Превръщаме мастиленоструйния печат в днешната реалност

Искахте иновация в печата. Ние превръщаме мастиленоструйния печат в днешната реалност.

Иновация, която ще промени печатната индустрия завинаги


Непрекъснатото прилагане на иновации и обмислянето как да предложите на клиентите си добавена стойност е от решаващо значение за Вас, за да изпреварвате конкуренцията. Тъй като пазарът на печатни и комуникационни услуги продължава да се променя, от първостепенно значение е да разберете как това ще се отрази на вашето ценово предложение.

През последните двадесет години технологията за печат претърпя голяма промяна. Наложи се съответното приспособяване на пазарите за печатни услуги. Това означаваше и промяна на нуждите на клиентите.

 

change print market inkjet

 

Разнообразете Вашите печатни продукти. Изпъкнете на фона на конкуренцията.

 

Мастиленоструйната технология дава възможност за безконтактен печат, което я прави идеална за печат върху всички видове носители.

Ето как да подобрите своите бизнес операции в четири стъпки с мастиленоструен печат

 

  • Идентифицирайте Вашите бизнес възможности
  • Оценете Вашите бизнес нужди
  • Оправдайте стойността на Вашето предложение
  • Внедрете успешно Вашето мастиленоструйни решения

Мастиленоструен печат

Мастиленоструен печат

Ние превръщаме мастиленоструйния печат в днешната реалност

Като използвате мастиленоструен печат, можете да разнообразите Вашите печатни продукти и да се разграничите от конкуренцията. Мастиленоструйната технология на Konica Minolta дава възможност за безконтактен печат, което я прави идеална за печат върху всякакви видове носители.

 

Мастиленоструйният печат и автоматизираните работни процеси означават, че можете както да увеличите рентабилността, така и да намалите разходите в етапа на предпечат. Разширете гъвкавостта си още повече, като използвате цифров UV мастиленоструен печат, който може да работи с широка гама носители и е с възможности за печат върху тънки субстрати, текстурирани носители и високограмажни картони.

Хардуер
hardware icon
Технология в сърцето на Вашата продукция

AccurioJet KM-1 Ви дава гъвкавост при печат върху почти всеки субстрат – от тежък текстуриран картон и сгъваем картон до неразкъсващ се материал, което допринася за разширяване на списъка с приложения и пазарния потенциал.

Софтуер
software icon
Софтуерни продукти на Konica Minolta

Запознайте се с безброй различни начини, по които софтуерните продукти на Konica Minolta биха могли да подобрят Вашите операции. Konica Minolta решава проблемите на Вашата компания, съчетава различните стилове на работа и предлага софтуерни решения, отговарящи на нуждите на отрасъла Ви. Като приоритизира нуждите Ви по всяко време, Konica Minolta отговаря на софтуерните изисквания дори на най-взискателните световни организации. Като използвате системата, можете да ограничите разходите за всички отпечатани или копирани материали, да създавате усъвършенствани мерки за сигурност, за да се гарантира, че чувствителните документи не попадат в неоторизирани лица и много други.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме широка гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат, за да комбинираме консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния процес, за да намалите разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

Изберете B2+ мастиленоструен печат с Konica Minolta

Повишете Вашата рентабилност и изградете нов бизнес: намалете разходите за предпечат, подготовката за печат и скъпи консумативи, за да направите по-рентабилни заданията с малък тираж. 

 

Разширете гъвкавостта си: цифровият UV мастиленоструен печат може да работи с широка гама носители и е с възможности за печат върху тънки субстрати, текстурирани носители и високограмажни картони. 

 

Бъдете по-продуктивни: повече задания за довършителни дейности, без да чакате мастилото да изсъхне – по-ранно експедиране и фактуриране. 

 

Качество на цифров офсет: фините мастиленоструйни капчици създават превъзходни изображения с остър текст и качествени линии, без да засягат снимките и графиките. 

 

Технология в центъра на Вашето производство: AccurioJet KM-1 е първата в света UV офсет преса с двустранен печат, който използва офсетна gripper технология за захващане на медиите за много точна регистрация.

   

   

Print feature icon

Размери: 5400 (Ш) x 3000 (Д) x 2400 (В) мм

Quality feature icon

Технология за съответствие на цветовете с висока точност

Print feature icon

Контрол на качеството на изображението

Technology feature icon

Тегло на машината: прибл. 9000 кг

Productivity feature icon

Голямо съкращаване на времето за подготовка

Finishing feature icon

Брой цветове: 4

Speed feature icon

Скорост на печат: 3000 листа в час (едностранно)/1500 листа в час (двустранно)

Media handling feature icon

Разделителна способност: 1200 x 1200 dpi

Media handling feature icon

Размер на листа: до 585 x 750 мм

Media handling feature icon

Дебелина на листа: 0,06 – 0,6 мм (едностранно)/0,06 – 0,45 мм (двустранно)

Quality feature icon

Стабилно качество на печат

Print feature icon

Тип: листова B2+ усъвършенствана UV мастиленоструйна преса

Customization feature icon

Променлив печат

Finishing feature icon

Широка цветова гама

Quality feature icon

Мастило: UV мастило

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС