Как да сте сигурни, че лекувате правилния пациент

Гривни, които могат да се отпечатват на лазерен принтер

Персонализирани гривни


Предотвратяването на грешки в идентификацията на пациентите е основен фактор в най-добрите медицински практики. Макар че инцидентите са рядкост и обикновено се откриват своевременно, „случаите с грешни пациенти“ могат да доведат до неправилно лечение и да имат потенциално тежки последствия.

Решението? Персонализирани гривни! Благодарение на лазерно отпечатваните гривни на Konica Minolta грешки, като лекуване на грешен пациент или предоставяне на неправилно лечение, остават изцяло в миналото. Отпечатването на гривните е ефективен начин за подобряване както на управлението на пациентите, така и на Вашите оперативни резултати.

Решения

Решения

LaserBand

С лазерните принтери Konica Minolta гривните и етикетите за картоните на пациентите могат да бъдат отпечатани на един лист, за да може информацията да се отпечатва по-бързо и да се рационализират работните процеси в болничния престой на пациентите.

hardware icon

software icon

service icon

[CMSAbstractTransformation.DataBind]: Object reference not set to an instance of an object.

Как да сте сигурни, че лекувате правилния пациент

Как да сте сигурни, че лекувате правилния пациент

Ключови функции

Опциите за печат на гривни на Konica Minolta дават възможност на здравните заведения да осигуряват по-добри грижи на пациентите. Всеки здравен специалист и дежурен лекар може лесно да идентифицира пациента и да предпише правилното лечение според картона и лабораторните изследвания на пациента, а болногледачите могат просто да сканират баркода на гривната, за да получат достъп до данните за пациента. Гривните LaserBand могат да бъдат отпечатани във формат A4 или като перфориран лист за лесно откъсване, поради което са икономически изгодно решение. На един лист A4 се поместват една гривна и 20 етикета за картони. Те се отпечатват едновременно, с което се улеснява процесът по идентификация на пациента.

   

   

Икона за функцията за печат

Съвместима с всички лазерни и мастиленоструйни принтери по света

Speed feature icon

Бързо и лесно поставяне на китката на пациента. Удобно както за бебета, така и за най-възрастните

Икона за функцията за персонализиране

Самоламиниращото се покритие защитава гривната и данните от вода и други течности

Икона за функцията за използваемост

Гривната се предлага с удължаваща се лента, която прави идентификацията на пациенти със затлъстяване и отоци по-лесна

Productivity feature icon

Гривните са със защитни прорези против злоупотреба, които гарантират, че те не могат да бъдат свалени и поставени отново

Свържете се с нас

Свържете се с нас
Предпочитана форма на комуникация:*

за актуалните продукти и услуги от Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД и други компании , което съответства на моите лични интереси. Вашите данни ще бъдат обработени в съответствие с нашата Политика за поверителност.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Healthcare Brochure

Download now
download icon test 2