Интелигентно търсене

Омръзнало Ви е да губите време в търсене на специфични документи? Намерете файловете си за секунди.

Интелигентно търсене


Днес прекарахте отново цяла вечност в търсене на файлове или информация на различни места за съхранение във вашата компания? Принудихте ли се да създадете на ново файл, защото не успяхте да го намерите? Или може би не успяхте да намерите информация, която да предадете достатъчно бързо на среща с клиенти, което потенциално би ви струвало сделката? Konica Minolta успява да комбинира удобството и простотата на традиционните потребителски търсачки на файлове с цялата мощ, контрол и сигурност в едно корпоративно решение.

Увеличете производителността си с бързо извличане с едно щракване на търсеното съдържание

 

Огромният поток от информация и данни, пред който сме изправени днес, е по-голям от когато и да било. Това прави все по-трудна задачата на научните работници бързо да намират необходимата им информация. Дългите търсения на специфични документи могат бързо да се превърнат във времеотнемащо и скъпоструващо задължение, което отнема човешките ресурси и в крайна сметка ще окаже отрицателно въздействие върху конкурентоспособността на Вашата компания.

 

Едно решение за корпоративно търсене дава на Вас и на екипа Ви незабавен достъп до точно това, което търсите – просто въвеждате своите ключови думи в лентата за търсене и получавате достъп до съдържание и информация от най-различни бази данни и приложения в областта на Вашия бизнес. Независимо къде се намира търсената от Вас информация – в прикачени файлове към имейл, сканирани документи, на сайтове на SharePoint, вътрешната мрежа на компанията или сред приемниците на приложения на отделите – това базово решение намира и извлича всички видове данни, във всички формати, от всички хранилища

 

smart search facts & figures 1 smart search facts & figures 2

 

quotation marks

„В личния ни живот интелигентните персонални устройства ни позволяват бързо да търсим всякакъв вид информация. Когато се върнем в офиса, този тип интуитивно търсене често не е налично и намирането на информация се оказва предизвикателство. “

С интелигентното решение за търсене на Enterprise Konica Minolta, безкрайните търсения са нещо от миналото. Тo ви дава възможност да намерите подходяща информация в рамките на секунди, без да превключвате между приложения или да се налага да провеждате търсения в множество системи. Системата - основно вътрешната търсачка на вашата организация - локализира, индексира и извлича всеки отделен файл, използван във вашата компания.

 

Без значение къде се намира информацията, която търсите - в прикачени файлове към електронна поща, сканирани документи, на SharePoint уебсайтове във вашата вътрешна интранет мрежа, в облака или в различни отдели - това решение за външна работа намира и извлича всички възможни видове данни във всеки формат от всеки индекс.

 

Това Enterprise Search решение е напълно подходящ за широк кръг отрасли, подходящ за всяка компания и достатъчно гъвкав за използване от всеки екип. Системата поддържа съществуващите структури за управление на качеството и работните процеси - без да ви принуждава да правите прекомерни промени - спестява ви време при търсене и намиране на ключови документи.

 

 

Колко струва търсенето на документи във вашата организация?

Търсене в минути на ден

Минути

Брой служители

Доходи на служител на час

Търсене в минути на ден

Минути на ден 200

Часове на седмица 16.67

Дългите търсения ви струват на година

Цена на година €21.000

Притесни ли ви изчислението?

Поискайте повече информация сега

Въз основа на 252 работни дни на служител годишно

Нашият онлайн калкулатор е замислен като ориентир и не представлява обвързващо изчисление. Свържете се с нас за индивидуален анализ.

Запознайте се dokoni FIND


Решение за търсене и индексиране на корпоративно съдържание, което ви помага да намирате информацията, от която се нуждаете, независимо от формата или мястото и на съхранение.
 

Повече информация за dokoni FIND
dokoni FIND logo

Webinar: Смарт инструмент за бързо търсене на документи и лични данни

Представете си, че разполагате с инструмент - бърза и интуитивна търсачка за документи и лични данни (PII) във всички системи в организацията Ви!

В този уебинар ще чуете:

1. Как да търсите с един клик сред всички системи и хранилища на информация, които ползвате?
2. Ползите от единна точка на достъп до цялата фирмена документация 
3. Как да откривате лесно записи с лични данни на вашите служители и клиенти (PII -personal identifiable information) сред всички индексирани фирмени документи, в съответствие с изискванията на GDPR регламента?
5. Как да генерирате автоматизирани справки, свързани с GDPR, на база на предварително дефинирани критерии?

За кого ще е полезен уебинарът: ИТ мениджъри, Мениджъри Информационна сигурност, Legal / Compliance Manager, Административен мениджър, DPO /Data Protection Officer/  и др.

Гледай сега

Какво е решение за „интелигентно търсене“, което понякога се нарича решение за „корпоративно търсене“, и как Вашата компания ще се възползва от него? Решението на Konica Minolta за интелигентно търсене има за цел да Ви осигури бърз и лесен достъп до всички данни на Вашето предприятие – когато и да ги поискате, където и да се намирате. Решенията за интелигентно търсене вмъкват слой виртуализирано съдържание в допълнение на съществуващите приемници на данни, като извличат 300 съвместими популярни файлови формати от хранилищата за данни на свързаните компании – независимо от структурата и съвместимото приложение или местоположението. И всичко това в реално време. 

   

   

Икона за функцията за докосване

Влезте само веднъж и едновременно търсете с избраните от Вас ключови думи сред десетки различни хранилища на данни. 

Икона за функцията за работа с носители

Мощната технология за оптично разпознаване на знаци (OCR) Ви позволява да търсите дълбоко във всеки файл специално за необходимото Ви съдържание.

Икона за функцията за използваемост

Не се налага да адаптирате нови методи за запазване и обозначаване. Просто оставете файловете и данните там, където се намират в момента, и решението ще намери и индексира Вашите данни – независимо къде са скрити.

Mobility feature icon

Включва външно съхранявани файлове

Икона за функцията за персонализиране

Софтуерът на Konica Minolta за корпоративно търсене индексира всичко там, където е

Икона за функцията за качество

Съчетава се с всяка схема на защита, която е въведена от Вашата компания

Електронна книга: Ускорете работните си процеси, чрез решение за търсене на корпоративно съдържание


Научете повече за ускоряването на работните процеси на вашата компания и изтеглете копието на електронната книга.

Свали след регистрация
smart search e book thumbnail