Автоматично разпознаване на регистрационни номера

LPR решение от MOBOTIX

Камери Mobotix с автоматично разпознаване на регистрационни номера


Камерите Mobotix разполагат с автоматично разпознаване на регистрационните номера и могат да се използват за оптимизиране на дейността на контролно-пропускателни пунктове, разпознаване на номера на автомобили по магистралите, както и за идентифициране на превозни средства с цел автоматизиране на бизнес процесите.

Разпознаването на регистрационния номер може да се използва в различни сценарии, като например контрол на влизането в компанията, в зоната за сигурност, на бензиностанции, паркинги и по време на шофиране. Освен безопасността, комфортът на водача играе важна роля. Камерите отчитат регистрационния номер на всяко превозно средство и системата ги разпознава автоматично. Това позволява да се идентифицират превозните средства и да се проверяват ограниченията за достъп без допълнителни действия.

ffff

Kамери със система за автоматично разпознаване на регистрационни номера

Камерата с функция за автоматично разпознаване на регистрационния номер включва IoT IP корпуса на видеокамерата Mobotix M73, инфрачервен прожектор, видеомодул с висока резолюция и дневен/нощен режим, капаче вместо един от сензорните модули и приложение за разпознаване на регистрационни номера.

По желание можете да инсталирате всеки от сензорните модули, налични в портфолиото на Mobotix и съвместими с камерата Mobotix M73, вместо капачето.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКСПЕРТ ПО ВИДЕОРЕШЕНИЯ

Приложения за разпознаване на регистрационни номера

  

Разпознаване на регистрационни номера на FF-Group

Приложението разпознава едно- и двуредови регистрационни номера на латиница, кирилица, иврит, a от ноември 2021 арабски с успех от 95%.

Той може да контролира до четири ленти и да записва знаците на автомобили, движещи се със скорост до 200 км/ч. Приложението също така ви позволява да персонализирате скриптове и да планирате подходящи действия в зависимост от това дали в базата данни е наличен определен номер.

Разберете повече

Мултисензорно разпознаване от Vaxtor


Вече можете да използвате една камера за разпознаване на номера на две различни места

Използвайки видеосистемата S74 MOBOTIX (например), приложението за разпознаване на регистрационни номера може едновременно да разпознава номера на два сензора за изображения. Това ви помага да спестите ресурси, тъй като с лиценза на приложението няма нужда от допълнителна камера.

Разберете повече

АВТОМАТИЧНО РАЗПОЗНАВАНЕ НА РЕГИСТРАЦИОННИ ТАБЕЛИ

АВТОМАТИЧНО РАЗПОЗНАВАНЕ НА РЕГИСТРАЦИОННИ ТАБЕЛИ

Предимства на камерите Mobotix с функционалност за разпознаване на регистрационни номера

functions-(1).JPG

УСПЕШНИТЕ ИСТОРИИ НА КЛИЕНТИТЕ НИ:

ЗАЯВИ ДЕМО

Ние изграждаме цялостни решения, използвайки видеокамери с немско качество и най-новия софтуер за автоматизирано разпознаване на регистрационни табели