Интегрирани ИТ услуги за Вашия бизнес

Благодарение на дългогодишният ни опит, ИТ услугите на Konica Minolta Ви помагат да извлечете максимума от цифровата трансформация. Като увеличаваме оперативната Ви ефективност, без да правим компромис със сигурността, ние подготвяме Вашия бизнес за бъдещето.

ИТ решения всичко-в-едно

Нашата платформа Workplace Hub намалява сложността на ИТ решенията, като премахва повтарящите се ИТ задачи и нежеланите прекъсвания и оптимизира общите разходи за ИТ. Тя създава нужната ИТ инфраструктура, чрез използване на целия потенциал на текущата Ви технология. Възползвайте се от платформата, за да увеличите цялостно или частично Вашата оперативна способност с решение, което се развива с Вашите нужди, така че можете да забравите за ИТ грижите си днес и да се съсредоточите върху развитието на Вашия бизнес от утре.

Управлявани ИТ услуги

Съвременните организации придават голямо значение на различните технологии, които използват, за да управляват ефективно работната си среда - те включват сървъри, работни станции, мрежови компоненти, уеб сайтове и интернет връзки. Управлението на тези ИТ инфраструктури може да се превърне в значителна тежест, ако някоя от използваните технологии не заработи, като финансовите последици могат да бъдат значителни. Чрез аутсорсинг на управлението на всички или части от вашата ИТ инфраструктура ви даваме спокойствие, както и повече време и енергия, за да се съсредоточите върху Вашия бизнес.

Управление на информацията

Ежедневно компаниите са изправени пред предизвикателството да управляват ефективно корпоративната си информация, която непрекъснато се увеличава - имейли, файлове с данни, фактури и др. Често неструктурираното съдържание се съхранява в различни масиви от данни, което отнема повече време за изпълнението на вътрешни процедури и задачи и така възпрепятства прозрачността и може да забави важни решения. Оптимизирайте вашите корпоративни процеси, свързани с информацията, като използвате нашия набор от Услуги за управление на съдържанието (MCS).

Интелигентни видео решения

Базирайки се на сътрудничеството между Konica Minolta и MOBOTIX, ние предлагаме решения за сигурност от следващо поколение. Нашите съвместни разработки на продукти се фокусират върху решения като процесите на мониторинг в производствените съоръжения, за да стимулират иновациите в работния процес или нови продукти, като например “Care Support Solutions”, които могат да бъдат използвани за наблюдение на пациенти в домовете за специални грижи.

Видеонаблюдение за офис и бизнес площи

Решения за малки и средни предприятия, съобразени с Вашите нужди

Healthcare surveillance systems

Подобрете Вашия подход към пациентите си

Видеонаблюдение в логистиката

Оптимизирайтe сигурността на всичките си логистични обекти

Здравеопазване и безопасност

Интелигентните IP видеосистеми решават предизвикателствата в здравните заведения

Периметрова охрана

Защо половинчатите мерки никога не вършат работа, когато става дума за охрана...

Системи за видеонаблюдение в ритейл обекти

Решения за сигурност, оптимизация и анализ

Интелигентно наблюдение в индустрията

Наблюдавайте цялата Ваша критична инфраструктура и процеси само с един поглед

Транспорт и мобилност

Поддържайте бизнеса си в движение

Интелигентни решения за видеонаблюдение

Смарт технология за видеонаблюдение от Кonica Мinolta и MOBOTIX

Съсредоточете се върху бизнеса си - с помощта на нашите услуги!

Структурираните бизнес процеси, както и надеждната и сигурна ИТ инфраструктура, са от основно значение за да сте конкурентни на днешните пазари. Бизнес услугите на Konica Minolta Ви помагат да оптимизирате процесите си и да улесните използването на информацията. Нашето портфолио включва консултантски услуги, внедряване на ИТ инфраструктура и управлявани услуги. С нашата подкрепа, Вие сте в състояние да се концентрирате изцяло върху бизнеса си.
 

 
Чат с нас