Бъдещето на книгоиздаването

Новата технология при поискване предлага набор от нови книгоиздателски опции, в които клиентите Ви ще се влюбят

Създайте нов източник на приходи чрез печат при поискване


Ненадминатата линия хардуер AccurioPress на Konica Minolta дава възможност да намерите своя ниша на пазарите за самоиздаване, които преди биха били нерентабилни – или изобщо на съществуваха.

В миналото книгоиздаването беше сложен бизнес. Както всички знаем обаче, времената – и технологиите – се променят непрекъснато. Докато издателската дейност беше територия на офсетов печат, публикуването при поискване сега е сектор с висок растеж, което дава възможност на начинаещите автори по целия свят да издават книги, календари, списания или фотоалбуми при поискване – дори и в много ограничени тиражи.

 

Поради това то се превърна в потенциално голяма бизнес възможност за цифровите печатни центрове. Гъвкавите доставчици на печатни услуги могат да се възползват от тази тенденция, като произвеждат гама от подвързани документи, включително книги, календари, списания и фотоалбуми. InfoTrends очаква книгоиздателският пазар да нарасне с 16,7% за техния седемгодишен прогнозен период, което означава, че печатният обем от книгоиздаването ще достигне почти 54 милиарда страници до 2016 г. С други думи – публикуването на книги при поискване е ново поле за бизнес, което не заслужава да бъде пропуснато!

 

Публикуването при поискване дава възможност на авторите сами да издават книги или дори „първо да продават, след това да печатат“. Голямото предимство на публикуването при поискване е, че прави възможни и рентабилни силно ограничени тиражи дори само от една бройка – и съкращава времето за достигане на книгата до пазара. Публикуването при поискване би могло да се окаже доходоносен източник на нови приходи за Вашия бизнес.

 

Но как ще извлечете максималната полза от този пазар? Ненадминатата линия хардуер за печат AccurioPress на Konica Minolta, която включва както AccurioPress, така и продуктовата серия bizhub Press, предлага широк спектър от ползи, които ще Ви дадат възможност да направите точно това. Системите AccurioPress са идеални за разширяване на средите за цифров печат, като предлагат професионални модулни довършителни дейности, изключителни цветове и стабилност на регистрацията в комбинация с отлично качество на печат. Системите AccurioPress дават на доставчиците на печатни услуги възможността да боравят с по-широка гама основни услуги за цифров печат и приложения за печат, включително продукти, използващи цветен печат, като например визитни картички, листовки, брошури, банери, пликове и много други.

Книгоиздаване

Книгоиздаване

Бъдещето на издателската дейност

Казват, че всички имаме в нас поне една книга – и за Вас като печатар това потенциално са много добри новини. Публикуването при поискване е друг сектор с висок растеж, който беше създаден от нищото чрез нова технология през последните две десетилетия. Клиентите Ви ще искат да предлагате публикуване при поискване, тъй като това прави самоиздаването в малки тиражи възможно и рентабилно, съкращава времето, което е необходимо за книгата да достигне да пазара, намалява разходите по издаването и премахва разходите за съхраняване на печатни книги.

Хардуер
hardware icon
AccurioPress и bizhub PRESS

Искате най-доброто в областта на цифровия производствен печат? Току-що го намерихте. Хардуерните решения на Konica Minolta за производствен печат и за офис са еталони в отрасъла, с устройства, предлагащи революционно качество на цветните изображения, черно-бял печат със високи скорости, довършителни опции със свързано към печатна преса оборудване с професионално качество – с цел да се отговори на сложните спецификации на Вашето задание, и много други. Независимо от размера или областта на специализация на Вашата компания нашият хардуер за печат Ви дава възможност да изградите своя инфраструктура за печат, да управлявате цифровото съдържание, да въведете най-новите измервателни уреди и да се запознаете с други решения, имащи за цел да променят до неузнаваемост Вашия работен поток.

Софтуер
software icon
Софтуерни продукти на Konica Minolta

Запознайте се с безбройните различни начини, по които софтуерните продукти на Konica Minolta биха могли да подобрят Вашите операции. Konica Minolta решава проблемите на Вашата компания, съчетава различните стилове на работа и предлага софтуерни решения, отговарящи на нуждите на отрасъла Ви. Като приоритизира нуждите Ви по всяко време, Konica Minolta отговаря на софтуерните изисквания дори на най-взискателните световни организации. Като използвате системата, можете да ограничите разходите за всички отпечатани или копирани материали, да създавате усъвършенствани мерки за сигурност, за да се гарантира, че чувствителните документи не попадат в неоторизирани лица, и много други.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме широка гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат, за да комбинираме консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния процес, за да намалите разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

Защо печатът при поискване се търси толкова много (и ще продължи да се търси още повече)

Публикуването при поискване предлага множество ползи. Като разширяват възможностите Ви за печат на книги, календари, списания, фотоалбуми и други, те създават потенциално значителен нов източник на приходи, като същевременно позволяват по-интензивно използване на съществуващите възможности за печат, като например функциите за вътрешна окончателна обработка. 


Така че, ако искате да увеличите приходите си от продажби, да разширите портфолиото си и да навлезете на бързо развиващия се нов пазар, е необходимо да навлезете в бизнеса на публикуването при поискване и да инсталирате персонализиран хардуер от линията хардуер AccurioPress. 


С публикуването при поискване ще се радвате на следните ползи:

   

   

Икона за функцията за използваемост

Кратка крива на разучаване

Икона за функцията за качество

Дава възможност на авторите да се издават сами

Икона за функцията за копиране

Разширява Вашата гама от печатни продукти и услуги за печат

Икона за функцията за довършителни дейности

Създава завършени печатни продукти, включително сгъване и подвързване на книги, без да има нужда от допълнителни ръчни стъпки

Икона за функцията за сканиране

Дава възможност да предлагате календари, книги и други носители

Икона за функцията за персонализиране

Прави рентабилни малките книжни тиражи

Икона за функцията за печат

Свежда до минимум разходите за подготовка за печат

Икона за функцията за довършителни дейности

Свежда до минимум разходите за подготовка за печат

Productivity feature icon

Въвежда високоефективен производствен процес

Speed feature icon

Спестява материали, време и пари

Бизнес оформление на печата

Prokom е потребителската общност на Konica Minolta, където можете да намерите проучване на пазара, информация и практически инструменти, които ще ви помогнат да сте по-информирани, по-продуктивни и в крайна сметка по-печеливши. В Prokom вярваме, че не става въпрос само за това което правите, а за това което правите възможно

Присъединете се към Prokom

Идентифициране

# 1 1

Обосновка

# 2 2

Оценяване

# 3 3

Прилагане

# 4 4