Кариера в Konica Minolta


Искате ли свежо вдъхновение за своята кариера?
 
Харесва Ви да обмисляте изгледите занапред и извън обичайните рамки. Искате да правите значими неща, да бъдете себе си и да работите в екип, който създава добавена стойност. Имате желание да изпробвате нещо ново, без да се притеснявате от провал. С други думи, Вие търсите посока и вдъхновение за своето личностно развитие.
 
Ние Ви предлагаме платформа за Вашия личен успех.
Търсите ли ново заинтригуващо предизвикателство с първокласни перспективи? В такъв случай поговорете с нас! Konica Minolta – завладяваща марка с иновационни решения за бизнес и ИТ услуги – e водещ доставчик на цялостни решения за управление на корпоративни документи и печатни работни процеси на B2B пазара.


 

Life @ Konica Minolta


Konica Minolta не спира да свързва своите служители по време на работния ден. Също така ние се ангажираме с различни културни и спортни мероприятия, които Ви дават множество възможности за съвместни дейности заедно с колегите си, да се забавлявате в извън работно време и да се зареждате с нова енергия. В допълнение, ние предлагаме конкретни предложения, които да Ви помагат да подобрявате своя баланс между работата и личния Ви живот.

 

Международна общност

Във фокуса на международната общност на Konica Minolta попада изграждането на силни връзки между колегите, които се възползват от възможността за работа в чужбина и тези от Вас, които живеят и работят на местно ниво. С обединяването на местните жители и служителите, ние създаваме истинска Международна общност. Споделянето на опит, прекарването на време заедно след работа и съвместното преоткриване на града – всичко това способства за изграждането на международни връзки както в професионалните, така и в личните отношения.

Поддържане на семейството

Ние чувстваме отговорност към нашите служители и предлагаме цялостни консултации по теми, свързани с отглеждането на деца и полагането на грижи за семейството в сътрудничество с професионален консултант.

Дейности за деца

В качеството си на отговорен работодател, ние се грижим и за най-малките членове от екипа на Коника Минолта България, като ежегодно организираме детски партита и забавления, допринасяйки за развитието на тяхната креативност и работа в екип.

 

Какво ни кара да вървим напред 


 

TECHNOLOGY INNOVATION PROGRAMME (TIP)

Укрепването на нашата иновационна култура се явява решаващ фактор за успеха на нашата вълнуваща трансформация в доставчик на ИТ решения. На нашите служители се предлага активно участие в този процес на промяна, например чрез присъединяване към нашия “TIP”. Тук служители от различни страни и функционални среди се събират заедно в 6-месечна програма за решаване на бизнес предизвикателства, използвайки гъвкави методологии.

ЕВРОПЕЙСКА МОБИЛНОСТ

Европейската мобилност се явява задължителен фактор за укрепването на нашата готовност за бъдещи предизвикателства. Нашите програми за мобилност MOVEFORWARD (дългосрочни) и EXCHANGE (краткосрочни) предлагат на служителите възможност да живеят и работят в друга европейска държава за период до 12 месеца или за период от 2 до 3 години.


KM MoveForward Logo
KM Exchange Logo

Development European Mobility

АКАДЕМИЯ

Непрекъснато се стремим да подкрепяме нашите служители с ефективни и ориентирани към техните нужди обучения и образователни програми. Нашата собствена Академия ни позволява да реагираме своевременно на новите тенденции в отрасъла и развитието на пазара, а също и да създаваме подходящата среда за обучение в кратки срокове. В допълнение, ние редовно предлагаме курсове за сертифициране на служителите с опит в продажбите или обслужването, за да ги подготвим по най-добрия начин за предизвикателствата, пред които са изправени в своята работа.


KM Academy Logo

Academy Testimonial

Публично присъствие


Konica Minolta редовно участва в различни панаири и събития, като предлага на всеки, който се интересува от нашата компания и продукти, много възможности да получи информация по темите, в които сме ангажирани, както това е и перфектна платформа за директен контакт с нас.
 

Започнете своята история тук!

Виж нашите отворени работни места
Header Image Career