БЕЗОПАСНОСТТА ВИНАГИ Е ВОДЕЩА

Сигурна среда за печат на Konica Minolta

Защита на устройството


Във всяка компания служителите управляват огромни количества информация всеки ден - голяма част от тях, разбира се, е поверителна. Документи, лични данни, адреси, бюджети, планове, макети и безброй други ресурси се отпечатват, копират и сканират ежедневно, както в малките така и в големите организации и без надеждна сигурност, те излагат на висок риск тази чувствителна информация да попадне в неоторизирани ръце.

Последиците от това - планове, разработки и бюджети могат да бъдат копирани и разпространени до конкурентни компании, лични данни могат да бъдат продадени - всичко това може да се окаже катастрофално.

Защита на устройствата

Защита на устройствата

Безопасността винаги е на първо място

Сигурността на данните е един от най-важните аспекти за реализиране на успешен и надежден бизнес в днешни дни. Дори едни или два пробива в корпоративната ИТ сигурност могат да доведат до разкриване на поверителни данни, а репутацията Ви в индустрията да бъде накърнена. Konica Minolta предоставя на своите клиенти сигурни устройства гарантиращи безотказна работоспособност, благодарение на набор от високо надеждни стандартни решения. Откриването и предотвратяването на нарушения на сигурността помагат на компаниите да предотвратят вредите за техните финанси и репутация, както на корпоративно, така и на индивидуално ниво.

Хардуер
hardware icon
Многофункционални устройства Konica Minolta

По-голямата част от устройствата Konica Minolta са оборудвани с HDD и супер надеждни механизми за безопасност на оперативната памет, които гарантират че поверителните данни и друга чувствителна корпоративна информация са защитени по всяко време. Konica Minolta осигурява най-високо ниво на сигурност съобразно общи критерии на ISO 15408 сертификата.

Софтуер
software icon
bizhub SECURE

Konica Minolta е разработи bizhub SECURE, за да предостави на потребителите необходимите ресурси за защита на информация записана на вътрешния твърд диск на bizhub многофункционалното устройство (MFP) . След като определим специфичните нужди на клиента, Konica Minolta конфигурира набор от функции за сигурност на MFP - така че абсолютно всички данни, документи и информация, свързани с MFP да са напълно защитени.

Не правете грешката да пренебрегвате проблемите със сигурността, свързани с многофункционалните устройства. Ако дадено устройство е достъпно за широк кръг от различни потребители (включително служители, посетители или партньори), рискът от изтичане на данни се увеличава. Konica Minolta предлага решения, съчетаващи бърз достъп до всички функционалности на устройството с възможност за контрол на правата за достъп на служителите. Това гарантира, че поверителните данни не могат да бъдат достъпни за посетители или неупълномощен персонал. Системите Konica Minolta остават сигурни, гъвкави и удобни за ползване по всяко време, така че вие ​​запазвате контрол.С Konica Minolta знаете, че прилагате адекватни правилата за сигурност до данните. Може да си гарантирате, че копираните поверителни документи, които се намират в изходната тава на МФУ или файловете, съхранявани на твърдия диск на устройството, не попадат в грешните ръце. Широката гама от мерки за сигурност, предлагани от Konica Minolta, Ви позволява да гарантирате сигурността на Вашите документи и данни.


Нашите устройства са проектирани да бъдат интегрирани в мрежови среди, като гарантират, че многофункционалните устройства трябва да отговарят на строги стандарти за сигурност, а потенциалните течове на защита са затворени с помощта на мрежовата връзка. Всичко това гарантира, че можете да се възползвате от многобройните начини, по които Konica Minolta защитава Вашите данни и ограничава достъпа до поверителна информация.


   

   

Technology feature icon

Защита на факс линия

Икона за функцията за използваемост

Портове и протоколи, защитени от администратора

Икона за функцията за персонализиране

S/MIME криптиране

Productivity feature icon

SMTP удостоверяване

Mobility feature icon

Методи за удостоверяване на потребителя

Улеснете ежедневната си работа

Изтеглете брошурата