Универсален дизайн и достъпност

Подобрена достъпност

Подобрена достъпност
  1. Предният достъп улеснява всеки потребител да зарежда хартия или да сменя тонер касети, бързо и безпроблемно; Големите дръжки са лесни за хващане и улесняват работата.
  2. Ергономичните тави за хартия могат да се извадят с минимално усилие, а дръжките да се хващат както отгоре, така и отдолу.
  3. Големите сензорни екрани могат да бъдат наклонени под всякакъв ъгъл с помощта на дръжка, разположена под панела.
  4. Функцията за свободно спиране намалява физическото усилие, необходимо за повдигане на ADF, дори когато е в седнало положение; това се улеснява още от незадължителната помощна дръжка.
  5. Безплатното изтегляне на приложение (bizhub Remote Access) дава възможност за отдалечена работа с дисплея на устройството от всеки  Apple или Android смартфон или таблет.

Подобрена достъпност и видимост за потребителите

Konica Minolta произвежда устройства така че да са достъпни за всеки - независимо от тяхната възраст, опит, височина или специални нужди. Нашият универсален дизайн гарантира, че нашите устройства са леснодостъпни, лесни за работа и последователни в дизайна и удобството, което улеснява използването на нашите продукти от хора с физически увреждания или зрителни увреждания. Универсалните насоки за дизайн на Konica Minolta се основават на "Принципите на универсалния дизайн", замислени и разработени от Центъра за универсален дизайн в Държавния университет на Северна Каролина.

подобрена видимост

подобрена видимост
  1. Голям, логично структуриран сензорен екран Предлагащ символи, които могат да бъдат увеличени до 16 пъти, за да се подобри четливостта.
  2. Гласови указания Гласови указания обясняват функциите и командите; силата и скоростта на този глас могат да се регулират, за да отговарят на индивидуалните нужди на потребителя.
  3. Контрастни цветове Тъмно сив фон и ярко последователно оцветяване, особено за често използвани бутони, правят стъпките по-бързи, по-лесни и по-прецизни.
  4. Ярко оранжеви и сини светодиоди Те са ясно видими; простото оформени и не изискват предишен опит или специални умения за да започнете работа.
  5. Цветово кодиране Идентифицира подобни действия и ясно показва критични части на машината, като избягва потенциална вреда за потребителя.

Пакет за достъпност на Konica Minolta

Универсалният дизайн на Konica Minolta следва ясна визия: достъпни продукти, които могат да се използват от всички, млади или възрастни, обучени или нови служители, с опит или не.

Изтеглете брошура на продукта

Universal Design Brochure

Свали сега

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Required form 'ServicesContactForm' does not exist.

Текстовите полета, съдържащи * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings