Управление на архивирането

Управление на архивирането, на което можете да се доверите

Спете спокойно, след като знаете, че нашите системи за управление на възстановяването работят денонощно, за да архивират и да пазят поверителността на Вашите данни


Една от най-важните задачи в ИТ е да се гарантира, че бизнес-критичните данни са безопасни и възстановими. Бихте ли знаете какво да правите в случай на нарушение на данните? Konica Minolta ви предлага рентабилно архивиране за всички ваши нужди за съхранение и сигурност на данните. Спете спокойно, като знаете, че системите ви за управление на възстановяването работят денонощно, за да архивирате и защитите бизнес данните си. В кризисна ситуация можете да поправите своевременно или да възстановите критични или чувствителни данни.

 

Как могат управляваните архивиращи услуги да спасят вашия бизнес?

 

Има много причини, поради които вашата компания може да се наложи да внедри решение за архивиране на данни. Не винаги са хакери, вируси, злонамерени действия или непредвидени събития. Това може да бъде човешка грешка като случайното изтриване на важен файл, папка или история на файловете.

 

 

Вие сте в сигурни ръце с нашата изключително сигурна управлявана услуга за архивиране – част от нашите управлявани ИТ услуги. Първо свеждаме до минимум възможността за загуба на данни и след това даваме възможност за възстановяване на данни и непрекъснатост на операциите в случай на бедствие. Услугата включва всичко - от съхранението и управлението на сървърни данни, до актуални операционни системи, софтуер и антивирус на всички работни станции, както и център за помощ.

 

Как работи системата за архивиране?

Как работи системата за архивиране?

Независимо дали сте малка, средна или голяма организация, услугата за архивиране може да бъде предоставена в локални, облачни или хибридни версии.

Има широк спектър от технически опции за вашия архив - от NetApp до Veeam, SolarWinds и други. Услугата е мащабируема, така че плащате по модела „pay as you go“ само за действителните си нужди. Това означава, че получавате рентабилно резервно копие 24/7/365, което е в съответствие с вашия пазар, размер, дейности и географско местоположение.

Поддръжка на цялата ви ИТ инфраструктура

Поддръжка на цялата ви ИТ инфраструктура

Konica Minolta подкрепя ИТ инфраструктурата на вашата компания като ви предлага завършена услуга за архивиране. Екипът ни разполагаме с експерти в архивирането на данни и възстановяването при бедствия. Ние разглеждаме всеки аспект на Вашите ИТ, включително вашите устройства, хардуер, софтуер, управление на жизнения цикъл на данните, управление на съдържанието, работни процеси и защита на данните на клиента. Уверете се, че вашата организация е напълно съобразена с разпоредбите и може да се възстанови бързо в случай на нарушение на данните.

Нашите отдалечено администрирани услуги за управление на архивирането ви дават допълнително ниво на експертиза и резервни копия извън вашите помещения. С нашия цялостен подход разработваме адаптирана стратегия за архивиране с прозрачни разходи и с единна точка за контакт. С тази поддръжка сваля тежестта от вашия IT отдел и ви гарантира спокойствие.

Предимства на цялостното управление на архивирането от Konica Minolta


   

   

DSGVO icon

Възможност за 256-битово AES (военен стандарт) или 448-битово Blowfish криптиране 

Light Bulb Icon

Избор на софтуер, напр. IASO Hybrid Cloud резервно копие или еквивалент 

backup icon

Ежедневно наблюдение, автоматизирано архивиране за пълно спокойствие

Speed feature icon

Гъвкаво планиране на архивирането, за ваше удобство

Customization

Инсталирането и конфигурирането и последващото възстановяване са включени в таксата

Save Money Icon

Ниска фиксирана такса и напълно всеобхватна

Mobility feature icon

Опции за регионален център за данни, които е близък до вас (Европа, APAC, Северна Америка ...)

Call center

Бърз и надежден достъп до данни с> 99,9999% наличност в центъра за данни

Technology feature icon

Всички изисквания за съхранение над 10 GB, се таксуват за всеки допълнителен GB

icon security

Ултра сигурен 128-битов стандарт за криптиране (AES)