Управление на архивирането

Нуждаете ли се от управление на архивирането, на което можете да се доверите?

Спете спокойно, след като знаете, че нашите системи за управление на възстановяването работят денонощно, за да архивират и да пазят поверителността на Вашите данни


Нашето икономически ефективно решение за управление на архивирането ще се погрижи за всички Ваши нужди за сигурното съхранение на данни. Ние гарантираме защитата на Вашите бази данни и файлове, както и оптимизиране на конфигурацията на Вашия софтуер – както и когато е необходимо.

Вие сте в сигурни ръце с нашата услуга за сигурно управление на архиви – част от нашите управлявани ИТ услуги. Тя включва съхранение и управление на данни на сървъра, поддръжка и ежедневно администриране на архивиращите системи на работното място.


Ние също така предоставяме основни услуги и решения, имащи за цел да подкрепят Вашите инициативи, свързани с управлението на жизнения цикъл на данните, включително възстановяване при бедствия и защита на данните. Услугите за управление и отдалеченото администриране на архивирането на Konica Minolta използват структуриран подход, който гарантира, че платформата може да бъде възстановена бързо и лесно в случай на отказ или какъвто и да било пробив на данни.


Напълно гъвкава и съобразена с нуждите на малки, средни и големи организации, услугата може да бъде предоставена на място, в облак или в хибридни версия. Тя включва широк набор от технически опции – от NetApp до Veeam, SolarWinds и много други – и е мащабируема, така че можете да плащате колкото ползвате само за Вашите действителни нужди.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*

Текстовите полета с * са задължителни!