С централното управление на печата получавате незабавен достъп до всичките си устройства

Печатайте във всеки офис, държава и континент

Печат от различни места


Всяка организация си има свои собствени проблеми. Независимо дали сте начело на международна корпорация, или на средно предприятие, вероятно търсите усилено начини да увеличите производителността на служителите. Поддържането на такова постоянно високо ниво може да се окаже сериозно предизвикателство, изискващо цялостен подход – решение, специално предназначено да покрие всеки отделен офис и устройство във Вашата организация. Konica Minolta предлага такова цялостно решение за Вашия бизнес.

Печат от различни места означава да имате свободата да правите разпечатки и копия на документи независимо от текущото Ви местоположение. Това може да бъде постигнато чрез свързване на всички ваши печатащи устройства, за да ви даде ефективността и гъвкавостта, от които се нуждаете ежедневно, за да сте конкурентни на пазара и да отговаряте дори на най-взискателните очаквания на клиентите.

Системата ви позволява централизирано да управлявате цялата си печатна среда, така че в случай на спешна среща например необходимите файлове могат да бъдат изпратени от едно място на друго за секунди. Заданията за печат могат да бъдат подадени от всяка точка на земното кълбо, а необходимите данни се прехвърлят бързо и безпроблемно, като значително се съкращава времето за писане на ненужни имейли. Подобряване на сътрудничеството и ускоряване на комуникацията с печат от различни места.

Решение

Решение

Печат от множество местоположения

Пакетът за управление на печата YSoft SafeQ е мащабируем и гъвкав набор от модули за Вашата ефективна среда за печат. Пакетът дава възможност да избирате от широк кръг компоненти, за да създадете решение, което отговаря идеално на нуждите на бизнеса Ви. Модулите на Ysoft SafeQ могат да бъдат използвани да подавате и изпълнявате задания за печат по целия свят, да създавате печатни доклади с графики и таблици, да правите средата си за печат по-сигурна от всякога, да определяте предварително местоназначенията за сканиране, да ограничавате неупълномощения достъп до поверителни документи и да спестявате пари с индивидуални правила за печат.

Хардуер
hardware icon
Хардуер за печат на Konica Minolta

Искате най-доброто в областта на цифровия производствен печат? Току-що го намерихте. Хардуерните решения на Konica Minolta за производствен печат и за офис са еталони в отрасъла, с устройства, предлагащи революционно качество на цветните изображения, черно-бял печат със високи скорости, довършителни опции със свързано към печатна преса оборудване с професионално качество – с цел да се отговори на сложните спецификации на Вашето задание, и много други. Независимо от размера или областта на специализация на Вашата компания нашият хардуер за печат Ви дава възможност да изградите своя инфраструктура за печат, да управлявате цифровото съдържание, да въведете най-новите измервателни уреди и да се запознаете с други решения, имащи за цел да променят до неузнаваемост Вашия работен поток.

Софтуер
software icon
Пакет за управление на печата SafeQ

Софтуерът SafeQ включва широка гама модулни услуги с опции за гъвкаво лицензиране. Можете да изберете само модулите, от които имате нужда – което значително съкращава разходите за внедряване, тъй като не плащате за функционалности, които не използвате. Пакетът за управление на печата Ysoft SafeQ е софтуер за централизиран печат за малки фирми и глобални предприятия, който пасва като ръкавица.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме широка гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат, за да комбинираме консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния процес, за да намалите разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

Поемете пълнен контрол над Вашата печатна среда

Печатът от множество местоположения е мощна функция за всеки бизнес, който се стреми да постигне по-голяма гъвкавост и по-бърза комуникация за своя персонал. Не се налага ръчно прехвърляне на файлове или отнемащи много време имейл комуникации – сървърът за печат на Konica Minolta дава възможност да изпращате даден документ за печат от едно местоположение, като същевременно копие от него се получава на друго. Това позволява да се възползвате от централното управление на печата по начин, който ще Ви позволи да забравите завинаги за предизвикателствата при постигане на целта си. 


Рационализирайте работния си процес и използвайте мобилния печат, за да се „освободите“ от необходимостта да изпращате заданията за печат единствено от офиса. Разрешете всякакъв спешен проблем от дома, фитнеса, кафенето или от друго място и изпратете необходимите файлове до всеки свързан принтер само за секунди. 


Печатът от множество местоположения обаче не е просто „бързо решение“ за повишаване на производителността. То е и изключително сигурно. То Ви позволява да се уверите, че поверителните корпоративни файлове не са достъпни или копирани от неупълномощени лица. Можете да зададете ПИН код, потребителско име, парола или ИД на всеки служител, на когото е позволено да използва печатна инфраструктура. Контролирайте количеството на използваната хартия и анализирайте навиците за печат на служителите, използвайки дългосрочни данни, представени в ясни графики и таблици. 

   

   

Technology feature icon

Централно управление

Speed feature icon

Бърз и ефективен сървър за печат 

Икона за функцията за персонализиране

Повишена сигурност

Икона за функцията за печат

Мобилен печат

Mobility feature icon

Печат от различни места

Икона за функцията за докосване

Web-to-print