Интелигентно видеонаблюдение

Смарт технологията за наблюдение от Konica Мinolta и MOBOTIX предлага много повече от стандартно решение


При малкия и среден бизнес по света част от опасностите са свързани с кражби, вандализъм и други инциденти, част от които лесно биха могли да бъдат избегнати. Konica Minolta предлага решения, които ще променят възгледите ви за сигурността, посредством висококачествената видеоинфраструктура на камерите MOBOTIX. Те са проектирани по начин, който да ви осигури спокойствие и 360° визия, термично разпознаване, автоматизация и аналитики, високо качество, ясни изображения, полусферичен изглед, уведомяване по електронна поща за настъпили събития и още много функционалности.

 

ЗАЩО МОБОТИКС?

Сътрудничеството на Konica Minolta и MOBOTIX обещава технически нововъведения, които съчетават технологията на IP камери и системи за видеоуправление за децентрализирана обработка със системата за измерване на изображението на Konica Minolta.

Научете повече

Интелигентни видеорешения от Konica Minolta


Konica Minolta предлага решения, предоставящи цялостна концепция за сигурност за всеки бизнес, за да превърне невидимото във видимо.

Чрез висококачествената видеоинфраструктура на смарт камерите MOBOTIX можете да разчитате на видеонаблюдение, гарантиращо 360° визия, термално видеонаблюдение, автоматизация и вградени аналитики, висококачествени и ясни изображения, изпращане на уведомления по електронната поща, задействане на предварително дефинирани сценарии за предприемане на превантивни действия и др.

РЕШЕНИЯ ПО ИНДУСТРИИ

РЕШЕНИЯ ПО ИНДУСТРИИ

Какво могат да направят за вас интелигентните решения за видеонаблюдение от Konica Minolta?


Научете повече за решенията, които успяхме да постигнем съвместно с нашите партньори и клиенти. Тези решения не само придават стойност на отделните области, но и тестват тяхното качество и устойчивост всеки ден по целия свят.

 

ПРИЛОЖЕНИЯ НА ИНТЕЛИГЕНТНОТО ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

ПРИЛОЖЕНИЯ НА ИНТЕЛИГЕНТНОТО ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

ИЗТЕГЛЕТЕ

ИЗТЕГЛЕТЕ

Интелигентни IP видео концепции

Интелигентното наблюдение на процесите надеждно забелязва опасностите преди те да се случат, помагайки ви да предприемете превантивни действия.

Свали сега
Mx Product Brochure BG general_Page_01
Ebook How to Choose your smart video solution_BG

eBook: Как да изберем решение за видеонаблюдение

Сигурността е един от основните приоритети за всяка компания. За да си я осигурите се нуждаете от интелигентни системи, способни да гарантират сигурността и спокойната работна среда. Но пазарът в днешни дни е наситен със системата за видеонаблюдение, как да изберете точната система?

Свали сега

Свържете с нас

Свържете с нас

Имате въпрос за решенията за видеонаблюдение или искате да заявите демострация?

Предпочитана форма на комуникация:*

за актуалните продукти и услуги от Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД и други компании , което съответства на моите лични интереси. Вашите данни ще бъдат обработени в съответствие с нашата Политика за поверителност.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings