БЕЗОПАСНОСТТА ВИНАГИ Е ВОДЕЩА

Сигурна среда за печат на Konica Minolta

Защита на устройството


Във всяка компания служителите управляват огромни количества информация всеки ден - голяма част от тях, разбира се, е поверителна. Документи, лични данни, адреси, бюджети, планове, макети и безброй други ресурси се отпечатват, копират и сканират ежедневно, както в малките така и в големите организации и без надеждна сигурност, те излагат на висок риск тази чувствителна информация да попадне в неоторизирани ръце.

Последиците от това - планове, разработки и бюджети могат да бъдат копирани и разпространени до конкурентни компании, лични данни могат да бъдат продадени - всичко това може да се окаже катастрофално.

[TempITemplate.Template]: http://server/CMSVirtualFiles/Transformations/=vg=17587c72-519d-4998-b8d6-a58d553d6e2a/DD.Solution/Detail.Components.ascx(65): error CS0103: The name 'GetSolutionHardwareUrls' does not exist in the current context

БЕЗОПАСНОСТТА ВИНАГИ Е ВОДЕЩА

БЕЗОПАСНОСТТА ВИНАГИ Е ВОДЕЩА

Не правете грешката да пренебрегвате проблемите със сигурността, свързани с многофункционалните устройства. Ако дадено устройство е достъпно за широк кръг от различни потребители (включително служители, посетители или партньори), рискът от изтичане на данни се увеличава. Konica Minolta предлага решения, съчетаващи бърз достъп до всички функционалности на устройството с възможност за контрол на правата за достъп на служителите. Това гарантира, че поверителните данни не могат да бъдат достъпни за посетители или неупълномощен персонал. Системите Konica Minolta остават сигурни, гъвкави и удобни за ползване по всяко време, така че вие ​​запазвате контрол.С Konica Minolta знаете, че прилагате адекватни правилата за сигурност до данните. Може да си гарантирате, че копираните поверителни документи, които се намират в изходната тава на МФУ или файловете, съхранявани на твърдия диск на устройството, не попадат в грешните ръце. Широката гама от мерки за сигурност, предлагани от Konica Minolta, Ви позволява да гарантирате сигурността на Вашите документи и данни.


Нашите устройства са проектирани да бъдат интегрирани в мрежови среди, като гарантират, че многофункционалните устройства трябва да отговарят на строги стандарти за сигурност, а потенциалните течове на защита са затворени с помощта на мрежовата връзка. Всичко това гарантира, че можете да се възползвате от многобройните начини, по които Konica Minolta защитава Вашите данни и ограничава достъпа до поверителна информация.


Методи за удостоверяване на потребителя

Методи за удостоверяване на потребителя

Fax line security

Защита на факс линия

SMTP authentication

SMTP удостоверяване

S/MIME encryption

S/MIME криптиране

Ports and protocols secured by administrator

Портове и протоколи, защитени от администратора

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Свържете се с нас за повече информация

Konica Minolta разглежда сериозно сигурността на данните и устройствата си. Ако имате проблеми, свързани с нашите устройства, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да Ви предложим помощ и напътствия, от които се нуждаете. Ние ще отговорим и на всички Ваши въпроси и ще ви направим още по-надежден бизнес партньор в процеса.

Свържете се с нас

Свържете се с нас
Предпочитана форма на комуникация:

за актуалните продукти и услуги от Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД и други компании , което съответства на моите лични интереси. Вашите данни ще бъдат обработени в съответствие с нашата Политика за поверителност.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Улеснете ежедневната си работа

Изтеглете брошурата