bizhub SECURE – интелигентна сигурност, която да предпазва бизнеса ви

Данни – най-ценните и уязвими бизнес активи

Услугата bizhub SECURE може да бъде активирана на всяко bizhub многофункционално устройство на Konica Minolta, както на място при Вас, така и още преди доставка, така че независимо от размера на Вашия бизнес, можете да работите с увереност. След като bizhub SECURE е инсталиран, можете да сте сигурни, че Вашите данни ще се радват на безкомпромисна защита.


Вашето мултифункционално устройство bizhub и твърдият диск (HDD) ще бъдат защитени, за да гарантират, че Вашите данни са повече от сигурни – те ще бъдат bizhub SECURE!bizhub SECURE

bizhub SECURE

През последните години изтичането на данни се е превърнало в сериозен проблем за много компании. Широко разпространеното медийно внимание към такива случаи – кражба на данни и хакерство, причинява финансови вреди и загуба на репутация на различни компании в световен мащаб. 


В Konica Minolta знаем, че защитата на данните Ви е от ключово значение за Вашия бизнес. Ето защо нашите мултифункционални устройства bizhub вграждат най-високо ниво на сигурност, а с bizhub SECURE можем да Ви предоставим допълнителен слой за цялостна защита, като гарантираме, че Вашите данни остават Ваши, без да прекъсвате потока от данни във офиса. Какво се покрива?


Следните функции са включени в bizhub SECURE:


  • Промяна на административната парола
  • Криптиране на цялото съдържание на Вашия bizhub твърд диск
  • Задаване на сигурна буквено-цифрова парола, за заключване на bizhub твърдия диск
  • Премахване на всякакви следи от данни дори след като са били изтрити с Презапис на временни данни
  • Настройка на мултифункционалното устройство bizhub да изтрие автоматично всеки материал, намиращ се в електронните папки

bizhub SECURE

От всички ресурси в днешния бизнес и професионален свят, вашите данни могат да бъдат най-ценните - и също така най-уязвимите. Ето защо Konica Minolta предлага защита от блокиране с bizhub® SECURE: набор от подобрени мерки за защита на паролите и данните, за да даде на вашия bizhub МФУ допълнително ниво на сигурност.

Свържете се с нас