БЪДЕЩЕТО НА ПЕЧАТАРСТВОТО: WEB 2 PRINT

Защо Web 2 Print предлага всички решения за онлайн печат, от които винаги ще се нуждаете

Онлайн и електронните решения за печат, които Вашите клиенти ще използват


Интернет и електронната търговия станаха важна част от ежедневието и бързо се превръщат в каналите, използвани за по-голямата част от бизнес трансакциите.

За да останат конкурентоспособни в бъдеще, малките и средните търговски печатници ще трябва да предложат решения за Web 2 Print (W2P), включително дистанционно публикуване, онлайн печат и печат на електронния бизнес, за да комуникират и продават своите продукти и услуги. Вашите клиенти вече ще са запознати с Web to Print и уеб-базирани системи и ще са свикнали да купуват продукти, като книги, офис консумативи, канцеларски материали и поздравителни картички и услуги, включително пътувания, съхранение на данни и изчисления в облака.


Ето защо Web 2 Print е изключително важен за Вас като доставчик на услуги за печат. Той Ви дава възможност да отличите услугите си от тези на конкурентите, да намалите общите разходи, да подобрите ефективността и много други.И така, какво може да направи Web 2 Print за мен като печатар? 

Web 2 Print предлага широка гама от потенциални ползи в печатарската среда, включително:


  • Може да осигури спестяване на време и разходи за маркетинговите отдели на клиентите
  • Може да помогне на служителите на клиентите, отговарящи за печатните материали
  • Дава възможност за денонощен достъп на клиентите за подаване на поръчки
  • Осигурява видимост на процеса за поръчване, за да намали запитванията за обслужване на клиентите
  • Помага на служителите на клиентите, отговарящи за печатните материали
  • Създава онлайн витрина на всички Ваши продукти и услуги, за да увеличи продажбите
  • Позволява Ви да предлагате опции за онлайн плащане, с което подобрява паричните потоци
  • Автоматизира процесите на поръчване, плащане и счетоводство

Web to Print

Web to Print

Защо Web to Print е толкова важен?

Решенията за Web 2 Print бързо се превръщат в съществени компоненти на стратегиите на цифровите печатници не само по отношение на достъпа, но и на продажбите, маркетинга и дизайна. Опциите, които те предлагат, също са много важни инструменти за справяне с общата тежест на значителното увеличение на администрирането на ниво „бек офис“, породено от големите обеми поръчки за малки тиражи с ниска стойност. Административните процеси на повечето доставчици на печатни услуги и конвенционалните информационни системи за управление са подходящи за офсет печат и се борят с изискванията на средата за цифров печат.

Хардуер
hardware icon
Отличете се в онлайн средата Web to Print

Със своята светкавична скорост, лесна експлоатация и мощни машини за довършителни работи гамата високоскоростни цветни производствени принтери AccurioPress вдига високо летвата на цифровата производителност, като спестява време, разходи за труд и пространство в производствените помещения.

Софтуер
software icon
Софтуерът, който Ви трябва, за да започне мрежата да работи за Вас

Искате ли да работите ефективно веднага след като инсталирате решения за Web 2 Print? Трябва да започнете с точния софтуер. AccurioPro Flux Ultimate е усъвършенствано приложение за Web 2 Print, което позволява на доставчиците на услуги за печат, вътрешнофирмените печатници, държавните органи и образователния сектор да предлагат сигурно и основано на бележки за заданието онлайн подаване на задания за печат. Тогава крайните потребители могат да се възползват от тази удобна услуга 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат за комбиниране на Вашето консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния поток за намаляване на разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

Web to Print вече не е екстра; това е решение, което доставчиците на печатни услуги просто трябва да предлагат.

Web 2 Print позволява на клиентите удобно да поръчват, качват и преглеждат своите задания онлайн. Готови за печат документи могат да се представят в каталози, а изделията, които не се печатат, също могат да бъдат предложени за поръчване. Приложението проверява дали файловете могат да бъдат отпечатани, дали предоставените от клиента изображения са с правилната разделителна способност, дали шрифтовете са вградени и дали са включени диапозитивите. Повечето приложения за Web-to-Print позволяват на клиентите да персонализират готови шаблони и да качват собствено съдържание за автоматизирано печатане. 


И така, какво е Web to Print и защо имате нужда от него?

   

   

Technology feature icon

Оптимизирани за B2B доставчици на печатни услуги и вътрешнофирмени печатници

Productivity feature icon

Web-to-Print и цифровите витрини са версията на електронна търговия за печатарството, като използват интернет за възлагане на печат по ефикасно и рентабилно

Икона за функцията за печат

Web-to-Print е цялостно решение за доставка и управление на печата

Mobility feature icon

Решенията за Web 2 Print дават възможност на всеки да предлага решения за печат от компютър, независимо къде се намира, да одобрява PDF файлове и да изпраща всичко незабавно към принтера

Speed feature icon

Това предоставя на клиентите инструмент за бързо и лесно изчисляване на цените

Как ви помага AccurioPro Flux?

Accurio Pro Flux - автоматизираното решение за печат

Бизнес оформление на печата

Prokom е потребителската общност на Konica Minolta, където можете да намерите проучване на пазара, информация и практически инструменти, които ще ви помогнат да сте по-информирани, по-продуктивни и в крайна сметка по-печеливши. В Prokom вярваме, че не става въпрос само за това което правите, а за това което правите възможно

Присъединете се към Prokom

Уебинар: „AccurioPro Flux – как да автоматизираме работния поток и Web-to-Print”


По време на уебинара ще отговорим на следните въпроси:
- На кои предизвикателства пред клиентите отговаря софтуерното ни решение?
-Каква е концепцията и структурата на софтуера?
- Кои са възможностите, които софтуерът предлага по отношение на автоматизация процесите от приемане на поръчката до готовия продукт?
- Какви са ползите за клиентите, които избират AccurioPro Flux?

Свалете след регистрация
Webinar AccurioPro Flux poster