За Konica Minolta

 
Коника Минолта България е дружество със собствена търговска, маркетингова и техническа структура, част от глобалния бранд за иновативни бизнес и ИТ решения с близо 22000 патента за технологични подобрения и иновации Konica Minolta. В България компанията стъпва през 2005г. и бележи непрекъснат растеж. Има представителства в 10 града в страната.

Konica Minolta е лидер в предлагането на цялостни решения за управление на корпоративни документни и печатни работни процеси, но бързо се превръща и в партньор за дигитално работно място, свързвайки технологии и хора. Дигитални работни процеси, инструменти за дигитализация, архив на файлове и документи, дигитализация като услуга и електронни трудови досиета на служители са част от решенията, на които клиентите на компанията могат да разчитат, за да увеличат ефективността на ежедневната си дейност. Концепцията за дигиталното работно място е надградена през 2018 г. със смарт видеонаблюдение от MOBOTIX, което гарантира безопасна и сигурна работна среда и разполага с вградени AI аналитики. Konica Minolta инвестира в Компетентностен център за интелигентно видеонаблюдение за Европа. В България се осъществява развойна дейност, трупат се знания и умения, споделяни със служителите на компанията навсякъде по света. 
На иновативните технологии и решения нa Konica Minolta разчитат над 2000 компании в България - средни и големи предприятия, училища, посолства, болници, както и организации-лидери в секторите на финансови услуги, ритейл, логистика, дистрибуция, производство, печатарска индустрия. Пъстрата палитра от клиенти ни провокира да сме максимално гъвкави в цялостните си предложения, за да ги подкрепяме да постигат бизнес целите си.

 

Konica Minolta ISO сертификати

Сертификат ISO 9001

Certificate ISO 9001