bizhub SECURE – интелигентна сигурност, която да предпазва бизнеса ви

bizhub SECURE

bizhub SECURE

През последните години изтичането на данни се е превърнало в сериозен проблем за много компании. Широко разпространеното медийно внимание към такива случаи – кражба на данни и хакерство, причинява финансови вреди и загуба на репутация на различни компании в световен мащаб. 


В Konica Minolta знаем, че защитата на данните Ви е от ключово значение за Вашия бизнес. Ето защо нашите мултифункционални устройства bizhub вграждат най-високо ниво на сигурност, а с bizhub SECURE можем да Ви предоставим допълнителен слой за цялостна защита, като гарантираме, че Вашите данни остават Ваши, без да прекъсвате потока от данни във офиса. Данни – най-ценните и уязвими бизнес активи

Услугата bizhub SECURE може да бъде активирана на всяко bizhub многофункционално устройство на Konica Minolta, както на място при Вас, така и още преди доставка, така че независимо от размера на Вашия бизнес, можете да работите с увереност. След като bizhub SECURE е инсталиран, можете да сте сигурни, че Вашите данни ще се радват на безкомпромисна защита.


Вашето мултифункционално устройство bizhub и твърдият диск (HDD) ще бъдат защитени, за да гарантират, че Вашите данни са повече от сигурни – те ще бъдат bizhub SECURE!Какво се покрива?


Следните функции са включени в bizhub SECURE:


  • Промяна на административната парола
  • Криптиране на цялото съдържание на Вашия bizhub твърд диск
  • Задаване на сигурна буквено-цифрова парола, за заключване на bizhub твърдия диск
  • Премахване на всякакви следи от данни дори след като са били изтрити с Презапис на временни данни
  • Настройка на мултифункционалното устройство bizhub да изтрие автоматично всеки материал, намиращ се в електронните папки

bizhub SECURE

От всички ресурси в днешния бизнес и професионален свят, вашите данни могат да бъдат най-ценните - и също така най-уязвимите. Ето защо Konica Minolta предлага защита от блокиране с bizhub® SECURE: набор от подобрени мерки за защита на паролите и данните, за да даде на вашия bizhub МФУ допълнително ниво на сигурност.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Желая да получа информация на:

Вашите данни ще бъдат обработени в съответствие с нашата Политика за

Моля, качвайте не повече от 5 файлове, всеки по-малък от 10 MB

Добавяне на файлове
    Въведете кода за сигурност:

    Текстовите полета с * са задължителни!