Облачни услуги за малкия и среден бизнес

Защо да го правим и как да стъпим в облака


В тази бързо развиваща се цифрова епоха малките и средни предприятия (SMEs) трябва да поддържат темповете на развитие. Все повече SMEs избират облачни решения, за да се справят с огромни обеми от данни, за да постигнат ефективна работа, подобряване на сигурността, контролиране на разходите и минимизиране на рисковете. Екипът на Konica Minolta разбира нуждите и на по-малкия бизнес. Готови сме да помогнем на организациите да излязат в облака с увереност.

Основните предизвикателства в дигиталната ера

 

  1. Организациите от всички индустрии трябва да се справят с огромни количества данни, пристигащи по различни канали: телефонни обаждания, имейли, писма, онлайн формуляри, приложения и социални медии. Този поток от данни е предизвикателство за служителите.
     
  2. Може също така да бъде предизвикателство за SMEs да работят ефективно и да поддържат съществуващата си ИТ инфраструктура актуална и работеща, за да избегнат прекъсването на работния процес и последващите отрицателни въздействия върху бизнеса.
     
  3. Липсата на мобилност означава, че SMEs не могат да работят в реално време от всеки офис и от всяко устройство. Това ограничава компаниите и предотвратява безпроблемното сътрудничество.
     
  4. Други проблеми, пред които са изправени SMEs, са нарушенията на поверителността и сигурността, като напр. не актуална версия на софтуера. Възползвайки се от облачната сигурност, услугите могат да бъдат доставени с по-високо ниво на сигурност в много от случаите, отколкото би могло да се предостави от офиса или дома. Особено за SMEs, които не са в състояние да отделят достатъчно вътрешни ресурси за да си осигурят сигурност на данните, облачните решения могат да предотвратят тежки последици за бизнеса, причинени от нарушения или загуба на данните.

 

 

Loss of customers

 

На всички тези предизвикателства може да се отговори с гъвкави облачни услуги, които премахват несигурността и предоставят контрол в ръцете на SMEs.

 

Как малкият и средният бизнес (SMEs) може да се възползва от облака?

 

Днес има облачни услуги и SaaS решения за почти всеки тип и размер на бизнес. Но SMEs не се нуждаят от опит и ресурси  за да се възползват от възможностите. Всичко, от което се нуждаят, е ръководството на един от консултантите на Konica Minolta. Те помагат на организациите да намерят адекватен решение съобразено с техните нужди.

 

От обикновен работен процес и автоматична обработка на фактури до напълно управлявани услуги в облака и центрове за данни, SMEs могат да избират каквото им е необходимо. На разположение е и 24/7 поддръжка, ако е необходима. При желание от страна на клиента Konica Minolta да управлява цялата ИТ инфраструктура, организациите могат да освободят тежестта на оперативната си отговорност и да се концентрират върху това, което правят най-добре.

 

Вземете облачни услуги, които отговарят на вашата индустрия, структура и начина на работа.

Как работи - единната точка за контакт

Как работи - единната точка за контакт


Чувства ли внедряването на облачно базирано решение като твърде драстично? Ако изглежда като крачка която е твърде далеч за вас, Konica Minolta може да разработи хибридни решения, които носят на SMEs някои от ползите на облачните решения,  и така да стъпите на подходящия път.


Повече от доставчик, Konica Minolta е и вашия опитен консултант. Като такъв ние помагаме на SMEs да идентифицират своите нужди да направим първоначална оценка и да приложим решението. Те могат да добавят 24/7 поддръжка и Konica Minolta също може да им помогне чрез всяко по-нататъшно развитие, докато компанията им расте. Ако имат проблем, Konica Minolta намира решение. Благодарение на своята мрежа от хардуерни и софтуерни партньори, тя може да достави всичко, което може да се наложи, за да освободи потенциала на своя бизнес.


eBook: Облачни услуги за SMEs


С експоненциалния растеж на данните SMEs са изправен пред необходимостта да се конкурират в бързо развиваща се цифрова епоха, а решението да останат с остарели наследствени системи може да означава, че рискуват да изостанат. На база на дългосрочното и задълбочено разбиране на бизнеса на нашите клиенти, Konica Minolta помага на SMEs уверено да се насочат към облака.

Изтеглете E-Book сега
Cloud services for SMEs e-book_th

Осигурете на бизнеса си ползите от облака

Скок напред, а не стъпка в неизвестното


Подкрепяйки SMEs като партньор, нашият консултант може да представи процеса спрямо бизнес модел на клиента и да покаже кои лесни за използване инструменти могат да помогнат. Konica Minolta консултанта ще ви покаже как бизнесът е възможно да процъфтява с по-голяма ефективност, гъвкавост и сигурност. Различни процеси могат да бъдат интегрирани в единна система. Тя ще бъде здрава, надеждна и разбира се, ще отговаря на всички регулаторни изисквания. Няма нужда да се притеснявате за актуализации на софтуера, сигурност на данните, аварийно възстановяване, съхранение или архивирането в облак с извършват с облачните услуги предназначени за бизнеса.


   

   

Mobility feature icon

Повишена мобилност

Customization

По-висока гъвкавост 

icon security

Подобрена сигурност


Save Money Icon

Достъпно ценообразуване по модела плащаш колкото ползваш


Reduce Costs Icon

Предвидими разходи

ПОИСКАЙТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ