Интелигентно видеонаблюдение

Смарт технологията за наблюдение от Konica Мinolta и MOBOTIX предлага много повече от стандартно решение


Всеки ден малкият и среден бизнес по света страда от кражби, вандализъм и други инциденти, част от които лесно биха могли да бъдат избегнати. Konica Minolta предлага решения, които ще променят възгледите Ви за сигурността, посредством висококачествената видео инфраструктура на камерите MOBOTIX. Създадена, за да Ви осигури спокойствие и гарантираща 360° визия, термично разпознаване, автоматизация и аналитики, високо качество, ясни изображения, полусферичен изглед, уведомяване по електронната поща и още много.

 

Интелигентни видео решения от Konica Minolta


Konica Minolta предлага решения, предоставящи цялостна концепция за сигурност за всеки бизнес, за да превърне невидимото във видимо.
Чрез висококачествената видеоинфраструктура на смарт камерите MOBOTIX можете да разчитате на видеонаблюдение, гарантиращо 360° визия, термално видеонаблюдение, автоматизация и вградени аналитики, висококачествени и ясни изображения, изпращане на уведомления по електронната поща, задействане на предварително дефинирани сценарии за предприемане на превантивни действия и др.

Услуги за видеонаблюдение

С услугите за видео сигурност на Konica Minolta получавате концепция за сигурност, съобразена с вашите бизнес нужди. Нашата консултантска услуга включва оптимизиране и подобряване на цялата ви видео инфраструктура, включително проучване и анализ на сайта. Ние ви придружаваме на всеки етап от процеса, за да ви гарантираме, че се възползвате от всеобхватна концепция за решения за видеонаблюдение.
Вижте повече

Защо MOBOTIX

Konica Minolta предлага решения, които ще променят начина, по който виждате сигурността, посредством висококачествената видео инфраструктура на камерите MOBOTIX. Създадена, за да ви осигури спокойствие и гарантираща ви 360° визия, термично разпознаване, автоматизация и аналитки, високо качество, ясни изображения, полусферичен изглед, уведомяване по електронната поща и още много.
Вижте повече

Термално видеонаблюдение

Интелигентно засичане на движение, чрез топлинно регистриране на предмети и хора на разстояние над 100 м., при пълна защита на поверителността. Следене на температурата на промишленото оборудване и откриване на неизправност или повреда поради прегряване - защитете инвестицията си и спестете допълнителни разходи. Ранна диагностика на потенциални технически дефекти.
Вижте повече

РЕШЕНИЯ

РЕШЕНИЯ

Какво могат да направят за вас интелигентните решения за видеонаблюдение от Konica Minolta?


Научете повече за решенията, които успяхме да постигнем съвместно с нашите партньори и клиенти. Тези решения не само придават стойност на отделните области, но и тестват тяхното качество и устойчивост всеки ден по целия свят.

 

ИЗТЕГЛЕТЕ

ИЗТЕГЛЕТЕ

Интелигентни IP видео концепции

Интелигентното наблюдение на процесите надеждно забелязва опасностите преди те да се случат, помагайки Ви да предприемете превантивни действия.

Свали сега
Mx Product Brochure BG general_Page_01
Ebook How to Choose your smart video solution_BG

eBook: Как да изберем решение за видеонаблюдение


Сигурността е един от основните приоритети за всяка компания. За да си я осигурите се нуждаете от интелигентни системи, способни да гарантират сигурността и спокойната работна среда. Но пазарът в днешни дни е наситен със системата за видеонаблюдение, как да изберете точната система?

Свали сега

Свържете с нас

Свържете с нас

Имате въпрос за решенията за видеонаблюдение или искате да заявите демострация?

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
посочена в политиката за поверителност на Коника Минолта България и давам съгласието си личните ми данни, предоставени от мен чрез изпращане на запитване до лицата за контакт, да бъдат обработвани от Коника Минолта България.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings