Добавена реалност

Запознайте се със свят от нови възможности – с професионални решения с добавена реалност

Станете част от едно ново измерение на работа


През последните години модерното работно място се променя с бързи темпове – и то пред очите ни. Макар че технологиите са навсякъде (както в нашето ежедневие, така и на работното място), понякога изобилната информация, която ни залива, все още не ни се предоставя в точния контекст.

При все по-бързото развитие на технологиите обаче се появяват нови възможности. Липсата на контекст е само един от проблемите, който може бързо и лесно да бъде решен чрез използването на модерни начини на работа – поради което бизнес решенията с добавена реалност разполагат с потенциала да променят начина, по който възприемаме действителността като цяло.

Изследвайте възможностите на genARate

Вдъхнете живот на печата с genARate, нашето решение за добавена реалност в печата

ПОСЕТЕТЕ официалния genARate сайт

Направете невидимите данни видими

В Konica Minolta сме отдадени на създаването на нови технологии за предоставяне на необходимите иновативни решения на международни компании, новосъздадени предприятия, академични институции и партньорски организации. Защо? Защото искаме да се възползвате от огромния опит на Konica Minolta и да въведете визия за добавена реалност във Вашето работно място, интегрирана във Вашите маркетингови кампании и да я превърнете в част от ежедневието Ви. Konica Minolta работи заедно с лидери в технологията на добавена реалност, непрекъснато се стреми да развива решения, предназначени да решават проблемите по-бързо, да разглежда бизнеса в контекста на клиента и да революционизират начина, по който всички ние взаимодействаме и усвояваме информацията. Резултатът от тези усилия е портфолио от бизнес решения с добавена реалност, което позволява да видите света различно чрез Вашето смарт устройство.


Мобилното OCR дава мощно компютърно зрение и функционалности за сканиране на Вашето мобилно приложение, така че да можете да се възползвате от предимствата на печата с добавена реалност. То дава възможност безпроблемно да сканирате опаковки, плакати и листовки за анализиране на данните онлайн, да разпознавате ръкопис, да сканирате текст – и дори да го преведете – само за няколко секунди. Можете също така да подготвяте цифрови маркетингови кампании, да разполагате AR (добавена реалност), която да Ви помогне при навигация на закрито и на открито, и да манипулирате 3D прототипи с колегите си по света. Технологията за добавена реалност предлага невероятни възможности. Konica Minolta ги превръща в действителност.

   

   

Икона за функцията за печат

Печат с добавена реалност

Икона за функцията за персонализиране

Решения за интегриране на данни

Technology feature icon

Цифровизация

Productivity feature icon

Навигация на закрито

Икона за функцията за работа с носители

Отчитане на показания

Mobility feature icon

Мобилно OCR