Периметрова охрана

Защо половинчатите мерки никога не вършат работа, когато става дума за охрана на Вашия периметър?

Надеждна защита на периметъра, на която можете да се доверите


Сигурни ли сте, че защитата на Вашия периметър отговаря на текущите нужди на бизнеса Ви? Използвате ли остарели методи за видеонаблюдение, изискващи допълнителна инфраструктура и отнемащи ценно време, пари и ресурси, без да предлагат оптимизирано, модерно решение?

Когато става дума за сигурността на компанията Ви, половинчатите мерки не са достатъчни. Ако използваната от Вас система за видеонаблюдение на периметъра е неточна, последиците могат да бъдат изключително тежки за много активи на компанията Ви, които могат да бъдат обект на кражба или незаконно проникване, вандализъм, пожар или други неприятни събития.

 

Ето защо никога не трябва да се задоволявате с второстепенно решение – в защита на интересите на компанията си се нуждаете от система, изградена от охранителни камери, бариери за достъп и сензори, която е специално проектирана за предпазване на труднодостъпните участъци на Вашата сграда или съоръжение и е интегрирана в по-широка и всеобхватна концепция за сигурност.

 

MOBOTIX предлага повече - тази надеждна и ефективна система за наблюдение на периметъра е интелигентно IP видеорешение, което е автономно и лесно за използване, и функционира надеждно при всякакви метеорологични условия. Системата успешно открива всяка потенциална заплаха, прави разграничение между влизащ с взлом крадец и случайно преминаващо животно през нощта и предлага идеално качество на изображението дори и след залез.

 

MOBOTIX предлага множество ползи за наблюдение на периметъра. Системите гарантират, че не съществува опасност от фалшиви аларми, дължащи се на неблагоприятни атмосферни условия, а здравата им конструкция е идеална за употреба на открито. Решението предоставя отчетливи, ясни изображения и се произвежда в Германия – за гарантирано високо качество и техническа надеждност.

Решения

Решения

Системата за сигурност MOBOTIX не изисква допълнителна инфраструктура. Инвестирайки във видеонаблюдение с камери MOBOTIX няма да се безпокоите за отделни поддържащи системи, софтуер или централен сървър. 

 

MOBOTIX не само ще Ви спести времето и енергията, които бихте прекарали в търсене на подходящи модули, а също е икономически ефективен и финансово прозрачен избор, който е далеч по-надежден от системите с много модули. Всички процеси, например управление на събитията и алармите, и запис и обработка на изображенията се извършват локално, вътре в охранителната камера.

Повече от стандартно решение

Камерите MOBOTIX могат да се изпозлват в различни области на приложение и са известни по цял свят със своята изключителна надеждност. Те предлагат максимална енергийна ефективност и най-висока степен на точност. Една камера може да наблюдава дискретно цяла зона без мъртви точки.

Система за управление на видеонаблюдението MOBOTIX – всичко от един източник

Вградената система за управление на видеонаблюдението (VMS) на MOBOTIX е интуитивно и гъвкаво софтуерно решение за управление на видеонаблюдението, видеоанализ и контрол на устройствата. Системата не изисква сървър за управление и всичко необходимо е интегрирано в нея, без да се налага инсталирането на нови решения.

Цялостна услуга, подходяща за всеки

MOBOTIX е неотклонно до Вас през всеки етап от процеса, като Ви предоставя концепцията за перфектно и всеобхватно решение в сферата на сигурността. Започвайки с подробна консултация, включваща проучване и анализ на обекта, MOBOTIX определя решение, което е идеално съобразено с нуждите на Вашата компания и е предназначено да оптимизира и подобри цялата Ви инфраструктура за видеонаблюдение. Проектът включва професионален монтаж, последван от услуги за отдалечено наблюдение, контролиращи ИТ инфраструктурата и състоянието на мрежата, както и поддръжка, гарантираща безпроблемната работа на Вашата видеосистема за сигурност по всяко време.

MOBOTIX произвежда интелигентни, надеждни и висококачествени IP видеосистеми от 2000 г. Охранителните камери на компанията са повече от подготвени да посрещнат нуждите на съвременния бизнес. Проектирани да работят на открито, устройствата се подлагат на изпитания за температурна устойчивост между –30°C и +60°C, за да бъдете сигурни, че помещенията Ви са защитени през цялото време, независимо от атмосферните условия. Охранителните камери MOBOTIX не изискват охлаждане или отопление и не използват движещи се части, което на практика премахва нуждата от обслужване и ги прави автономни. И тъй като камерите MOBOTIX съхраняват всички необходими данни в себе си, устройствата могат сами да управляват разделителната способност и да задействат аларми автоматично, без да се налага използването на допълнителни сървъри или компютри. 


Камерите MOBOTIX ще покрият целия Ви периметър, гарантирайки висококачествени, ясни изображения – независимо от метеорологичните условия. Благодарение на използваните от компанията 6 MP Moonlight сензорна технология за термично изобразяване, камерите регистрират много повече неща от човешкото око и безпроблемно разпознават движещи се обекти в условия на слаба осветеност и на далечни разстояния. 


 Системата MOBOTIX покрива големи пространства само с няколко камери, които не изискват редовна поддръжка и могат да работят 24 часа, 7 дни в седмицата, независимо от метеорологичните условия. За да се автоматизират някои действия, например задействане на аларма или отваряне на вратите за упълномощени превозни средства, е нужно захранване чрез стандартно PoE (захранване по Ethernet), не повече от 4 – 5 вата. 

   

   

Икона за функцията за устойчивост

Енергийно ефективна

Mobility feature icon

Не се изисква допълнителна инфраструктура

Productivity feature icon

Практически без нужда от обслужване

Technology feature icon

Надеждна при всякакви метеорологични условия

Икона за функцията за качество

Автономна система

Икона за функцията за докосване

Автоматично задействаща се аларма

УСПЕШНИТЕ ИСТОРИИ НА КЛИЕНТИТЕ НИ:

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС