Коника Минолта Блог

Полезни статии и съвети относно решенията ни за оптимизация на печата, управление на корпоративно съдържание и информация, ефективна работа в екип отдалечено и интелигентно видеонаблюдение.

Бъдещето на HR е дигитално

17. яну 2023

Дигитализацията на компаниите е неизбежен процес, който засяга всички бизнес отрасли, като в последните години навлиза и в света на човешките ресурси. HR специалистите са затрупани с обработката и съхранението на различна документация, което ги прави един от най-обременените от документи отдели в цялата компания.

Как тенденциите на работното място ще повлияят върху офисния печат през 2023 г

12. яну 2023

През 2023 г. секторът на офисния печат ще остане уязвим по отношение въздействието на икономическата несигурност, енергийната криза и прекъсването на веригата за доставки. Феноменът „Голямата оставка“ се превръща в “Голямото съкращение“, създавайки допълнителна промяна в динамиката на работодателите и служителите. Въпреки че дистанционната и хибридната работа няма да изчезнат, през 2023 г. може да видим по-масово завръщане в офиса, което може да помогне за подобряване на възстановяването на...

Открийте предимствата на интелигентното видеонаблюдение

15. дек 2022

Интелигентните видеорешения трансформират системите за сигурност и наблюдение и сa неразделна част от свързаното работно място.

5 златни правила за успешна автоматизация на бизнес процеси

15. дек 2022

Знаете ли, че 7 от 10 служители посочват, че автоматизацията на работното им място им помага да са по-ефективни (ServiceNow).