Периметрова охрана

Защо половинчатите мерки никога не вършат работа, когато става дума за охрана на Вашия периметър

Надеждна защита на периметъра, на която можете да се доверите


Сигурни ли сте, че защитата на Вашия периметър отговаря на текущите нужди на бизнеса Ви? Използвате ли остарелите методи за видеонаблюдение изискващо допълнителна инфраструктура и отнемащо ценно време, пари и ресурси – без да предлагат оптимизирано, модерно решение?

Когато става дума за сигурността на компанията Ви, половинчатите мерки вече не са достатъчни. Ако използваната от Вас система за видеонаблюдение на периметъра е неточна, последиците могат да бъдат изключително тежки, за много от активи на компанията Ви (ако не всички), биха могли да бъдат обект на кражба или незаконно проникване, вандализъм, пожар и други неочаквани, потенциално катастрофални събития.


Ето защо никога не трябва да се задоволявате с второстепенно решение – в защита на интересите на компанията си се нуждаете от система, изградена около охранителни камери, бариери за достъп и сензори, която е специално проектирана за предпазване на труднодостъпните участъци около Вашата сграда или съоръжение, и е интегрирана в по-широка и всеобхватна концепция за сигурност.


MOBOTIX предлага всичко това и дори повече. Тази надеждна и ефективна система за наблюдение на периметъра е интелигентно IP видеорешение, което е автономно и лесно за използване, и ще продължи да функционира надеждно при всякакви метеорологични условия. Системата успешно открива всяка потенциална заплаха, прави разграничение между влизащ с взлом крадец и случайно преминаващо животно през нощта и предлага идеално качество на изображението – дори и след залез.


Решенията на MOBOTIX за наблюдение на периметъра предлагат множество ползи. Системите гарантират, че не съществува опасност от фалшиви аларми, дължащи се на неблагоприятни атмосферни условия, като здравата им конструкция означава, че са идеални за употреба на открито. Решението предоставя отчетливи, ясни изображения и се произвежда в Германия – за гарантиране на високо качество и техническа надеждност.

Решения

Решения

Всичко от един доставчик

Системата за сигурност MOBOTIX не изисква допълнителна инфраструктура. Инвестирането във видеонаблюдение с камери на MOBOTIX означава, че няма да се налага да се безпокоите за отделни поддържащи системи, софтуер или централен сървър. 


MOBOTIX не само ще Ви спести времето и енергията, които иначе бихте прекарали в търсене на подходящи модули, а е също и икономически ефективен и финансово прозрачен избор, който е далеч по-надежден от системите с много модули. Всички процеси – като например управление на събитията и алармите, запис и обработка на изображенията – се извършват локално, вътре в охранителната камера.

Хардуер
Несравнимо повече от просто стандартно решение

Камерите MOBOTIX могат да бъдат използвани в широк диапазон от различни области на приложение и са известни по цял свят със своята изключителна надеждност. Те предлагат максималната енергийна ефективност и най-високата степен на точност. Една камера може да наблюдава дискретно цялата зона без мъртви точки.

Софтуер
Система за управление на видеонаблюдението MOBOTIX – всичко от един източник

Вградената системата за управление на видеонаблюдението (VMS) е интуитивно и гъвкаво софтуерно решение на MOBOTIX за управление на видеонаблюдението, видеоанализ и контрол на устройствата. VMS не изисква сървър за управление и всичко необходимо е интегрирано в самите камери, така че не се налага да се притеснявате за инсталирането на нови решения.

Услуги
Цялостна услуга, подходяща за всеки

Ние сме неотклонно до Вас на всеки етап от процеса с цел да ви гарантираме, че ще се възползвате от всеобхватна концепция, предлагаща цялостни решения за сигурността. Като се започне с подробна консултация, включително проучване и анализ на обекта, ние идентифицираме специално решение, което ще отговори на специфичните нужди на вашата компания за оптимизиране и подобряване на цялата ви видео инфраструктура. Правилното управление на проекта след това продължава с професионален монтаж, последван от услуги за отдалечено наблюдение с цел да се контролира ИТ инфраструктурата и състоянието на мрежата, както и поддръжка, за да се гарантира безпроблемната работа на Вашата видеосистема за сигурност.

Периметрова охрана

Периметрова охрана

MOBOTIX произвежда интелигентни, надеждни и висококачествени IP видеосистеми от 2000 г. Охранителните камери на компанията са повече от подготвени да посрещнат нуждите на съвременния бизнес. Проектираните да работят на открито устройства се подлагат на изпитания за температурна устойчивост между –30°C и +60°C, така че можете да сте сигурни, че помещенията ви са защитени през цялото време, независимо от времето. Охранителните камери MOBOTIX не изискват охлаждане или отопление и не използват движещи се части, което на практика премахва нуждата от обслужване и ги прави автономни. И тъй като камерите MOBOTIX съхраняват всички необходими данни в себе си, могат сами да управляват разделителната способност и да задействат автоматично аларми, без за това да се налага използването на допълнителни сървъри или компютри. 


Можете също така да сте сигурни, че камерите ни ще покрият целият ви периметър и ще ви гарантират висококачествени, ясни изображения – независимо от метеорологичните условия. Благодарение на използваните от компанията 6 MP Moonlight сензорна технология за термично изобразяване, камерите MOBOTIX регистрират далеч повече неща от човешкото око, като безпроблемно откриват движещи се обекти в условия на слаба осветеност и на далечни разстояния. 


Използването на авангардната технология на MOBOTIX също така означава, че вече няма да се налага да избирате скъпо и сложно решение, за да се насладите на най-доброто в бизнеса. Системата MOBOTIX покрива големи пространства само с няколко камери, които не изискват редовна поддръжка, могат да работят 24 часа, 7 дни в седмицата – независимо от метеорологичните условия, за да автоматизират някои действия (като например задействане на аларма или отваряне на вратите за упълномощени превозни средства), като се захранват чрез стандартно PoE (захранване по Ethernet), като се нуждаят от не повече от 4 – 5 вата. Ето защо, за да сте абсолютно сигурни, че текущата защита на Вашия периметър отговаря на всички нужди на бизнеса Ви, не се задоволявайте с половинчати мерки. 

Автоматично задействаща се аларма

Автоматично задействаща се аларма

Автономна система

Автономна система

Практически без нужда от обслужване

Практически без нужда от обслужване

Енергийно ефективна

Енергийно ефективна

Надеждна при всякакви метеорологични условия

Надеждна при всякакви метеорологични условия

Не се изисква допълнителна инфраструктура

Не се изисква допълнителна инфраструктура

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
Enter security code:
 Security code

Текстовите полета с * са задължителни!