Konica Minolta Mobile Print


Безпроблемен мобилен печат


Безплатно решение за гъвкав мобилен печат 


Печатане и сканиране - винаги на една ръка разстояние с Konica Minolta Mobile Print.


Съвременната бизнес среда често изисква да действаме на място в условията на сериозни предизвикателства, недостатъци в документацията или закъснения. Лаптопите и мобилните устройства, свързани с безжичен интернет, направиха комуникацията и управлението на задачите много по-лесно, и за щастие тази мобилност и гъвкавост се разпространи и в други области на бизнеса. Konica Minolta Mobile Printing означава, че можете да направите много повече, отколкото просто да изтеглите липсващ файл във вашата документация; тя ви позволява да се свързвате с избрания многофункционален принтер незабавно и да получите копие в ръцете си.


Konica Minolta мобилен печат се предлага в безплатно приложение, което е на ваше разположение. То ви позволява мигновено да изпращате задания за печат и да сканирате документи дистанционно. Не се притеснявайте, не е нужно да знаете как да използвате сложен интерфейс: приложението е ясно и лесно за използване, дори когато бързате и извършвате много задачи. Konica Minolta Mobile Printing е идеалното решение за фирми от всякакъв вид - от малки фирми с един принтер, до международни компании със световно присъствие.


Konica Minolta Mobile Print logo


KMMP_QR_itunes.png
App_store_badge.png
KMMP_QR_google-play.png
get_it_on_play_logo.png
KMMP_QR_windows-app-store.png
download_from_windows_phone_store_144x50.png
Konica Minolta Mobile Print workflow

Характеристики

Характеристики


Konica Minolta Mobile Print е безплатно мобилно приложение за печат за всички основни мобилни платформи, включително iOS, Android и Windows 10, което свързва мобилни устройства с Konica Minolta bizhub многофункционални системи. Кои са двете основни функционалности на това приложение? То ви позволява да печатате и да сканирате от вашето преносимо устройство, като си гарантирате, че бизнес потребителите разполагат с важните си документи по всяко време.


  • Шифроване на файлове от край до край 
  • Права за достъп на потребителите 
  • Намалява оперативните разходи 
  • Интегрира се със всички системи за управление на печата и отчетността
  • Може да се инсталира за 10 минути 
  • Сигурен печат


Няма нужда от сложна инфраструктура и скъпи нови устройства: сега можете лесно и незабавно да се свържете с някое от вашите устройства и да започнете да печатате веднага. Източникът на файловете няма значение, тъй като мобилният печат може да бъде освободен от вътрешната памет на устройството, електронната поща, браузъра, преинсталирани програми или услугата Google Cloud Print по всяко време. Дори мобилното сканиране с Konica Minolta МФУ вече е по-лесно - всичко, което трябва да направите, е да споделите файловете с вашите колеги, да ги изпратите директно на мобилни телефони или да ги запазите в облака. Типът на файла също не е проблем: Konica Minolta Mobile Print поддържа всички най-популярни формати, включително JPEG, GIF, BMP, PNG, PDF, TIFF, XPS, DOCX, XLSX, PPTX и други. Независимо дали разполагате с версия на хартиен носител на документа, всичко от което се нуждаете, е достъп до принтер. Административно контролираните права за достъп на потребителите могат да бъдат възложени на служителите. С мобилния печат на Konica Minolta наистина оставате изключително гъвкави. А вашите гости, които ви посещават? Можете също така бързо и лесно да им предоставите права за печат като гости. Удостоверяването чрез ПИН, идентификационна карта или потребителско име и парола е сигурен начин за защита на поверителните документи. Всичко това помага бизнесът ви да расте и да опитате мобилния печат безплатно. Това решение ще ви спести време, пари и усилия, и ще ви осигури постоянен контрол - независимо къде се намирате.


Konica Minolta Mobile Print workflow


Изтеглете брошура на продукта

Konica Minolta Mobile Print brochure

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС