Как да сте сигурни, че лекувате правилния пациент

Гривни, които могат да се отпечатват на лазерен принтер

Персонализирани гривни


Предотвратяването на грешки в идентификацията на пациентите е основен фактор в най-добрите медицински практики. Макар че инцидентите са рядкост и обикновено се откриват своевременно, „случаите с грешни пациенти“ могат да доведат до неправилно лечение и да имат потенциално тежки последствия.

Решението? Персонализирани гривни! Благодарение на лазерно отпечатваните гривни на Konica Minolta грешки, като лекуване на грешен пациент или предоставяне на неправилно лечение, остават изцяло в миналото. Отпечатването на гривните е ефективен начин за подобряване както на управлението на пациентите, така и на Вашите оперативни резултати.

Решения

Решения

LaserBand

С лазерните принтери Konica Minolta гривните и етикетите за картоните на пациентите могат да бъдат отпечатани на един лист, за да може информацията да се отпечатва по-бързо и да се рационализират работните процеси в болничния престой на пациентите.

Хардуер
hardware icon
Съвместимост с лазерни офис принтери

С помощта на подробна процедура за тестване и представителна селекция от принтери Konica Minolta може да препоръча на клиентите кой тип гривна LaserBand на Zebra е най-подходящ за техните нужди. Освен че потвърждава качеството и съвместимостта на пациентските гривни LaserBand, като съставя подробен отчет от тестове, Konica Minolta разработва подробни препоръки относно оптималните настройки на принтера, които осигуряват възможно най-добрите резултати и високи нива на надеждност при клинична употреба.

Софтуер
software icon
Комуникация със здравната информационна система

Въвеждане на данните на пациентите в цифровия свят: едно приложение свързва bizhub системите на Konica Minolta със софтуерни приложения в областта на здравеопазването за мигновено заснемане, разпространение и управление на данни на хартия или за преобразуване на данните на пациентите в баркод или QR код.

Услуги
service icon
Новаторски консумативи за обичайна клинична употреба

Разработена специално за здравеопазването, пациентската гривна LaserBand е изтънчено, стабилно и лесно за използване решение с интегрирано защитно фолио за перфектна защита на приложения лазерен печат. В съчетание с вградените самозалепващи етикети тази първокласна лента опростява и улеснява работните процеси в болничния престой на пациентите, като позволява на служителите да отпечатват листове с етикети и пациентски гривни с едно действие. LaserBand се предлага във формат перфориран лист за лесно откъсване (с размера на пощенски плик) или популярния формат A4, като комбинира вградени самозалепващи етикети с варианти за възрастни, деца и бебета. Първокласната пациентска гривна се предоставя от Diagramm Halbach, Германия. Този специализиран партньор на консумативи за Zebra произвежда индивидуално щанцовани етикети на листове с формат А4 за гривни, както и гривни LaserBand в обикновен формат A4 и перфориран лист за лесно откъсване.

Ключови функции

Опциите за печат на гривни на Konica Minolta дават възможност на здравните заведения да осигуряват по-добри грижи на пациентите. Всеки здравен специалист и дежурен лекар може лесно да идентифицира пациента и да предпише правилното лечение според картона и лабораторните изследвания на пациента, а болногледачите могат просто да сканират баркода на гривната, за да получат достъп до данните за пациента. Гривните LaserBand могат да бъдат отпечатани във формат A4 или като перфориран лист за лесно откъсване, поради което са икономически изгодно решение. На един лист A4 се поместват една гривна и 20 етикета за картони. Те се отпечатват едновременно, с което се улеснява процесът по идентификация на пациента.

   

   

Икона за функцията за печат

Съвместима с всички лазерни и мастиленоструйни принтери по света

Speed feature icon

Бързо и лесно поставяне на китката на пациента. Удобно както за бебета, така и за най-възрастните

Икона за функцията за персонализиране

Самоламиниращото се покритие защитава гривната и данните от вода и други течности

Икона за функцията за използваемост

Гривната се предлага с удължаваща се лента, която прави идентификацията на пациенти със затлъстяване и отоци по-лесна

Productivity feature icon

Гривните са със защитни прорези против злоупотреба, които гарантират, че те не могат да бъдат свалени и поставени отново

Healthcare Brochure

Download now
download icon test 2