Оптимизирайте управлението на договорите си с автоматизирани работни процеси

Управлението на договорите подобрява прозрачността и намалява разходите

Интелигентният подход: управлявайте дигитализирани договори.


Не е лесно да управлявате договорите, независимо дали са с клиенти, доставчици, партньори или служители - и дори привидно безобидна грешка може да доведе до санкции за неспазване на ангажименти, загубени възможности и потенциално скъпи правни услуги. Предизвикателствата и неефективността, свързани с ръчното обработване на хартиени носители, увеличават шансовете за възникване на такива проблеми.

Независимо дали участвате в управлението на оперативни договори, рамкови споразумения, договори за лицензиране или поддръжка, или просто на споразуменията, свързани с някое от тях, цифровото заснемане на всички документи, свързани с индивидуален договор (включително електронни писма, протоколи и др.) съществена основа за засилен контрол и по-добър преглед на документацията.


Неговите автоматизирани процеси и системна база данни ще ви позволят да управлявате вашите договори по-ефективно, да организирате контрола, закупуването и архивирането, да автоматизирате процесите си и много други.

Управление на договори

Управление на договори

Управление на договори

Дигитализацията на договори на хартиен носител премахва изцяло хартиените процеси, опростявайки съхранението и извличането на данни чрез поставяне на информацията в една централна база данни, така че можете да управлявате корпоративните информация лесно и ефективно. И благодарение на функциите като пълно подреждане на всички документи в рамките на единна файлова система и автоматично генериране на напомняния, никога повече няма да пропуснете сроковете на договора. Всичко това означава, че можете да оставите в миналото пропуснатите срокове, и използвате условията на договора по най-добрия начин.

Хардуер
hardware icon
Хардуер за печат на Konica Minolta

Искате ли да постигнете най-доброто качество на дигитален печат? Имате го. Konica Minolta офисен и производствен системи за печат са еталон за индустрията, като предлагат революционно качество на цветното изображение, много-висока скорост на черно-бял печат, професионални опции за довършващи операции, отговарящи на вашите специфични изисквания, и много др. Независимо от размера на вашия бизнес или сферата на специализация, нашият хардуер за печат ви позволява да изграждате модерна инфраструктурата за печат, да управлявате корпоративното цифрово съдържание, да въвеждате най-съвременни измервателни уреди и да проучвате други решения, предназначени да променят работния ви процес до неузнаваемост.

Софтуер
software icon
Konica Minolta софтуерни продукти

Разгледайте безбройните различни начини, по които софтуерните продукти на Konica Minolta могат да подобрят работата ви. Konica Minolta решава проблемите на вашата компания, допада на различни работни стилове и предлага софтуерни решения, отговарящи на нуждите на вашата индустрия. Като приоритетизира вашите нужди по всяко време, Konica Minolta отговаря на софтуерните изисквания дори на най-взискателните световни организации. Използвайки системата, можете да контролирате цената на всеки отпечатан или копиран документ, да създадете усъвършенствани мерки за сигурност, за да гарантирате, че чувствителните документи не попадат в неоторизирани ръце и др.

Услуги
service icon
Винаги на ваше разположение

Нашият опитен екип от специалист ще отговори на всички въпроси, които имате, и ще ви покаже как да управлявате вашия продукт. Нашите услуги функционират във ваша полза, в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира, че вие и вашата компания ще се възползвате напълно от нашите решения. Ние предлагаме широка гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат, комбиниращи консултацията, хардуерна и софтуерна реализация и управлението на работния процес, за да намалите разходите за документи; и интелигентни услуги за сигурност, за да поддържате вашия бизнес безопасен.

Оптимизирайте управлението на договорите си с автоматизирани работни процеси

Оптимизирайте управлението на договорите си с автоматизирани работни процеси

Управление на договори: всички необходими функции

Всеки служител, който се занимава с договори и споразумения, ще ви каже, че се случва документите често да изчезват в архива на съответния отдел, което води до трудно и отнемащо време търсене. Общият преглед на всички договори липсва, а сроковете в тях лесно се пропускат. Всичко това за бизнеса означава ненужно изразходвано време и средства.


Решението на Konica Minolt за управление на цифровите договори, ви помага да управлявате всички документи за корпоративно договаряне бързо и ефективно. Ползите за вашата компания или организация, включват централно администриране на договорите, прегледност при натискане на един бутон, автоматизирани работни процеси за одобрение на договори, лесна оценка, значително улесняване на финансовия контрол, намалявате административната работа, сигурност на данните и много други.


Ползите за вашата компания от използването на решение за Управление на Договори включват:

   

   

Speed feature icon

Спестяване на разходи благодарение на бързо търсене и оптимално използване на предимствата по договорите

Technology feature icon

По-голяма прегледност с централното управление на договорите

Икона за функцията за персонализиране

Увеличете максимално сигурността, чрез запис на версиите и електронен процеси на одобрение

Productivity feature icon

Без пропуснати крайни срокове, благодарение на автоматичните напомняния

Mobility feature icon

Пълна интеграция със съществуващи CRM / ERP системи

Брошура: УПРАВЛЕНИЕ НА ДОГОВОРИТЕ

Работата с договорите на хартиен носител значително забавя процесите на одобрение. Вероятността да се работи по различни версии на един и същи договор също не е за подценяване. Чувствителната информация, която е неизменна част от всеки юридически документ, може да се окаже в грешни ръце. С решението за дигитално управление на договори, базирано на M-Files си осигурявате ефективен и прозрачен инструмент за автоматизиране на този процес.

Свали сега

ДИГИТАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ДОГОВОРИ / IT Fitness Workshop

Прехвърлянето на договори от ръка на ръка значително забавя процеса по одобрение и разписване на документите. 
Често чувствителната информация, която е неизменна част от всеки юридически документ се оказва в грешни ръце, а вероятността отговорните лица да работят по различни версии на договора не е за подценяване. 
С решението за дигитално управление на договори, базирано на M-Files си осигурявате ефективен и прозрачен инструмент за автоматизиране на този процес.

По време на уебинара „Дигитално управление на договори“, част от поредицата ни IT Fitness Workshops ще видите:

•    Управление на целия жизнен цикъл на договора - създаване на чернова, съгласуване, одобрение, подписване, активиране, архивиране.
•    Електронно подписване на договори
•    Известия за събития
•    Изграждане на дигитален архив

Уебинарът е подходящ за: Административни мениджъри, Procurement мениджъри, Ръководители на правен отдел, Собственици / управители на МСП, Финансови мениджъри

Гледай сега

Свържете се с нас

Свържете се с нас
Предпочитана форма на комуникация:*

за актуалните продукти и услуги от Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД и други компании , което съответства на моите лични интереси. Вашите данни ще бъдат обработени в съответствие с нашата Политика за поверителност.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings