Сигурен печат

По-високо ниво на контрол, по-ниски разходи за печат

Спестете си времето, парите и ресурсите с Konica Minolta


Независимо от размера на компанията Ви е важно да държите разходите си под контрол. Колкото е по-голяма една организация обаче, толкова следенето на всеки отделен разход става по-непродуктивно и отнемащо повече средства. Може дори да се окаже проблематично, когато става въпрос за такъв на пръв поглед незначителен аспект от бизнеса, като печата. Просто се запитайте – наистина ли знаете колко харчите за сканиране, печат и копиране всеки ден, седмица, месец или година?

Не можете да изчислите разходите си за печат? Не се притеснявайте – далеч не сте единствени! Дори в тези високотехнологични времена огромна част от компаниите все още изпитват затруднения да направят основан на фактите анализ на реалните си разходи. Не сте наясно кои служители имат достъп до вашата печатна инфраструктура и колко често го правят? Това също може да се окаже сериозна пречка за намаляването на бюджета Ви за печат. Решенията за сигурен печат Ви предлагат информацията, от която се нуждаете, за да вземате решения въз основа на факти, а не на чувства. Те дават възможност да наблюдавате поведението при печат на отделните служители, да предоставяте права за потребителски достъп и да оптимизирате инфраструктурата си за печат така, че да отговаря на уникалните нужди на Вашата организация.

Сигурен печат

Сигурен печат

Решения

Сигурният печат Ви предоставя данните, които са необходими за контролиране и оптимизиране на цялата Ваша среда за печат. То Ви позволява да останете конкуренти на пазара, чрез внедряването на решение за отдалечено управление на печатната среда, което Ви спестява време, разходи и усилия. 


Решенията за сигурен печат са лесно приложими – интерфейсът е изчистен и лесен за разучаване, така че не се налага да наемате технически лица. Софтуерът може да Ви предостави комплексни данни, свързани с навиците за печат на Вашия екип, да ограничи потребителския достъп до определени функции и е проектиран така, че да бъде невероятно лесен за употреба.

Хардуер
hardware icon
Хардуер за печат на Konica Minolta

Искате най-доброто в областта на цифровия производствен печат? Току-що го намерихте. Хардуерните решения на Konica Minolta за производствен печат и за офис са еталони в отрасъла, с устройства, предлагащи революционно качество на цветните изображения, черно-бял печат със високи скорости, довършителни опции със свързано към печатна преса оборудване с професионално качество – с цел да се отговори на сложните спецификации на Вашето задание, и много други. Независимо от размера или областта на специализация на Вашата компания нашият хардуер за печат Ви дава възможност да изградите своя инфраструктура за печат, да управлявате цифровото съдържание, да въведете най-новите измервателни уреди и да се запознаете с други решения, имащи за цел да променят до неузнаваемост Вашия работен поток.

Софтуер
software icon
YSoft SafeQ

YSoft SafeQ е сървърно базирано решение за управление на печата, предлагащо разширен набор от иновативни функционалности, които имат за цел да Ви дадат контрол върху Вашата печатна инфраструктура, за да намалите бюджета си за печат и да сведете до минимум въздействието си върху околната среда. С YSoft SafeQ можете да направите Вашия печат по-ефективен и сигурен. Това решение дава възможност да предоставяте права за достъп, да следите поведението за печат на персонала си и да намалите риска от неупълномощен достъп от страна на служителите до поверителни данни.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме широка гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат, за да комбинираме консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния процес, за да намалите разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

Сигурен печат

Сигурен печат

Внедряването на решения за сигурен печат дава възможност да оптимизирате средата си за печат. Можете да опростите работния си процес и да установите кои от Вашите MFP са използвани най-често – което ще Ви даде далеч по-ясна картина за нуждите на компанията. Със сигурния печат можете незабавно да намалите разходите, като изискате от потребителите да удостоверяват самоличността си всеки път, когато искат да отпечатат, сканират или копират даден документ.

Можете да решите да предложите на клиентите си платена услуга за печат (като по този начин можете бързо и лесно да проследявате действията им и да изчислявате точните цени), да използвате карти за самоличност или ПИН кодове с цел да се гарантира, че клиентите са платежоспособни, да наблюдавате навиците за печат на служителите си и да генерирате завършени, приспособими и ясни отчети, обхващащи всички операции на Вашите MFP. Можете също така да въведете всеобхватни правила за отчитане на всички печатни и копирни дейности, извършвани по определен проект, да представите бързо и лесно разходите в обобщен вид и да изчислите това в проекта.

Можете дори да съкратите още разходите си, като използвате отчети, които ясно показват влиянието на ограничената печатна дейност върху природната среда, за да насърчите служителите да не печатат ненужно документи. С Konica Minolta можете да направите печата си по-сигурен, по-опростен – и по-модерен – от всякога. 

По-добра сигурност на документите

По-добра сигурност на документите

Няма нужда от драйвери за печат

Няма нужда от драйвери за печат

Одит на печата въз основа на данни

Одит на печата въз основа на данни

По-ниски разходи за инфраструктура

По-ниски разходи за инфраструктура

Сигурни работни процеси

Сигурни работни процеси

Свържете се с нас за допълнителна информация

Свържете се с нас за допълнителна информация

Питате се как компанията Ви може да се възползва от сигурния печат? 

Ще бъдем повече от щастливи да обсъдим Вашите специфични нужди и да Ви покажем как сигурният печат би могъл да отговори на тях. Можем да Ви помогнем да проектирате собствената си SafeQ архитектура, да Ви окажем подкрепа по време на инсталирането и да предоставим на Вашите администратори подходящото обучение. Просто щракнете върху „Свържете се с нас“, и нашия екип от специалисти ще се свърже с Вас!

Свържете се с нас

Свържете се с нас
Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
посочена в политиката за поверителност на Коника Минолта България и давам съгласието си личните ми данни, предоставени от мен чрез изпращане на запитване до лицата за контакт, да бъдат обработвани от Коника Минолта България.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings