Научете повече за отличителните характеристики на MOBOTIX

 

Повече от просто производител на камери


Konica Minolta предлага решения, които ще променят начина, по който виждате сигурността, посредством висококачествената видео инфраструктура на камерите MOBOTIX. Създадена, за да ви осигури спокойствие и гарантираща ви 360° визия, термично разпознаване, автоматизация и аналитки, високо качество, ясни изображения, полусферичен изглед, уведомяване по електронната поща и още много. MOBOTIX разработва решения, базирани на немския начин на инженерство и подхожда към нещата, тъй като това се оценява като особено иновативно и високо качество.
​Сътрудничеството на Konica Minolta и MOBOTIX обещава творчески нововъведения, които съчетават технологията на IP камери и системи за видео управление за децентрализирана обработка със системата за измерване на изображението на Konica Minolta.
 

Характеристики

Характеристики
Mx_ImageQuality_whymobotix_930x550.jpg

Отлично качество на изображението

Технологията, която предоставя най-добри резултати!


Всички камери MOBOTIX са снабдени с Moonlight 6MP сензори за изображения. Благодарение на комбинацията от супер голям 1/1.8" 6-мегапикселов CMOS сензор за изображения, HD Premium оптични лещи и MOBOTIX технологията за цифрово обработване на изображения, камерите на MOBOTIX предлагат изключителни детайли и високо качество на изображението.

Научи повече
 

Децентрализирана концепция

Най-важната характеристика която ни диференцира от конкурентите


Камерите MOBOTIX са напълно самостоятелни системи. Всички аналитики, като управление на записи, обработка на изображения, управление на събития и аларми, се обработват изцяло в камерата. Децентрализираната системна платформа MOBOTIX използва сравнително малко изчислителна мощност, дори и в мегапикселови резолюции, така че е далеч по-рентабилна и по-лесна за мащабиране в сравнение с традиционните централизирани системи. Също така системна платформа не изисква специални сървъри и софтуерни лицензи за съхранение на видео записа.

Научи повече
Mx_Decentralized_whymobotix_930x550.gif
Mx_Heat-Maps-Marketing-Soluton_1.jpg

Интегрирана интелигентност

Това не са просто камери а компютри с очи!


MOBOTIX видеосистемите са оптимизирани за работа с отдалечени приложения и облачни системи, защото камерите могат да намалят честотната лента на видеото чрез мащабиране на размера и честотата на кадрите. Освен това камерите MOBOTIX могат да събират статистически данни за поведението на хора и обекти. Тези функции в камерите  могат да се активират и деактивират ръчно, въз основа на външен електрически сигнал или в предефинирано време. Резултатите се запаметяват в камерата на всеки 15 минути и могат да бъдат експортирани ръчно или в определени часове (профилни отчети).

Устойчивост и екологичност

Устойчивите и енергоспестяващи системи MOBOTIX защитават ресурсите на нашата планета!


Всички MOBOTIX камери са произведени в Германия включително проектирането, разработването, производството и проверката на качеството. 
Камерите MOBOTIX се захранват през кабела за предаване на данни PoE и имат относителна ниска консумация на ел. енергия приблизително 5 вата. Процеора и флаш памет са вградени в камерите, което прави ненужни големите консуматори на енергия като сървъри и дискови масиви. Липсата на механични движещи се части в камерите  MOBOTIX, означава че практически те не се нуждаят от поддръжка и са напълно функционални след многогодишна употреба, което ги прави по-устойчиви от други системи.
mx_green_ip_video_whymobotix_930x550.jpg
Mx_Quality_whymobotix_930x550.jpg

Качество и надеждност

Най-здравите и устойчивост на атмосферни влияния камери в индустрията!

  • Ниво на защита IP66 / IK06-IK10++ / температурен диапазон -40 to 60°C
  • Корпус произведен удароустойчива пластмаса, подсилена с фибростъкло, усточива на ниски/високи температури, висока влажност или солена среда.
  • Камерите не съдържат движещи се елементи
  • Системата се предлага с професионална VMS и видео анализът без допълнително лицензиране, както и актуализациите на софтуера което трансформира всеки продукт на MOBOTIX в решение за бъдещето.

Научи повече

Киберсигурност от край до край

Концепцията Cactus на MOBOTIX


Мрежовите устройства за видеонаблюдение все повече се превръщат в цел на директни кибератаки. Отчитайки тази възникваща тенденция, MOBOTIX разработи уникалната концепция Cactus за надеждна и пълна защита на системите за видеозащита от край до край включваща набор от вградени инструменти и функции, позволяващи на ИТ администраторите по сигурността да конфигурират всяко устройство, като част от многослоен подход към киберсигурността.

Научи повече

Mx_CyberSecurity_whymobotix_930x550-(1).jpg

Mx_TCO_whymobotix_930x550.jpg

​Ниска себестойност на притежание (TCO)

Висока възвращаемост на инвестицията


Въпреки че MOBOTIX системите изискват относително по-голяма първоначална инвестиция, в дългосрочен план по-ниските годишни експлоатационни разходи, по-ниската консумация на енергия, вградените интелигентни функции и изключителната надеждност ще доведе до ниска обща цена на притежаване и висока възвръщаемост на инвестицията.

Научи повече

Системата за сигурност MOBOTIX не изисква допълнителна инфраструктура, което означава, че няма да се налага да се притеснявате за отделни поддържащи системи, софтуер или централен сървър. Тази многофункционална, самостоятелна система за сигурност е най-добрият начин да гарантирате безопасността на вашия офис, търговски обект или склад. Нещо повече, вградената интелигентност на тези решения може да помогне на компаниите да анализират процеси, ситуации и поведение, за да направят важни изводи за вземането на бъдещи решения.

 

Технологии

Технологии
Mx_MxAnalytics2_whymobotix_930x550.jpg   Mx_MxActivitySensor_whymobotix_930x550.jpg

MxAnalytics

       

MxActivitySensor

Видео анализ и разпознаване на поведението

 

Най-надеждния видео сензор в трудни условия

MOBOTIX камерите включват пакет за видео анализ позволяваш създаването на топлинни карти и броене на хора и обекти движещи се в предифинирани коридори, с автоматични отчети ако обекта например спрете или обърне посоката.
Научи повече

  MOBOTIX технология, която позволява регистриране на движение само на хора и предмети, и игнорира всички останали промени в полето, предлагайки намаляване на фалшивите аларми с до 90%.
Mx_MxPEG_whymobotix_930x550.jpg   Mx_ThermalOverlay_whymobotix_930x550.jpg

MxPEG+

       

Dual Thermal 

Оптимизиран видео кодек

 

IP камери с двоен термален и оптичен сензор

MxPEG + е единственият видео кодек, който е проектиран за приложения за IP видеонаблюдение, като осигурява висококачествено заснемане на движение във всеки отделен кадър с резолюции до 6 мегапиксела. 

Научи повече

 

Термосистемата с поддържка на  допълнителен втори оптичен видео сензор. Заедно с вградения видео сензор „MxActivitySensor“, термалната камера е най-доброто средство за откриване и докладване на движещи се обекти в условия на пълна тъмнина.


Научи повече

Свържете с нас

Свържете с нас

Имате въпрос за решенията за видеонаблюдение или искате да заявите демострация?

Предпочитана форма на комуникация:*

за актуалните продукти и услуги от Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД и други компании , което съответства на моите лични интереси. Вашите данни ще бъдат обработени в съответствие с нашата Политика за поверителност.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings