bizhub Evolution - гъвкава платформа за интелигентни бизнес процеси

bizhub Evolution

bizhub Evolution

Опростете ежедневното управление на документи


Обработката на документацията е един от най-малко популярните (но неизбежни) аспекти на офисната работа. Сканирането на безкрайни страници документация, повторно въвеждане на разпечатани файлове, ръчен превод и конвертиране на файлове с документи не са просто скучни, повтарящи се дейности, но те също са някои от най-много време отнемащи офис задачи. Именно за това решението, предоставено от Konica Minolta, е едновременно интелигентно и лесно!


Интелигентните услуги на Konica Minolta ще направят работата ви по-лесна, отколкото бихте могли да си представите, и ще ви позволи да управлявате документите си по-ефективно от всякога, като не отвлича вниманието на вас и вашия екип от основната цел. bizhub Evolution е промяната, от която се нуждаете, за да промените напълно начина, по който се справяте с ежедневните задачи. Няма да се налага да разполагате с широк набор от сложни (но потенциално ненужни) решения; с платформата bizhub Evolution плащате само за функционалностите от които се нуждаете, от управлението на мобилни устройства до конвертирането на документи, факса през IP и други.


bizhub Evolution прави много повече от "просто" увеличаване на производителността на вашия екип. С избора на интелигентно бизнес решение, служителите няма да съкращават времето, което прекарват в скучни, прости и повтарящи се задачи, които често ги отклоняват от основните им бизнес цели; а те могат изцяло да премахнат такива проблеми. Благодарение на тази платформа, управлението на документи става все по-автоматизирано, което позволява на служителите да се съсредоточи върху тези (много по-важни) бизнес цели, които действително ще бъдат от полза за вашата компания.

Интелигентни и ефективни бизнес процеси

Интелигентни и ефективни бизнес процеси

bizhub Evolution ви позволява да работите по-интелигентно a не по-трудно. Предлага ви прости средства за подобряване и модернизиране на работния процес, като ви позволява да свържете устройството си с облачни услуги като Dropbox, Microsoft OneDrive и Google Drive с минимални усилия в рамките на няколко секунди.


Облачната платформа е достъпна чрез компютър, лаптоп, смартфон, таблет или друго bizhub устройство, свързано с bizhub Evolution. Позволява ви да поставяте файловете си в облачно пространство за съхранение, да качвате и изтегляте файлове и да ги конвертирате във формат Word, Excel или PDF. Можете безпроблемно да копирате, изпращате като факс, отпечатвате и сканирате документи, след което да ги правите по-достъпни бързо и лесно, като превеждате текст на чужд език и на родния си език или го конвертирате в реч. В по-малките маркетингови екипи, можете дори да стартирате собствен процес на автоматизация на маркетинга със специализирана услуга.


Най-хубавото от всичко е, че не трябва да решавате веднага, или да се ангажирате с неудобно дълги лицензионни споразумения. С платформата bizhub Evolution можете незабавно да използвате безплатна пробна версия, като ви гарантирате че софтуерът от който в крайна сметка се нуждаете е точно това, от което се нуждае вашият бизнес - нито повече, нито по-малко. Ще плащате само за функциите, от които имате нужда и няма да се налага да инвестирате в скъпа ИТ инфраструктура. Посетете днес платформата bizhub Evolution, за да откриете голямото разнообразие от начини, по които Konica Minolta може да революционизира ежедневната ви работа.

bizhub evolution

bizhub Evolution е платформа при поискване за предоставяне на интелигентни бизнес процеси от Konica Minolta.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Запознат/а съм с информацията относно обработването на личните ми данни, посочена в политиката за поверителност на Коника Минолта България и давам съгласието си личните ми данни, предоставени от мен чрез изпращане на запитване до лицата за контакт, да бъдат обработвани от Коника Минолта България.

Моля, качвайте не повече от 5 файлове, всеки по-малък от 10 MB

Добавяне на файлове
    Въведете кода за сигурност:

    Текстовите полета с * са задължителни!

    Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings