Интелигентно видеонаблюдение

СМАРТ ТЕХНОЛОГИЯ ЗА НАБЛЮДЕНИЕ ОТ КONICA МINOLTA И MOBOTIX


Всеки ден малкия и среден бизнес по света страда от кражби, вандализъм и други инциденти - много от които лесно биха могли да бъдат избегнати. Konica Minolta предлага решения, които ще променят начина, по който виждате сигурността, посредством висококачествената видео инфраструктура на камерите MOBOTIX. Създадена, за да ви осигури спокойствие и гарантираща ви 360° визия, термично разпознаване, автоматизация и аналитки, високо качество, ясни изображения, полусферичен изглед, уведомяване по електронната поща и още много.

 

Konica Minolta Smart Video Solution

Вижте как Интелигентните Видео Решенията на Konica Minolta, предоставят цялостна концепция за сигурност за всеки бизнес, за да направи невидимото видимо.

КАКВО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ЗА ВАС ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ОТ КОНИКА МИНОЛТА?


Спечелете повече знания за нашите решения, които сме постигнали заедно с нашите партньори и клиенти. Тези решения не само придават стойност на отделните области, но тестват тяхното качество и устойчивост всеки ден по целия свят.

 
мотокар, обслужващ висок стелаж

Логистика и доставки

Искате да оптимизирате начина, по който използвате видеонаблюдението, и да осигурите безопасността на всички свои обекти и процеси? Като оптимизирате логистичните си процеси и използвате видеонаблюдение на логистиката с цел да обогатите своя микс в сферата на сигурността и наблюдението, можете отблизо да наблюдавате движенията, стоките и системите, използвани във Вашите обекти, и да защитите по-ефективно от всякога логистичния си поток.

Вижте повече

Индустрия

Критичната инфраструктура под формата на машини, оборудване и материали във фирмените помещения, се нуждае от защита и отдалечено наблюдение, което трябва да бъде не само ефективно, но и икономически изгодно по всяко време. Видеонаблюдението гарантират оперативната безопасност и оптимизацията на работните процеси, като същевременно защитават както материалните активи, така и данните от всякакъв вид заплахи.

Вижте повече
петролна компания за съхранение на нефт
видеонаблюдение в лондонското метро

Транспорт

Чувствате ли се в безопасност, докато пътувате или работите в обществения транспорт късно през нощта? Интелигентните системи за видеонаблюдение, са разумно допълнение към съвременните транспортни мрежи, като насърчават по-голяма мобилност и създават спокойствие сред пътниците и служителите предоставящи услугите.

Вижте повече

Продажби на дребно

Използването на интелигентна видео системи за сигурност става все по-важно за търговците на дребно. Въпреки това, съвременните IP видео решения могат да предоставят много повече от само доказателства или да служат за предотвратяване на кражби.

Вижте повече
ескалатор в мол
група хора, седнали в болнична чакалня

Здравния заведения за специални грижи

В съвременните здравни заведения много дейности, често включващи животоспасяващи лечения, трябва да се проведат незабавно, за да се постигне желания ефект. За да се постигне това, пациентите, персоналът и оборудването в сектора на здравеопазването трябва да бъдат защитени цялостно чрез видеонаблюдение.

Вижте повече

Търговски и офис площи

Нашето видеонаблюдение за търговски и офис площи предлага всеобхватна система за сигурност, съобразена със съвременните нужди на Вашата компания, дава възможност да инвестирате в безопасността и бъдещето си, като ви помага да се фокусирате върху основните си дейност, докато инфраструктурата Ви за видеонаблюдение се управлява по професионален начин.

Вижте повече
изглед от небостъргач
изглед отпред – видеонаблюдение с камера на офис

Периметрова охрана

Сигурни ли сте, че защитата на Вашия периметър отговаря на текущите нужди на бизнеса Ви? Използвате ли остарелите методи за видеонаблюдение изискващо допълнителна инфраструктура и отнемащо ценно време, пари и ресурси – без да предлагат оптимизирано, модерно решение?

Вижте повече

Свалете


 

Интелигентни IP видео концепции

Интелигентното наблюдение на процесите надеждно забелязва опасностите, преди те да се случат.

Свали сега

Имате въпрос за решенията за видеонаблюдение на Mobotix?

Попълнете регистрационната форма по-долу:

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
Enter security code:
 Security code

Текстовите полета с * са задължителни!