто нов виртуален шоурум, който е точно като истинския, но може да го разгледате в комфорта на вашия собствен дом или офис. Изпълнен с интерактивни функции, но без да е необходимо да изтегляте какъвто и да е софтуер, ще получите персонална демонстрация от нашите експерти, фокусирайки се върху ключовите продуктови характеристики и приложения и как те биха могли да донесат много ползи за вашия бизнес.
 
  • Интерактивно преживяване, което се доближава максимално до истинското.
  • Потопете се дълбоко във техническите спецификации на самия продукт, изследвайки всички негови части.
  • Обсъдете вашите организационни предизвикателства.
  • Намерете най-добрите решения, които отговарят на вашите нужди и бюджет.
Щастливи сме да се срещнем онлайн и да обсъдим нашите продукти по всяко удобно за вас време. Просто оставете данните си за контакт и нашите експерти ще се свържат с вас във възможно най-кратък срок.

Може да се регистрирате за виртуално демо за следните машини:

AccurioJet KM-1e

×

KM-1e

AccurioJet KM-1e е изключително стабилна, цветна, прецизна дигитална пресова платформа с иновативна мастиленоструйна технология, базирана на патентованата технология Dot Freeze ™ и е несравнимо гъвкава при работа с офсетови основи. Най-новата ни цифрова UV мастиленоструйна система комбинира печатащите материали и стабилността, характерна за офсетовите преси, с предимствата на най-новите цифрови технологии. Системата предлага също несравнима широка гама на субстратите, с които работи, нулево време за настройка за отпечатване на променливи данни и производство на големи B2 листове.

Изследвайте интерактивното изживяване, разгледайте задълбочено системата и открийте предимствата, които ще получите от AccurioJet KM-1e.

AccurioLabel 230

×

AccurioLabel 230

AccurioLabel 230 е решението при нарастващите нужди от намалена дължина на тиража, по-бърза доставка, персонализация, създаване на различни версии и производство на печат при поискване. Системата предлага изключителна производителност, високо качество на изображението и е лесна за използване. Това я прави идеалният инструмент за отваряне на нови пазари и за използване със съществуващото конвенционално оборудване.

Изследвайте интерактивното преживяване, разгледайте задълбочено системата и открийте предимствата, които ще получите от AccurioLabel 230.

AccurioPress C14000 / C12000

×

AccurioPress C14000

Водещият модел на Konica Minolta по отношение на интелигентния производствен печат се отличава с безпрецедентно качество на печат, невероятна гъвкавост по отношение на субстратите и най-висока степен на автоматизация. Със своята скорост до 140 стр./мин., AccurioPress C14000 просто изпълнява безупречно задание след задание, ден след ден - печата с последователност, надеждност, лекота и ефективност върху широк спектър от носители.

Изследвайте интерактивното изживяване, разгледайте задълбочено системата и открийте предимствата, които ще получите от AccurioPress C14000.

AccurioPress C4080

×

AccurioPress C4080

Представете си, че имате само една преса, която е подходяща за всичко: двустранен печат на банер, професионално inline довършване, висока производителност, автоматизирани корекции на качеството в реално време, отлично качество на печат и много други. Това е серията AccurioPress C4080 от Konica Minolta: нашата гъвкава цветна преса с функции, които ви позволяват да разширите бизнеса си на нови пазари и да развиете нови потоци от приходи. Изследвайте интерактивното изживяване, разгледайте задълбочено системата и открийте предимствата, които ще получите от серията AccurioPress C4080.

ИСКАТЕ ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПРОДУКТ?

Вече можем да предлагаме виртуални демонстрации на продукти в нашия чисто нов шоурум. Щастливи сме да се срещнем онлайн и да обсъдим нашите продукти по всяко време, което е удобно за вас. Просто попълнете формата и нашите експерти ще се свържат с вас във възможно най-кратък срок.

Required form 'BEUFormVirtualShowroom_2' does not exist.

Текстовите полета, съдържащи * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings