Управление на договори

Електронно регистриране и управление на договори

Интелигентният подход: управлявайте дигитализирани договори.


Случва ли Ви се да отделяте много време в постоянно търсене на документи? Липсва ли Ви правилната версия на документа, както и информация кой какви промени последно е направил по него? Искате ли всичките Ви документи, включително договорите и приложенията към тях да се намират на едно и също място?

Работата с договорите на хартиен носител значително забавя процесите на одобрение. Вероятността да се работи по различни версии на един и същи договор също не е за подценяване. Чувствителната информация, която е неизменна част от всеки юридически документ, може да се окаже в грешни ръце. С решението за дигитално управление на договори, базирано на M-Files, си осигурявате ефективен и прозрачен инструмент за автоматизиране на този процес.

 

Процесът за дигитално управление на договори Ви предлага уеб базиран електронен регистър, достъпен според правата за достъп на всеки служител. Възможността да настройвате автоматични напомняния по имейл и генериране на справки осигурява прозрачност и ефективност на стъпките на всеки етап от процеса. Решението позволява да се следят срокове и валидност на договорите, като софтуерът автоматично изпраща напомняния до отговорните лица. По този начин целият процес ще бъде под ваш контрол.

Предизвикателства:

 • Бавен и неудобен процес на съгласуване с невъзможност за проследяване на изпълнението
 • Пропускане на срокове
 • Ограничени възможности за търсене
 • Липса на отдалечен достъп
 • Невъзможност да се определи коя е последната версия на документа и наличие на клаузи от стари шаблони
 • Саморъчно подписване

 Ползи: 

 • Дигитален процес на съгласуване с ясни отговорности и срокове на изпълнение
 • Автоматично известяване за срокове
 • Лесно и бързо намиране на информация
 • Лесно проследяване на промените и работа винаги с актуални версии
 • Възможност за електронно подписване

Infographic: Управление на договори

Знаете ли, че проучване сред компании със 100-500 служители показва, че на 60% от респондентите се налага да следят ръчно сроковете по договорите в своята организация.*
Разгледайте инфографиката, за да откриете още интересни факти за управлението на договори

Изтегли сега

Вземете контрола върху договорите в свои ръце

Решението на Коника Минолта България за Управление на договорите позволява на организациите да автоматизират ефективно ключови процеси, като същевременно увеличават проследимостта. Така може да сте сигурни, че договорите няма да изтекат по невнимание или че се пропускат важни възможности, като отстъпка или период на предоговаряне. 
Договорите могат да се подписват електронно, дори през телефона, с помощта на интеграцията на документната система M-Files и квалифицирания подпис на Evrotrust. 
 
Заинтересовани страни могат да получават автоматизирани известия, свързани с ключови събития на договора, като дати на изтичане и подновяване, а защитените контроли за достъп могат лесно да се конфигурират и прилагат от роли, екипи и проекти, за да се гарантира, че важни договори и споразумения ще са достъпни или променяни само от упълномощени членове на екипа.

       

Konica Minolta предоставя услугата за електронно подписване и с иновативните решения на Evrotrust.

Evrotrust Technologies е квалифициран доставчик на удостоверителни услуги, регистриран в списъка на ЕС и акредитиран по всички приложими европейски и международни стандарти.
Мобилното приложение на Evrotrust може да бъде свалено безплатно от Google Play или App Store на всяко смарт устройство - телефон или таблет с операционна система iOS или Android.
 

Разбери повече

Основни функции

За разлика от традиционните системи за управление на корпоративното съдържание (ECM), документната система M-Files позволява на организациите да управляват информацията и данните си, независимо дали те се намират в системата M-Files или в други бизнес системи и хранилища.

Потребителите на системата се възползват както от предлаганите мощни инструменти за търсене, редактиране, споделяне и организиране на информацията, така и от допълнителните предимства, които изкуственият интелект може да предложи по отношение автоматизирането на ключови бизнес процеси.
 

   

   

Запознайте се M-Files

M-Files предлага софтуерна платформа за интелигентно управление на информацията от ново поколение, чрез която се опростяват начина, по който организациите управляват информацията и документите си процеси, за да станат по-продуктивни, по-ефективни и да бъдат съвместими със изискванията.

Вижте повече

Брошура: УПРАВЛЕНИЕ НА ДОГОВОРИТЕ

Работата с договорите на хартиен носител значително забавя процесите на одобрение. Вероятността да се работи по различни версии на един и същи договор също не е за подценяване. Чувствителната информация, която е неизменна част от всеки юридически документ, може да се окаже в грешни ръце. С решението за дигитално управление на договори, базирано на M-Files си осигурявате ефективен и прозрачен инструмент за автоматизиране на този процес.

Свали сега

ДИГИТАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ДОГОВОРИ / IT Fitness Workshop

По време на уебинара „Дигитално управление на договори“, част от поредицата ни IT Fitness Workshops ще видите:

•    Управление на целия жизнен цикъл на договора - създаване на чернова, съгласуване, одобрение, подписване, активиране, архивиране.
•    Електронно подписване на договори
•    Известия за събития
•    Изграждане на дигитален архив

Уебинарът е подходящ за: Административни мениджъри, Procurement мениджъри, Ръководители на правен отдел, Собственици / управители на МСП, Финансови мениджъри

Гледай сега

ВАШИЯТ УСПЕХ Е НАША ОТГОВОРНОСТ!

Успехът на нашите клиенти е ключов за нас. Новата ни Customer Success Program се стреми да подпомага клиентите ни след имплементация на различните дигитални процеси, позволявайки им да разгърнат своя потенциал и да се утвърдят като дигитални иноватори в своята индустрия. Стартирайки своята дигитална инициатива с нас, ще получите проактивна и персонализирана подкрепа от нашия екип от експерти.

УСПЕШНИТЕ ИСТОРИИ НА КЛИЕНТИТЕ НИ:

Други приложения

Други приложения

Заяви демо