Цялостни решения за ИТ мениджъри

Ускорете дигиталната трансформация в своята организация с минимум усилия


Търсите иновативно решение, което да оптимизира процесите на Вашата компания?

Като IT мениджър, Вие управлявате IT инфраструктурата във вашата компания и много често провокирате въвеждането на нови ИТ решения, които да повишат ефективността. Имате нужда от цялостни процеси, които да улесняват работата на всички в организацията. Нашата концепция за интелигентно свързано работното място включва решения за ефективно свързване на служители, физически пространства и технологии -  хардуер и софтуер.

Открийте всички възможности, които ще ви гарантират работещи системи, доволни потребители и ще ви помогнат да ускорите дигитализацията във вашата компания без да изискват сложно внедряване и имплементации.

 

Решения

Решения

Дигитален архив и дигитални работни процеси

За да намалите зависимостта от хартиени документи, може да се доверите на неограничените възможности на M-Files. Системата за интелигентното управление на информация се свързва със съществуващите в организацията системи, като ги усъвършенства, чрез добавяне на метаданни, контрол на версиите и работни процеси към съдържанието.
M-Files дава възможност на организациите да управляват непрекъснато нарастващия обем документи и информация във всички бизнес системи, в съответствие със законовите изисквания. Също така да се възползвате от множеството интеграции с директорийни услуги към системи на трети страни, като Microsoft 365, SharePoint, Salesforce и много други.
Поддържа 32 езика, включително български и се интегрира с много системи, като Microsoft Office, SharePoint, Salesforce и други.

M-Files

Знаете ли, че Konica Minolta предлага възможността да съхранявате документите си в облака?

Научете повече

Видеонаблюдение и сигурност, които не могат да бъдат компрометирани

Смарт технологията за видеонаблюдение вече предлага много повече от познатите стандартни решения за различни приложения и индустрии. Предлагаме най-добрите немски камери MOBOTIX. Те са истински компютри с очи- анализират и обработват цялата информация без допълнителни работни станции и софтуер.
Иновативните решения включват интегриран интелигентен софтуер, децентрализирана периферна архитектура и функции за киберсигурност. Някои от предимствата са:

  • Качество: Продуктите на MOBOTIX се сглобяват ръчно в Германия и отговарят на най-високите стандарти за надеждност и производителност. Те са издръжливи, здрави и не се нуждаят от поддръжка.
  • Гъвкавост: Системите на MOBOTIX са модулни и адаптивни към различни нужди и сценарии. Те могат лесно да бъдат интегрирани с други устройства и платформи, като MOBOTIX HUB, система за управление на видео, която поддържа над 10 000 камери и устройства от над 80 производителя.
  • Надеждност: Камерите MOBOTIX могат да издържат на екстремни температури и метеорологични условия, както и на прах и мръсотия. Те са доказани в предизвикателни среди, като връх Еверест или промишлени предприятия.
  • Киберсигурност: MOBOTIX защитава своите клиенти от хакери и кибератаки с концепцията MOBOTIX Cactus. Тази концепция включва обработка на изображения в самата камера, предаване на криптирани данни, редовни софтуерни актуализации и сертифицирани приложения.

Какво може да наблюдавате

Решения за офис печат за работното място на бъдещето

Печатната ви инфраструктурата трябва да съответства на специфичните потребности на компанията ви и да подпомага безпроблемно работните процеси. Най-важното е тя да работи ефективно, качествено и надеждно!
Отделянето на твърде много време за административни въпроси или за решаване на хардуерни проблеми може често да пречи на служителите ви да се съсредоточат върху основните си задължения и да доведе до загуба на времеви и финансови ресурси. Коника Минолта България може да ви помогне да повишите ефективността на всички процеси, свързани с печата и сканирането, и смело да извървите пътя на дигиталната трансформация във вашата организация.

Научете повече за решенията за офис печат на още днес

Ползи, които ще получите с интегрирането на Интелигентно Свързано Работно Място:

  • Използвате силата на данните, събрани от организацията, за да улесните вземането на решения от мениджмънта.
  • Подобрявате сътрудничеството и комуникацията между служителите, независимо дали работят дистанционно или на място, чрез дигитализирани работни потоци, облачни решения и други инструменти за сътрудничество.
  • Повишавате ефективността и производителността чрез автоматизиране на задачи, които изискват човешка намеса и рационализиране на ИТ поддръжката.
  • Гарантирате сигурността, като осигурите защита на фирмените данни от външни заплахи и намалява уязвимостите, причинени от сложни системи.
  • Освобождавате си време за истински важните задачи.

Тенденции пред ИТ лидерите

Не пропускайте да прочетете повече за добрите практики и тенденции в областта на ИТ в дигиталната ера. Изтеглете нашата безплатна книжка и научете как през 2023 можете да рационализирате своите процеси и да увеличите производителността си със силата на дигитализацията.

Разберете повече

УСПЕШНИТЕ ИСТОРИИ НА КЛИЕНТИТЕ НИ:

Какво споделят ИТ мениджърите на компаниите, които избраха нашите решения за интелигентно свързано работно място

Заяви демо