Система за управление на информацията

Фокус върху индивидуалните интереси на клиентите

Поемете контрола върху Вашите процеси на печат


Сигурни ли сте, че контролирате компанията си? Знаете ли дали Вашите задания се планират ефективно и дали се изпълняват навреме? Можете ли да кажете с пълна увереност, че цената, която сте определили, е точната цена?

 Дали Вашият екип по продажбите се фокусира върху точния продукт или услуга? Със Системата за управление на информацията от Konica Minolta можете да получите надеждни отговори на всички тези и други въпроси. Тя ще Ви предостави подробни данни в подкрепа на вземането на решения на базата на факти и ще Ви помогне да изберете най-добрите стратегии за развитието на Вашата компания.

Система за управление на информацията

Система за управление на информацията

Управлявайте централизирано Вашата инфраструктура за печат

В днешно време принтерите работят в силно конкурентни пазарни условия и през последното десетилетие са подложени на растящ натиск, тъй като засиленото използване на социалните медии намали значително търсенето на печатни услуги. Освен това появата на пазара на компании за управление на печата свали допълнително цените. 


Сега нашите клиенти в сектора на печата търсят начини да отговорят на нарастващото търсене на по-евтини и по-бързи задания за печат, както и да се разграничат от конкурентните компании. Водещият на пазара Management Information System (MIS) софтуер за печат на Konica Minolta е създаден и разработен на основата на нови технологии, непрестанно променящите се тенденции и обратната информация от потребителите, което води до мощен и всеобхватен MIS, съобразен с нуждите на компаниите в сферата на печата, опаковането и етикетирането.

Хардуер
hardware icon
Хардуер за печат на Konica Minolta

Искате най-доброто в областта на цифровия производствен печат? Току-що го намерихте. Производственият и офисен печат на Konica Minolta са индустриални еталони, с устройства, които предлагат революционно качество на цветното изображение, ултрависока скорост на черно-бял печат, професионални опции за вграждане, отговарящи на Вашите специфични задания за печат, и др. Независимо от размера или областта на специализация на Вашата компания, нашите устройства Ви позволява да изграждате печатна инфраструктурата, да управлявате цифрово съдържание, да въвеждате най-съвременни измервателни уреди и да проучвате други решения, предназначени да променят работния Ви процес отвъд познатото.

Софтуер
software icon
Софтуерни продукти на Konica Minolta

Разгледайте безбройните различни начини, по които софтуерните продукти на Konica Minolta могат да подобрят работата Ви. Konica Minolta решава проблемите на Вашата компания, съчетава различните стилове на работа и предлага софтуерни решения, отговарящи на нуждите на Вашата индустрия. Като приоритизира нуждите Ви по всяко време, Konica Minolta отговаря на софтуерните изисквания дори на най-взискателните световни организации. Като използвате системата, можете да ограничите разходите за всички отпечатани или копирани материали, да създавате усъвършенствани мерки за сигурност, за да се гарантира, че чувствителните документи не попадат в неоторизирани ръце и др.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме широка гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат, за да комбинираме консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния поток, за да намалите разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

Системата за управление на информацията е всеобхватно решение, което е идеално за всеки свързан с печата бизнес, който желае да поеме контрола върху ежедневните задачи и ефективно да управлява широк спектър от различни задачи от едно място. Оперативните и свързаните с информацията предизвикателства, пред които са изправени днешните доставчици на графични комуникации, изискват един изцяло нов набор от инструменти за ефективно подпомагане и на най-сложните операции. Системата за управление на информацията Ви дава възможност за достъп до точна информация от последните минути относно разходи, финансово състояние и маржове на печалба, за да можете да анализирате всяка отделна стъпка от Вашите процеси и да определите времето и енергията, необходими за всяка задача. Системите за управление на информацията Ви осигуряват незабавен достъп в реално време до изпълнението на продажбите, услугите, производството и финансите, за да можете по всяко време да вземате информирани бизнес решения. 


Те Ви позволяват да анализирате данни, да правите заключения и да подобрявате начина, по който функционира компанията на много нива, за да можете да сте винаги крачка напред и да автоматизирате всякакви производствени процеси, които не изискват човешко участие, като това ще Ви спести време и средства, и да управлявате персонала си далеч по-ефективно. Системите за управление на информацията също така позволяват да намалите дублирането на административни функции и човешките грешки при повторно въвеждане на данни, с което се гарантира, че Вашият работен поток е ефективен и напълно оптимизиран по всяко време.

   

   

Икона за функцията за персонализиране

Персонализирано табло

Productivity feature icon

Оценяване, поръчки и фактуриране

Productivity feature icon

Интегрирана отчетност на печата

Икона за функцията за използваемост

Интегрирано CRM

Technology feature icon

Управление на наличностите

Икона за функцията за работа с носители

Планиране и динамични работни табла

PROKOM потребителска общност

PROKOM е общност на потребителите ползващи услугите на Konica Minolta, управлявана от потребителите за тях самите. Целта е да се изгради среда за бизнес трансформация и да се създаде общност от печеливши бизнеси чрез обучения, контакти и споделен опит.

Присъединете се към Prokom