Защо MOBOTIX?

разбрете какво отличава нашите решения

заявете демо
 

Не просто камери, а компютри с очи


Konica Minolta предлага решения, които ще променят начина, по който виждате сигурността, посредством висококачествената видео инфраструктура на камерите MOBOTIX. Създадена, за да ви осигури спокойствие и гарантираща ви 360° визия, термично разпознаване, автоматизация и аналитки, високо качество, ясни изображения, хемисферичен изглед, уведомяване по електронната поща и още много. MOBOTIX разработва решения, базирани на немския начин на инженерство и подход, известни с високо качество, иновативност и сигруност. 
​Сътрудничеството на Konica Minolta и MOBOTIX обещава творчески нововъведения, които съчетават технологията на IP камери и системи за видео управление за децентрализирана обработка със системата за измерване на изображението на Konica Minolta.
 

Нови Технологии

Нови Технологии
 

MOBOTIX Thermal ECO

       

S74 с още по-дълъг кабел

ECOnomic: Достъпни термични сензорни модули за M73 и S74

 

До 30 метра разстояние между сензорния модул и корпуса на камерата S74Модулите MOBOTIX Thermal ECO ви предоставят термично решение с широк зрителен ъгъл на изключително достъпна цена. Решението надеждно покрива цяла гама от основни приложения, например при защита на периметъра.

Разберете повече

 

  Благодарение на новите 30-метрови свързващи кабели за S74 модули, можете да поставите сензора и функционалните модули почти навсякъде. Можете да държите под око множество линии на видимост и дори около ъглите едновременно - както отвътре, така и отвън.

Разберете повече
 


Хемисферичен модул

       


Мултисензорно разпознаване


Пълен всеобхватен изглед за шампионите на MOBOTIX по гъвкавост

 


Вече можете да използвате една камера за разпознаване на номера на две различни места


Със своите взаимозаменяеми сензорни модули, M73 и S74 вече поставят стандарти по отношение на производителност и дизайн в техните области на приложение. Мощният 12 MP полусферичен сензорен модул ден/нощ увеличава тази гъвкавост още повече.

Разберете повече

 


Използвайки видеосистемата S74 MOBOTIX (например), приложението за разпознаване на регистрационни номера може едновременно да разпознава номера на два сензора за изображения. Това ви помага да спестите ресурси, тъй като с лиценза на приложението няма нужда от допълнителна камера.


Разберете повече
 

Характеристики

Характеристики
Mx_ImageQuality_whymobotix_930x550.jpg

Отлично качество на изображението

Технологията, която предоставя най-добри резултати!


Всички камери MOBOTIX са снабдени с Moonlight 6MP сензори за изображения. Благодарение на комбинацията от супер голям 1/1.8" 6-мегапикселов CMOS сензор за изображения, HD Premium оптични лещи и MOBOTIX технологията за цифрово обработване на изображения, камерите на MOBOTIX предлагат изключителни детайли и високо качество на изображението.

Научи повече
 

Децентрализирана концепция

Най-важната характеристика, която ни различава от конкурентите


Камерите MOBOTIX са напълно самостоятелни системи. Всички аналитики, като управление на записи, обработка на изображения, управление на събития и аларми, се обработват изцяло в камерата. Децентрализираната системна платформа MOBOTIX използва сравнително малко изчислителна мощност, дори и в мегапикселови резолюции, така че е далеч по-рентабилна и по-лесна за мащабиране в сравнение с традиционните централизирани системи. Също така системна платформа не изисква специални сървъри и софтуерни лицензи за съхранение на видео записа.

Научи повече
Mx_Decentralized_whymobotix_930x550.gif
Mx_Heat-Maps-Marketing-Soluton_1.jpg

Интегрирана интелигентност

Това не са просто камери, а компютри с очи!


Видео системите на MOBOTIX са оптимизирани за работа с отдалечени приложения и облачни системи, защото камерите могат да намалят честотната лента на видеото чрез мащабиране на размера и честотата на кадрите. Освен това камерите MOBOTIX могат да събират статистически данни за поведението на хора и обекти. Тези функции в камерите  могат да се активират и деактивират ръчно, въз основа на външен електрически сигнал или в предефинирано време. Резултатите се запаметяват в камерата на всеки 15 минути и могат да бъдат експортирани ръчно или в определени часове (профилни отчети).

Устойчивост и екологичност

Устойчивите и енергоспестяващи системи MOBOTIX защитават ресурсите на нашата планета!


Всички MOBOTIX камери са произведени в Германия. Всичко от проектирането, разработването, производството и проверката на качеството. 
Камерите MOBOTIX се захранват през кабела за предаване на данни PoE и имат относителна ниска консумация на ел. енергия приблизително 5 вата. В камерата са интегрирани процесор и флаш памет, което прави ненужни големите консуматори на енергия като сървъри и дискови масиви. Липсата на механични движещи се части в камерите  MOBOTIX, означава че практически те не се нуждаят от поддръжка и са напълно функционални след многогодишна употреба, което ги прави по-устойчиви от други системи.
mx_green_ip_video_whymobotix_930x550.jpg
Mx_Quality_whymobotix_930x550.jpg

Качество и надеждност

Най-здравите и устойчивост на атмосферни влияния камери в индустрията!

  • Ниво на защита IP66 / IK06-IK10++ / температурен диапазон -40 to 60°C
  • Корпус, произведен от удароустойчива пластмаса, подсилена с фибростъкло, устойчива на ниски/високи температури, висока влажност или солена среда.
  • Камерите не съдържат, движещи се елементи
  • Системата се предлага с професионална система за управление и видео анализ без допълнително лицензиране. Актуализациите на софтуера на камерите също е безплатен,  което трансформира всеки продукт на MOBOTIX в решение на бъдещето.

Научи повече

Киберсигурност от край до край

Cactus Концепцията на MOBOTIX


Мрежовите устройства за видеонаблюдение все повече се превръщат в цел на директни кибератаки. Отчитайки тази възникваща тенденция, MOBOTIX разработи уникалната концепция Cactus за надеждна и пълна защита на системите за видеозащита от край до край, включваща набор от вградени инструменти и функции, позволяващи на ИТ администраторите по сигурността да конфигурират всяко устройство, като част от многослоен подход към киберсигурността.

Научи повече

Mx_CyberSecurity_whymobotix_930x550-(1).jpg

Mx_TCO_whymobotix_930x550.jpg

​Ниска себестойност на притежание (TCO)

Висока възвращаемост на инвестицията


Въпреки че MOBOTIX системите изискват относително по-голяма първоначална инвестиция, в дългосрочен план по-ниските годишни експлоатационни разходи, по-ниската консумация на енергия, вградените интелигентни функции и изключителната надеждност ще доведе до ниска обща цена на притежаване и висока възвръщаемост на инвестицията.

Научи повече

Системата за сигурност MOBOTIX не изисква допълнителна инфраструктура, което означава, че няма да се налага да се притеснявате за отделни поддържащи системи, софтуер или централен сървър. Тази многофункционална, самостоятелна система за сигурност е най-добрият начин да гарантирате безопасността на вашия офис, търговски обект или склад. Нещо повече, вградената интелигентност на тези решения може да помогне на компаниите да анализират процеси, ситуации и поведение, за да направят важни изводи за вземането на бъдещи решения.

 

Свържете с нас

Свържете с нас

Имате въпрос за решенията за видеонаблюдение или искате да заявите демострация?