Дигитални решения за управление на човешките ресурси

Управлявайте талантите, а не техните документи


Търсите иновативни решения, които да оптимизират вашите HR процеси?

Уморихте ли се да се занимавате с купища хартиени документи, които претрупват офиса ви, губят времето ви и струват пари? Вероятно се стараете да сте в крак с непрекъснато променящите се закони и разпоредби, които засягат управлението на хора? Искате ли да можете да управлявате по-ефективно процесите по администриране на вашите служители?

Решение, базирано на M-Files - световен лидер в управлението на документи

За да намалите зависимостта от хартиени документи, може да се доверите на неограничените възможности на M-files. Системата за интелигентното управление на информация се свързва със съществуващите системи, като ги усъвършенства, чрез добавяне на метаданни, контрол на версиите и работни процеси към съдържанието. M-Files дава възможност на организациите да управляват непрекъснато нарастващия обем документи и информация във всички бизнес системи, в съответствие със законовите изисквания.

M-filesОтървете се от:

 • Претрупаните бюра и хаос
 • Безкрайните архиви и папки
 • Ръчното въвеждане и проверка на данни
 • Бавната и неефективна обработка
 • Огромни разходи за куриер
 • Съхранението на хартиени документи
 • Рисковете от загуба и мачкане на хартиени носители
 • Подаване на непълна документация.Ползи: 

 • Рационализиране и дигитализация на процесите
 • Работа в съответствие с различни закони и разпоредби чрез използване на стандартизирани шаблони, формати и процедури
 • Оторизация и нива на достъп
 • Електронно подписване на документи
 • Възможност за надграждане на системата с процеси за други отдели
 • Устойчиви практики, намаляващи използването на хартиени документи

Решения

Решения

А наистина ли е нужно да подписвате документи с мастило?

За да сме сигурни, че документите остават в дигитален формат, предоставяме интеграция с Evrotrust. По този начин може да използвате КЕП, без да е нужно да принтирате, подписвате, сканирате и качвате файловете отново в системата. Само с едно натискане на бутон можете да създадете дигитален подпис със същото правно значение като ръкописния.
 

Научете повече

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ОТ HR:

 

ВАШИЯТ УСПЕХ Е НАША ОТГОВОРНОСТ!

Успехът на нашите клиенти е ключов за нас. Новата ни Customer Success Program се стреми да подпомага клиентите ни след имплементация на различните дигитални процеси, позволявайки им да разгърнат своя потенциал и да се утвърдят като дигитални иноватори в своята индустрия. Стартирайки своята дигитална инициатива с нас, ще получите проактивна и персонализирана подкрепа от нашия екип от експерти.

Тенденции пред HR лидерите

Не пропускайте да прочетете повече за добрите практики и тенденции в областта на човешките ресурси в дигиталната ера. Изтеглете нашата безплатна книжка и научете как през 2024 можете да рационализирате своите процеси, да подобрите ангажираността на служителите и да увеличите производителността си със силата на дигитализацията.

Научете повече

Успешна история с Mobile Wave Solutions

Скоростната имплементация на електронно трудово досие и интеграцията с HR платформата Timetastic позволи на Mobile Wave Solutions и Roller Gaming да подобрят своите HR процеси. Във видеото Джахоноро Веселинова, HR и маркетинг директор на компанията, споделя своите впечатления от работата с екипа на Коника Минолта България и платформата М-files. Научете повече за:

M-files

УСПЕШНИТЕ ИСТОРИИ НА КЛИЕНТИТЕ НИ:

Заяви демо