Запознайте се и използвайте вашето bizhub устройство бързо и ефективно

Стартирайте вашия iTraining!

Стартирайте вашия iTraining!

Без значение какви са промените или допълненията в рутината на вашия офис - за да се осигури постоянна производителност и ефективност, трябва да включите всички изменения и да овладеете новите технологии колкото е възможно по-бързо. Коника Минолта разбира това и осигурява оптимална подкрепа с онлайн платформата iTraining.


За да ви помогнат да опознаете и използвате вашето bizhub устройство бързо и ефективно, iTraining сесиите представят и обясняват нагледно основните характеристики и функционалности на продукта в лесни за разбиране видео поредици. Запознайте се с възможностите на вашето устройство стъпка по стъпка - колкото често искате и по всяко време. Имате достъп до онлайн системата за обучение, дори и от вашия таблет или смартфон. 

Запознайте се с вашия bizhub!

Започнете безплатно обучение

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Запознат/а съм с информацията относно обработването на личните ми данни, посочена в политиката за поверителност на Коника Минолта България и давам съгласието си личните ми данни, предоставени от мен чрез изпращане на запитване до лицата за контакт, да бъдат обработвани от Коника Минолта България.

Моля, качвайте не повече от 5 файлове, всеки по-малък от 10 MB

Добавяне на файлове
    Въведете кода за сигурност:

    Текстовите полета с * са задължителни!

    Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings