Коника Минолта Блог

Полезни статии и съвети относно решенията ни за оптимизация на печата, управление на корпоративно съдържание и информация, ефективна работа в екип отдалечено и интелигентно видеонаблюдение.

Трансформацията на печатния бизнес: Стратегии и иновации от Konica Minolta

13. май 2024

Йоан Георгиев заема ключовата позиция на Мениджър Бизнес развитие „Индустриален печат“ в Коника Минолта България. Той съчетава академичните си знания от сферите на информационните технологии и икономиката с три десетилетия професионален опит в полиграфията. Преминава през различни роли - от работа в предпечатно студио и творчески отдел на водеща международна рекламна агенция до маркетинг позиция във фармацевтична компания. В последните двадесет години, преди да се присъедини към Коника...

Konica Minolta със златен медал от EcoVadis за устойчивост за 2024г.

07. май 2024

Коника Минолта е в топ 5% от компаниите във всички индустрии в класацията на EcoVadis.

Как дигиталната трансформация помага за устойчиво развитие?

17. апр 2024

Дигиталната трансформация носи неоспорими предимства за развитието на бизнеса. Но пред нас стои един важен въпрос: може ли тя да бъде устойчива в контекста на климатичната криза? В настоящият блог пост разглеждаме основните фактори, които участват във формирането на бъдеще с устойчиво развитие, социална и корпоративна отговорност.


Konica Minolta отбелязва Световният Ден на дигиталното почистване

15. мар 2024

Световният ден на дигиталното почистване се провежда на 16 март 2024 г. и насърчава хората и организациите да преосмислят своя цифров отпечатък, за да гарантират, че инфраструктурата и системите, които използват, са възможно най-добре организирани, ефективни и екологични.

Бъдещето на логистиката е тук. Свързаност и автоматизация чрез интелигентно видеонаблюдение

13. фев 2024

Логистиката е сложна и динамична индустрия, която е изправена пред много предизвикателства по отношение на сигурността, ефективността и удовлетвореността на клиентите.