Управление на цветовете

Процесите, свързани с управлението на цветовете, са живителната сила за всеки печатен бизнес и са от решаващо значение за непрекъснатия растеж и успех на компанията.

ЗАЩО СИСТЕМИТЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ЦВЕТОВЕТЕ СА ТОЛКОВА ВАЖНИ


Цветът грабва вниманието ни, създава емоции и генерира по-силно чувство на ангажираност и реакция от страна на наблюдаващите – така че ако трябва да гарантирате качеството на цветния печат с лесни за използване инструменти, продължете да четете!

Системите за управление на цветовете – ключът към успех в бизнеса

 

Интелигентният контрол на цветовете и изображенията внушава усещане за качество и жизненост в печатните продукти, което води до увеличени продажби и по-високи маржове на печалба. Където и да погледнем – от книги до каталози и чак до листовки, директна поща и билбордове, мърчандайзинга и опаковките в магазините – пълноцветният печат е от съществено значение за дейностите, свързани с ефективния маркетинг, реклама и продажби. 

Въпреки това почти половината от всички доставчици на цифрови печатни услуги описват съгласуването на цветовете като най-трудното предизвикателство за тях. Когато купуват разпечатки, клиентите очакват консистентност на цветовете, така че доставчиците на печатни услуги трябва да могат да гарантират качеството на цветния печат с лесни за използване инструменти и да въвеждат решения за управление на цветовете, които осигуряват точно съответствие – без стръмна крива на разучаване. Възпроизвеждането на цветовете трябва да бъде консистентно във времето, за да се намалят грешните разпечатки и да се избегне повторният печат. 

Как се е променило управлението на цветовете?

Как се е променило управлението на цветовете?

В днешната изпълнена с напрежение среда за печат, където 24-часовият срок за изпълнение е нещо обичайно, калибрирането на цветовете между офсета и цифровите преси с цел да се постигнат консистентни резултати при печат и да се увеличи максимално както производителността, така и производствената гъвкавост, е от изключителна важност. Опростени, интегрирани решения сега могат да осигурят целия цифров хардуер и софтуер, необходим за производство на печатни профили, които са в пълно съответствие със стандартите на Международния цветови консорциум (ICC).


Ефективното управление на цветовете носи ползи, които включват… 

• Стандартизирана проверка на отпечатаните материали

• Гарантирано качество на отпечатаните материали

• Намалени разходи и загуби за доставчика на печатни услуги 

• Намалява броя на повторните разпечатки и времето за изпълнение за клиента 

• Подобрена ефективност чрез „постигане на успех“ от първия път. 

Какво е управление на цветовете в сферата на печата?

Какво е управление на цветовете в сферата на печата?

Една надеждна система за управление на цветовете дава възможност на доставчика на цифрови печатни услуги да обработва индивидуалните задания достатъчно бързо, за да ги направи икономически жизнеспособни, като същевременно гарантира качеството на крайните резултати от печата. Отделно от предлаганите от системата спестяване на разходите и производствена ефективност, цветовият контрол е от първостепенно значение, тъй като опростява много сложни проблеми, създадени от използването на най-различни устройства за заснемане на изображенията

Управление на цветовете

Управление на цветовете

Широкото използване на цвета в печатните продукти направи управлението на цветовете по-важно от всякога


При него трябва да има съответствие на цветовете с индивидуално брандирани продукти, както и да се гарантира консистентното използване на цветовете в широк спектър от продукти, маркетингови материали, различни субстрати и печатни устройства.

Ползите от системата за ефективно управление на цветовете включват:

· Прави Вашата печатница по-продуктивна и по-рентабилна

· Намалява разходите за труд и скритите разходи

· Улеснява автоматизирането на монотонни задачи и повтарящи се процеси

· Не се налага да търсите решения, свързани с аутсорсинг 

· Производствената ефективност на печатане може да бъде увеличена максимално

· Помага на компанията Ви да изпъкне на фона на конкуренцията на Вашия пазар 

Хардуер
hardware icon
Хардуер за печат на Konica Minolta

Искате най-доброто в областта на цифровия производствен печат? Току-що го намерихте. Хардуерните решения на Konica Minolta за производствен печат и за офис са еталони в отрасъла, с устройства, предлагащи революционно качество на цветните изображения, черно-бял печат със високи скорости, довършителни опции със свързано към печатна преса оборудване с професионално качество – с цел да се отговори на сложните спецификации на Вашето задание, и много други. Независимо от размера или областта на специализация на Вашата компания нашият хардуер за печат Ви дава възможност да изградите своя инфраструктура за печат, да управлявате цифровото съдържание, да въведете най-новите измервателни уреди и да се запознаете с други решения, имащи за цел да променят до неузнаваемост Вашия работен поток.

Софтуер
software icon
Софтуерни продукти на Konica Minolta

Запознайте се с безбройните различни начини, по които софтуерните продукти на Konica Minolta биха могли да подобрят Вашите операции. Konica Minolta решава проблемите на Вашата компания, съчетава различните стилове на работа и предлага софтуерни решения, отговарящи на нуждите на отрасъла Ви. Като приоритизира нуждите Ви по всяко време, Konica Minolta отговаря на софтуерните изисквания дори на най-взискателните световни организации. Като използвате системата, можете да ограничите разходите за всички отпечатани или копирани материали, да създавате усъвършенствани мерки за сигурност, за да се гарантира, че чувствителните документи не попадат в неоторизирани лица, и много други.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме широка гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат, за да комбинираме консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния процес, за да намалите разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ние ще Ви посъветваме как да управлявате цветовете си по-ефективно