Оптимално качество на печат на медицински изображения и доклади върху хартия

Основният документ, придружаващ пациента във всички процеси в сферата на здравеопазването

Печат върху хартия, а на върху филм


Здравните заведения, като например болници, клиники, центрове за медицински грижи и образна диагностика, понякога се налага да се борят с проблемите, свързани отпечатването на медицински изображения. Това важи с особена сила в случаите, когато изготвят резултатите за пациентите и решават как да ги отпечатат или споделят с лекуващите лекари и обслужващия персонал. Тези резултати за пациентите могат да включват ЯМР, рентгенови и ултразвукови изображения.

PDB решението на Konica Minolta за медицински печат действа като портал между работната станция и принтера. Чрез DICOM можете автоматично да създавате досие на пациенти, като интегрирате DICOM изображенията и докладите от медицинските прегледи. След това тези досиета могат да бъдат споделени с лекуващия лекар или колеги за допълнителна консултация. Досието може да включва и съпътстваща информация, като план за достъп, график или коментари от медицинския център за образна диагностика.

Печат на DICOM медицинско досие

Печат на DICOM медицинско досие

С решението за отпечатване на DICOM досие и DICOM gateway можете да отпечатвате медицински изображения и отчети за резултати, като използвате Konica Minolta bizhub Medical. Обслужващият персонал и лекарите могат да събират и споделят съответните пациентски данни, комбинирани с данни от здравни организации, в едно медицинско досие на USB или DVD носител. След това пациентите могат да отнесат това медицинско досие на своя лекар за по-нататъшно изследване.

Хардуер
hardware icon
Съвместимост с лазерни офис принтери

Препоръката за bizhub Medical се прави след приключването на цялостна тестова процедура с избрани модели принтери на Konica Minolta. Освен че дава гаранции за качеството и съвместимостта на PDB решението, Konica Minolta разработи подробни препоръки за настройките на принтера с цел да гарантира възможно най-добрите резултати и високи стандарти на надеждност в клинична среда.

Софтуер
software icon
Комуникация на информационни системи между здравната информационна система и радиологията

Ефикасен инструмент за комбиниране на всички цифрови пациентски данни. Дава възможност да свържете системите bizhub Medical на Konica Minolta с различни софтуерни приложения в сферата на здравното обслужване, за да се осигури бързо отпечатване на медицинска информация, графици за посещения и болнични данни – например специализации на лекар или признания от организации за предоставяне на здравни услуги – в една изчерпателна брошура.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме широка гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат, за да комбинираме консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния поток, за да намалите разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

Печат на медицински прегледи с висококачествено рендиране

Модалността генерира файлове в DICOM формат (стандарт за медицински изображения). Сървър, снабден с DICOM шлюза на Konica Minolta и разположен между модалността за изобразяване и многофункционалното устройство на Konica Minolta, прави възможно отпечатването на медицинските изображения върху хартия. В зависимост от индивидуалните Ви нужди можете да определите формата на печат или като брошура, или като стандартни A3 или A4 листове.

   

   

Икона за функцията за работа с носители

Многоформатен печат (A3, A4 или брошури)

Икона за функцията за използваемост

Разширени корекции (трансформира кривите за регулиране на корекциите в комбинация с хистограма на изображението)

Technology feature icon

Автоматично обединяване на медицинските прегледи с множество резултати от изследванията на пациента в рамките на една брошура

Икона за функцията за работа с носители

Режим „Брошура“ (корица: 1 A3 лист, хартия до 209 g/m²; вътрешни страници: 19 листа A3, хартия до 90 g/m²)

Икона за функцията за персонализиране

Режим „Брошура“ с персонализиране на предната и задната корица

Икона за функцията за довършителни дейности

Богат избор на оформления и презентации

Икона за функцията за копиране

Гъвкаво регулиране на различни параметри на рендиране, включително гама, яркост, контраст, корекция на хистограма, подчертаване на контурите и геометрична трансформация

Икона за функцията за сканиране

Пълно персонализирано отпечатване на горно и долно поле на страницата, брой страници, лого, отстояния и др.

Икона за функцията за копиране

Опция за определяне на множество профили на печат

Икона за функцията за печат

Статистика за печат

Икона за функцията за работа с носители

Печат на A4 или A3 табла (листове до 209 g/m²)

Икона за функцията за качество

Печат в мащаб 1:1 (изображения на зъби и протези)

Productivity feature icon

Уебинтерфейс, за да се следи ходът, с опция за отмяна/рестартиране на задача

Свържете се с нас

Свържете се с нас
Required form 'SolutionContactForm' does not exist.

Текстовите полета, съдържащи * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Healthcare Brochure

Download now
download icon test 2