Решения за видеонаблюдение от начало до край

Консултиране, планиране и управление на проекти за видеонаблюдение

 

Услуги за видеонаблюдение от Коника Минолта

С услугите за видео сигурност на Konica Minolta получавате концепция за сигурност, съобразена с вашите бизнес нужди.


Нашата консултантска услуга включва оптимизиране и подобряване на цялата ви видео инфраструктура, включително проучване и анализ на сайта. Ние ви придружаваме на всеки етап от процеса, за да ви гарантираме, че се възползвате от всеобхватна концепция за решения за видеонаблюдение. Започвайки с подробна консултация, включително проучване и анализ на сайта, ние идентифицираме специално решение, което ще отговори на специфичните нужди на вашата компания за оптимизиране и подобряване на цялата ви видео инфраструктура. Правилното управление на проекта ще включва професионална инсталация, последвана от услуги за отдалечен мониторинг за контрол на ИТ инфраструктурата и състоянието на мрежата, както и поддръжка, за да се гарантира безпроблемна работа на вашата система за видео сигурност.
 

Анализ

Проучване и анализ на обекта, инфраструктура и конкретните нужди на клиента
# 1 1

Имплементация

Доставка, монтаж и интеграция на решението
# 2 2

Управление

Услуги за отдалечен мониторинг и оптимизация на инфраструктура за видео наблюдение
# 3 3

Поддръжка

Услуги за поддръжка на системите и оборудването
# 4 4

Често задавани въпроси


 
Как работят IP камерите за наблюдение?

В традиционната видео системи за сигурност данните се предават чрез кабел към управляващо устройство (DVR). С IP камера се използва интернет кабел за предаване на цифрово видео, като даните могат да съхраняват в IP камера или може да предава видео към мрежов видеорекордер (NVR).

Мога ли да разгледам на живо и записано видео?

Можете да използвате компютъра, лаптопа, мобилния си телефон или друго мобилно устройство, за да разглеждате дистанционно видеосистемата си. Достъп до интернет се изисква там, където са инсталирани охранителните камери и мястото, където се желае дистанционно гледане.

След исталиране ще имате ли достъп до моите охранителни камери?

Достъпа за гледане на живо или записи, може да бъде направена само по два начина, като има физически достъп до  видеосистемата от камери или чрез отдалечен достъп през интернет.

 
Достъпна ли е предлаганите от вас видеосистеми за малкия и среден бизнес?

Ние вярваме, че малкият и среден бизнес са един от най-добрите ни клиенти, защото собствениците лично оценяват стойността на допълнителния контрол на управлението и предотвратяването на загуби, който предлагат нашите видеосистеми.

Възможно ли е да се видят камерите някъде на практика?

Да, оставете ни контакт и ние ще организираме индивидуална демострация в нашия демострационне център или ще организираме посещение при наши клиенти и партньори. 

Какви сертификати за сигурност имат вашите камери?

Цялата гама от камери MOBOTIX IoT е на особено високо ниво на киберсигурност. След приключване на няколко теста, нашите устройства имат сертификат за сигурност на SySS.
Какво струва една типична видеосистема за сигурност?

Цената на видеосистемата за сигурност може да варира драстично в зависимост от приложението и средата, в която ще се използва. Най-добре е да говорите с някой от нашите консултанти за различните видове видеосистеми и възмоните варианти на приложение.

Колко време отнема инсталирането на камери и колко ще струва?

Дължината на инсталацията и цената на решението са индивидуални. Зависи от размера на самия проект. Обадете ни се и ще поговорим заедно за възможния обхват.

Ще се научим ли сами да работим със вашите видео системи?

Първоначалното обучение на оператора и ключови потребители е включено във всяка инсталация.

Вашата сигурност е нашата мисия

Професионални решения за видеосигурност за малки и средни компании

Вижте повече
Solution3-mx_FL_en_170504_KMU-A4

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС