Оптимално качество на печат на медицински изображения и доклади върху хартия

Основният документ, придружаващ пациента във всички процеси в сферата на здравеопазването

Печат върху хартия, а на върху филм


Здравните заведения, като например болници, клиники, центрове за медицински грижи и образна диагностика, понякога се налага да се борят с проблемите, свързани отпечатването на медицински изображения. Това важи с особена сила в случаите, когато изготвят резултатите за пациентите и решават как да ги отпечатат или споделят с лекуващите лекари и обслужващия персонал. Тези резултати за пациентите могат да включват ЯМР, рентгенови и ултразвукови изображения.

PDB решението на Konica Minolta за медицински печат действа като портал между работната станция и принтера. Чрез DICOM можете автоматично да създавате досие на пациенти, като интегрирате DICOM изображенията и докладите от медицинските прегледи. След това тези досиета могат да бъдат споделени с лекуващия лекар или колеги за допълнителна консултация. Досието може да включва и съпътстваща информация, като план за достъп, график или коментари от медицинския център за образна диагностика.

Печат на DICOM медицинско досие

Печат на DICOM медицинско досие

С решението за отпечатване на DICOM досие и DICOM gateway можете да отпечатвате медицински изображения и отчети за резултати, като използвате Konica Minolta bizhub Medical. Обслужващият персонал и лекарите могат да събират и споделят съответните пациентски данни, комбинирани с данни от здравни организации, в едно медицинско досие на USB или DVD носител. След това пациентите могат да отнесат това медицинско досие на своя лекар за по-нататъшно изследване.

Хардуер
hardware icon
Съвместимост с лазерни офис принтери

Препоръката за bizhub Medical се прави след приключването на цялостна тестова процедура с избрани модели принтери на Konica Minolta. Освен че дава гаранции за качеството и съвместимостта на PDB решението, Konica Minolta разработи подробни препоръки за настройките на принтера с цел да гарантира възможно най-добрите резултати и високи стандарти на надеждност в клинична среда.

Софтуер
software icon
Комуникация на информационни системи между здравната информационна система и радиологията

Ефикасен инструмент за комбиниране на всички цифрови пациентски данни. Дава възможност да свържете системите bizhub Medical на Konica Minolta с различни софтуерни приложения в сферата на здравното обслужване, за да се осигури бързо отпечатване на медицинска информация, графици за посещения и болнични данни – например специализации на лекар или признания от организации за предоставяне на здравни услуги – в една изчерпателна брошура.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме широка гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат, за да комбинираме консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния поток, за да намалите разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

Печат на медицински прегледи с висококачествено рендиране

Модалността генерира файлове в DICOM формат (стандарт за медицински изображения). Сървър, снабден с DICOM шлюза на Konica Minolta и разположен между модалността за изобразяване и многофункционалното устройство на Konica Minolta, прави възможно отпечатването на медицинските изображения върху хартия. В зависимост от индивидуалните Ви нужди можете да определите формата на печат или като брошура, или като стандартни A3 или A4 листове.

   

   

Икона за функцията за работа с носители

Многоформатен печат (A3, A4 или брошури)

Икона за функцията за използваемост

Разширени корекции (трансформира кривите за регулиране на корекциите в комбинация с хистограма на изображението)

Technology feature icon

Автоматично обединяване на медицинските прегледи с множество резултати от изследванията на пациента в рамките на една брошура

Икона за функцията за работа с носители

Режим „Брошура“ (корица: 1 A3 лист, хартия до 209 g/m²; вътрешни страници: 19 листа A3, хартия до 90 g/m²)

Икона за функцията за персонализиране

Режим „Брошура“ с персонализиране на предната и задната корица

Икона за функцията за довършителни дейности

Богат избор на оформления и презентации

Икона за функцията за копиране

Гъвкаво регулиране на различни параметри на рендиране, включително гама, яркост, контраст, корекция на хистограма, подчертаване на контурите и геометрична трансформация

Икона за функцията за сканиране

Пълно персонализирано отпечатване на горно и долно поле на страницата, брой страници, лого, отстояния и др.

Икона за функцията за копиране

Опция за определяне на множество профили на печат

Икона за функцията за печат

Статистика за печат

Икона за функцията за работа с носители

Печат на A4 или A3 табла (листове до 209 g/m²)

Икона за функцията за качество

Печат в мащаб 1:1 (изображения на зъби и протези)

Productivity feature icon

Уебинтерфейс, за да се следи ходът, с опция за отмяна/рестартиране на задача

Свържете се с нас

Свържете се с нас
Required form 'SolutionContactForm' does not exist.

Текстовите полета, съдържащи * са задължителни!

Забележка - вашите текущи настройки за бисквитки ще ви изключат от получаване на промоционални актуализации по имейл! За да разрешите тези актуализации, актуализирайте настройките си за бисквитки  

Healthcare Brochure

Download now
download icon test 2