Цялостни решения за ИТ мениджъри

Ускорете дигиталната трансформация в своята организация с минимум усилия


Търсите иновативно решение, което да оптимизира процесите на Вашата компания?

В Konica Minolta вярваме, че работата е свързана с хората (служители), физическите пространства, в които работят, и технологиите -  хардуер и софтуер. Често тези стълбове, изграждащи бизнес средата, се възприемат като отделни единици. Чрез ефективното им свързване обаче можем да създадем ИНТЕЛИГЕНТНО СВЪРЗАНО РАБОТНО МЯСТО.

Интелигентното свързано работно място е динамичен и дигитално трансформиращ модел на работа. Вярваме, че чрез все по-тясно свързване на хора, пространства и технологии можете да достигнете до различни начини на работа, стимулиращи дигиталната трансформация във вашата организация и гарантиращи по-ефективни и бързи промени на работното място.

Ние предлагаме услуги, които са с фокус върху същността на дейността на вашата организация и начина ѝ на работа; което ви дава контрол върху бъдещите ви стратегически решения, за да бъде работата в офиса по-ефективна, продуктивна и сигурна. Когато говорим за интелигентно свързано работно място, ние ви предлагаме технологии на бъдещето чрез интегрирано портфолио от персонализирани услуги.

Обхватът на нашите решения и предложения ни дава уникална способност да решаваме проблемите и да намираме начин за преодоляване на предизвикателствата в бизнеса заедно с нашите клиенти. Като работим с вас, можем успешно да ви насочим в правилната посока, когато става въпрос за дигитална трансформация на вашата организация, както и да ви помогнем да се ориентирате в бъдещата вълна от промени. Накратко, нашата роля е да бъдем незаменим партньор, който да помогне на бизнеса да се развива и да открие предимствата на интелигентното свързано работно място.

 

ТЕХНОЛОГИИ ЗА РАБОТНОТО МЯСТО НА БЪДЕЩЕТО

ТЕХНОЛОГИИ ЗА РАБОТНОТО МЯСТО НА БЪДЕЩЕТО
 
ОПТИМИЗИРАНИ УСЛУГИ
ЗА ПЕЧАТ (OPS)

 
КОНСУЛТИРАНЕ, ХАРДУЕР, СОФТУЕРНО ВНЕДРЯВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ПЕЧАТА

Решенията помагат за автоматизиране на рутинни задачи, допринасят за подобряване на работните потоци чрез ефективно споделяне на информация, сигурност и съответствие и позволяват удобен контрол на всички разходи за печат и свързаните с тях


ДИГИТАЛНИ
РАБОТНИ ПРОЦЕСИ


ПОМАГАМЕ НА КОМПАНИИТЕ ДА РАБОТЯТ ПО-УМНО, А НЕ ПОВЕЧЕ.

Автоматизирани процеси за управление на договори, одобрение на разходи, електронно подписване, управление на кореспонденция, електронно трудово досие и дигитални HR решения и др.


 

ИНТЕЛИГЕНТНО
ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

 
СМАРТ ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, ПРОИЗВЕДЕНО В ГЕРМАНИЯ

Най-висока устойчивост на кибератаки. От анализ и проектиране до внедряване на решения с последващо обслужване и техническа поддръжка. Информация и анализ на данни и поведения, автоматизация чрез връзка с други системи.

 
ДИГИТАЛЕН АРХИВ


ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ НА ЕДНО ДИГИТАЛНО МЯСТО. Сканиране, категоризиране, изграждане на пълен дигитален архив. Спестено време и място. Сигурност и съответствие със законовите разпоредби. Първата стъпка към Вашата дигитална трансформация.

 
 

УПРАВЛЯВАНА ИНФРАСТРУКТУРА
 

ОТДАЛЕЧЕНО НАБЛЮДЕНИЕ на  ИТ ресурси за превенция и бърза поддръжка

КЛИЕНТСКА ПЛАТФОРМА за постоянна обратна връзка

WORKPLACE HUB – хардуер, софтуер и услуги в една ИТ платформа


ОБЛАЧНИ УСЛУГИ
 

KONICA MINOLTA CLOUD DATA CENTER, 
WORKPLACE PURE, AIRe Link (отдалечена визуална поддръжка), MS 365 – инструменти за колаборация, KONICA MINOLTA MARKETPLACE
Нашите облачни услуги са основата на дигиталната трансформация, която дава на хората свободата и гъвкавостта да работят от всяко място, без да е необходимо да управляват и поддържат собствена инфраструктура.

Знаете ли, че Konica Minolta предлага облачни решения?

Научете повече

Какво получавате с интегрирането на Интелигентно Свързано Работно Място:

  • Използвате силата на данните, събрани от организацията, за да улесните вземането на решения от мениджмънта.
  • Подобрявате сътрудничеството и комуникацията между служителите, независимо дали работят дистанционно или на място, чрез дигитализирани работни потоци, облачни решения и други инструменти за сътрудничество.
  • Повишавате ефективността и производителността чрез автоматизиране на задачи, които изискват човешка намеса и рационализиране на ИТ поддръжката.
  • Гарантирате сигурността, като осигурите защита на фирмените данни от външни заплахи и намалява уязвимостите, причинени от сложни системи.
  • Освобождавате си време за истински важните задачи.

Тенденции пред ИТ лидерите

Не пропускайте да прочетете повече за добрите практики и тенденции в областта на ИТ в дигиталната ера. Изтеглете нашата безплатна книжка и научете как през 2024 можете да рационализирате своите процеси и да увеличите производителността си със силата на дигитализацията.

Разберете повече

УСПЕШНИТЕ ИСТОРИИ НА КЛИЕНТИТЕ НИ:

Какво споделят ИТ мениджърите на компаниите, които избраха нашите решения за интелигентно свързано работно място

Успешна история с ИТР Сървисиз ЕООД

ИТР Сървисиз ЕООД интегрират модерна система за дигитализиране на бизнес процеси, базирана на интелигентната платформа за управление на информацията M-Files. Петър Йончев, Управител, споделя защо компанията избира точно Коника Минолта България като свой партньор по пътя на дигитализацията.

Заявете демо