Сцената на вашата кариера

 

Искате ли ново вдъхновение за кариерата си?


Обичаш да мислиш напредничево. Искате да направите нещо смислено, да бъдете себе си и да работите в екип, който създава добавена стойност. Бихте искали да опитате нещо ново, без страх да се провалите. С други думи, вие търсите посока и вдъхновение за личното си развитие.
 

Ние ви предлагаме платформа за вашия личен успех.

Търсите вълнуващо ново предизвикателство с големи перспективи? В този случай говорете с нас! Konica Minolta - завладяващ бренд предлагащ иновативни бизнес и ИТ решения - ни сме водещ доставчик на цялостни решения за корпоративни документи и печатни работни процеси в B2B пазара.

В цяла Европа около 8 900 служители на Konica Minolta в международна среда проектират нашия визия за офис на бъдещето, наслаждавайки се на щедри възможности за творческите си идеи - елате и се присъединете към нас! В тази епоха на пробив на технологиите, способността да се оспори статуквото е ключът към иновациите и успеха на нашия бизнес.

Ние създаваме среда, в която всеки е добре дошъл. Ние възприемаме индивидуалните различия, насърчаваме хората да мислят извън общо приетите догми и ги насърчаваме да се развиват на лично и професионално ниво.

Не е ли това среда, която бихте искали за вашата лична история на успеха?
 

Коника Минолта България с отличие за ТОП работодател за 2023 г.

Коника Минолта България получи сертификат за най-добър работодател в България за 2023 г. в класацията на Top Employers Institute. 
 

Към новината

RETHINK IMPACT: Присъединете се към семейството на Konica Minolta!

Преосмислете възможностите, предефинирайте кой сте - присъединете се към семейство Konica Minolta!

Започнете своята история тук!

Виж нашите отворени работни места
Header Image Career