Интелигентно видеонаблюдение

Смарт технологията за наблюдение от Konica Мinolta и MOBOTIX предлага много повече от стандартно решение


Всеки ден малкият и среден бизнес по света страда от кражби, вандализъм и други инциденти, част от които лесно биха могли да бъдат избегнати. Konica Minolta предлага решения, които ще променят възгледите Ви за сигурността, посредством висококачествената видео инфраструктура на камерите MOBOTIX. Създадена, за да Ви осигури спокойствие и гарантираща 360° визия, термично разпознаване, автоматизация и аналитики, високо качество, ясни изображения, полусферичен изглед, уведомяване по електронната поща и още много
 

Интелигентни видео решения от Konica Minolta


Konica Minolta предлага решения, предоставящи цялостна концепция за сигурност за всеки бизнес, за да превърне невидимото във видимо.
Чрез висококачествената видеоинфраструктура на смарт камерите MOBOTIX можете да разчитате на видеонаблюдение, гарантиращо 360° визия, термално видеонаблюдение, автоматизация и вградени аналитики, висококачествени и ясни изображения, изпращане на уведомления по електронната поща, задействане на предварително дефинирани сценарии за предприемане на превантивни действия и др.

ОСНОВНИ АКЦЕНТИ

ОСНОВНИ АКЦЕНТИ

Термално видеонаблюдение

Интелигентно засичане на движение, чрез топлинно регистриране на предмети и хора на разстояние над 100 м., при пълна защита на поверителността. Следене на температурата на промишленото оборудване и откриване на неизправност или повреда поради прегряване - защитете инвестицията си и спестете допълнителни разходи. Ранна диагностика на потенциални технически дефекти.

Вижте повече
Mx thermal img - Detection alarm for sick persons 2
изглед отпред – видеонаблюдение с камера на офис

Периметрова охрана

Сигурни ли сте, че защитата на Вашия периметър отговаря на текущите нужди на бизнеса Ви? Все още ли използвате остарелите методи за видеонаблюдение, изискващи допълнителна инфраструктура и отнемащи ценно време, пари и ресурси, без да предлагат оптимизирано, модерно решение?

Вижте повече

РЕШЕНИЯ

РЕШЕНИЯ

КАКВО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ЗА ВАС ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ОТ KONICA MINOLTA?

Научете повече за решенията, които успяхме да постигнем съвместно с нашите партньори и клиенти. Тези решения не само придават стойност на отделните области, но и тестват тяхното качество и устойчивост всеки ден по целия свят.

 

ИЗТЕГЛИ

ИЗТЕГЛИ

Интелигентни IP видео концепции

Интелигентното наблюдение на процесите надеждно забелязва опасностите преди те да се случат, помагайки Ви да предприемете превантивни действия.

Свали сега
Mx Product Brochure BG general_Page_01

Имате въпрос за решенията за видеонаблюдение или искате да заявите демострация?

Попълнете регистрационната форма и ние ще се свържем с Вас.

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
Enter security code:
 Security code

Текстовите полета с * са задължителни!

Чат с нас