Интелигентни облачни услуги – подобрена производителност и свързаност за всички Ваши IoT устройства

Какво би станало, ако Вашите офис устройства са толкова гъвкави, колкото е телефонът Ви?

Интелигентни облачни услуги


Бързото развитие на онлайн технологиите и все по-сложните изискания от страна на клиентите превърнаха смартфоните и таблетите в много гъвкави и интуитивни устройства, с немислима преди това изчислителна мощност само за няколко години.

В днешно време с няколко прости стъпки, интелигентните облачни услуги дават възможност на организацията Ви да изтегли приложение, което не само адаптира Вашия смартфон съобразно индивидуалните нужди на организацията, но и ефективно управлява Вашите финанси, редактира снимки, осигурява достъп до облачни услуги и много други. А с Konica Minolta ще се възползвате от този нов обхват и гъвкавост в личния Ви живот и в света на бизнеса.

Интелигентни облачни услуги

Интелигентни облачни услуги

Възползвайте се от предимствата на облачната технология

Използвайте интелигентните облачни услуги във Ваша полза. Konica Minolta предлага на Вашата организация приложения за нейните устройства, които ще задоволят всичките й нужди. Единственото, което е нужно да направите, е да инсталирате приложенията на устройствата на Konica Minolta – независимо от локацията – за да се възползвате от предимствата на облачната технология, която не изисква сериозна поддръжка или допълнителна ИТ инфраструктура. Интелигентните облачни приложения могат да се изпълняват или директно на устройството, или в облака, което Ви спестява време, усилия и пари.

Хардуер
hardware icon
WorkPlace Hub

С WorkPlace Hub можете да дадете възможност на компанията да се развива и да получи конкурентно предимство! Това Ви дава свободата и гъвкавостта да добавите точно функционалността, от която се нуждае Вашият бизнес, и да работите по лесен и сигурен начин – чрез адаптиране в движение на технологията в съответствие с Вашия работен поток, като избирате приложения за Вашия WorkPlace Hub, които са специално съобразени с нуждите Ви. Интелигентните облачни услуги на Konica Minolta дават също така възможност да се справяте с всякакви проблеми, свързани с лицензирането и инсталирането.

Софтуер
software icon
MarketPlace на Konica Minolta

MarketPlace на Konica Minolta предлага лесен начин за преглед, закупуване и изтегляне на приложения, предназначени специално за Вашата MFP система. Както при мобилните устройства – но по-специално за бизнес нуждите на нашите клиенти – можете да получите достъп до наличните тук приложения директно от контролния панел на MFP. Можете да прегледате съобщение на компанията, да получите достъп до библиотека с формуляри/шаблони, да сканирате към или да изтеглите Microsoft SharePoint – докато поддържате оптималния работен поток, можете да разчитате на Konica Minolta.

Услуги
service icon
Инсталиране, услуга за конфигуриране и обучение на потребителите

Ако смятате, че е възможно Вашата компания да се възползва от интелигентните облачни услуги на Konica Minolta, нашият специализиран екип ще Ви напътства в процеса на настройка на връзката с AD, LDAP или със сървъра, както и при инсталиране на приложенията. Ще получите професионално обучение за потребители за това как да разпространявате и поддържате приложенията и услугите си. Предлаганата от нас поддръжка е ясна и лесна за разбиране – не след дълго ще се чудите как изобщо сте работили без Вашите приложения и интелигентни облачни услуги!

Идеално съобразена функционалност с нуждите на Вашия бизнес

Интелигентните облачни услуги не са универсално решение. Отделните функционалности трябва да бъдат съобразени със специфичните изисквания на Вашата организация, което потенциално Ви дава ключа към значително увеличена производителност. Интелигентният облак на Konica Minolta предлага всичко, от което би могла да се нуждае една модерна, бързо развиваща се компания, интегрирано в интелигентно, мигновено и гъвкаво решение. 


С нашите сървъри в облака IaaS („Инфраструктура като услуга“) Вашата организация получава достъп до най-новите технологии за сървъри без закупуването на хардуер и софтуер. Всеки път, когато организацията Ви има нужда от нов сървър в облака, ние можем бързо да разположим такъв, който е персонализиран, за да отговори на посочените от Вас нужди. 


Нашият гъвкав модел за доставка на IaaS услуги позволява потребителски конфигурации на сървъра, стандартна услуга за архивиране в облака с 14-дневен период на съхранение, предлагани като опция директни мрежови връзки, модели с променлив лиценз, както и услуги за управление и внедряване, за да се свърже всичко това. Не се налага да инвестирате в сложен софтуер – всички наши приложения са ясни и лесни за използване, с което се подобряват възможностите на Вашето устройство точно според нуждите Ви. 


Просто ги адаптирате съобразно Вашия корпоративен работен поток, за да се увеличи значително производителността. Можете да получавате постоянно актуална информация за популярни облачни услуги, включително OneDrive for Business, SharePoint Online, Google Drive, Dropbox и много други. Централизираното управление на всички Ваши IoT екземпляри Ви спестява времето и усилията, необходими за ръчното конфигуриране на всяко отделно устройство, и събира цялата Ви работа на едно място – независимо от това къде се намирате.

   

   

Икона за функцията за докосване

Позволява централно управление на всички Ваши устройства

Mobility feature icon

Свързани популярни облачни технологии

Икона за функцията за качество

Предлага допълнителни функционалности

Икона за функцията за персонализиране

Съобразени с Вашите специфични нужди

Икона за функцията за използваемост

Безплатно автоматично актуализиране

Technology feature icon

Сигурни и гъвкави

Get tailored solutions and simplify your daily work - get the brochure:

download icon test 2