ИТ платформа „всичко на едно място“

Workplace Hub

Workplace Hub: опростете Вашите ИТ


Предоставя Ви възможност да работите така, както бихте желали. Да работите за себе си – при Вашите условия. Свободни. Уверени и контролиращи ситуацията. Свързани. Звучи добре? И е така.

В днешно време на все по-нарастващи обеми от данни и изключително сложни технологии Вашият бизнес е изправен пред редица предизвикателства, като работата на служителите Ви става по-мобилна, стандартите за защита на данните са по-строги и се налага различните системи да бъдат редовно актуализирани.

 

А какво ще стане, ако бизнесът Ви се сблъска с пълен системен срив?

 

Когато сте подготвени за всеки евентуален проблем, свързан с Вашата ИТ среда, това ще Ви даде спокойствие – както и повече енергия и време, за да се фокусирате върху задачите, които наистина имат значение за Вашия бизнес. 

Запознайте се с Workplace Hub в две минути

Представете си технология разположена около вас: Konica Minolta Workplace Hub Досега съвместимостта между ИТ системите беше една от големите пречки за подобряване производителността на работното място. Обединявайки различните части на ИТ инфраструктурите на работното място, Workplace Hub премахва тази бариера и предоставя интелигентни базирани услуги. Улеснява планирането, управлението и разрастването на ИТ средата, от която бизнеса се нуждае и иска. Той дава възможност на служителите да работят по-интелигентно от всяко устройство или местоположение, и да контролират техните технологии. ИТ технологии според вашите условия.

Ползи

Workplace Hub включва редица инструменти, които можете да използвате за подобряване на управлението на Вашата ИТ среда. Той съчетава управление, сътрудничество, технология и поддръжка в една цялостна ИТ екосистема. Платформата за ИТ услуги е разработена от Konica Minolta с цел да се предложи на бизнеса ефикасно и ефективно сътрудничество – в партньорство със силни технологични компании, като например Hewlett Packard Enterprise, Sophos и Microsoft.

   

   

Technology feature icon

Direct access from the MFP user interface home screen to the Konica Minolta MarketPlace to enjoy Cloud services, connectors, and much more.

Икона за функцията WorkplaceHub – ИТ инфраструктура

Оптимизирайте разходите си за ИТ

Икона за функцията WorkplaceHub – ИТ услуги

Осигурете безопасността на данните си

Икона за функцията WorkplaceHub на потребителското табло

Подобрете ефикасността на екипа си