Чат с нас

Иновативни решения за дигитален и мастиленоструен печат за разширяване на вашия бизнес

Като компания, предлагаща печатни услуги, неминуемо се сблъсквате с бързо променящия се пазар. Може да отговорите на всички предизвикателства, свързани с предлагането на нови услуги, като същевременно намалите разходите си, благодарение на предимствата на дигиталния печат. Ние използваме нашия дългогодишен опит и водещата си пазарна позиция, за да ви предоставим специално разработени, висококачествени решения за печат, отговарящи на вашите бизнес нужди.

 

Марката Accurio носят всички водещи производствени печатни системи и софтуер на Konica Minolta и тя е знак за напреднала, автоматизирана и висококачествена технология. Ключовите предимства и атрибути включват премахване на обикновените технологични проблеми и спестяване на време, както и по-малка човешка намеса, което намалява грешките, грешните отпечатъци и производствени разходи.

В индустриалния печат решенията, предлагани от Konica Minolta, са гарант за разграничаване на конкурентите, разширяване на услугите в портфолиото и заемане на лидерски пазарни позиции.

Насладете се на следващия еволюционен етап от развитието на Konica Minolta сега!
 

Решения за производствен печат 

Решения за индустриален печат


Как да надминете конкурентите чрез използване на мастиленоструен печат, печат на етикети и обогатяване на печата с продуктите наKonica Minolta

Подобен на офсетовия печат с висока гъвкавост при малки тиражи и разнообразие от използвани субстрати с нашия AccurioJet KM-1. Вече може да отпечатвате етикети в много бързи срокове за изпълнение, комбинирани с превъзходно качество, което ви гарантира успех на пазара с AccurioLabel. Може да обогатявате с лак и фолио, което създава емоционално въздействие и уникален печатен продукт. Konica Minolta предлага всичко това с мисълта за здраво и надеждно партньорство с нашите клиенти.

Съсредоточете се върху бизнеса си - с помощта на нашите услуги!Тъй като пазарът за печат и комуникации продължава да се променя, разбирането как това ще се отрази на производствените ви процеси е от първостепенно значение. Вие познавате вашия бизнес и вашите клиенти; нашият специализиран екип от консултанти може да ви посъветва какви възможности съществуват за иновативни решения, които ще ви изведат напред. Нашето портфолио включва консултантски услуги, внедряване на инфраструктура и управлявани услуги. С нашата подкрепа можете да забравите за своите ежедневни оперативни задачи и да се съсредоточите върху развитието на бизнеса си за утрешния ден.

 

Вашите предимства


Icon_profit_white.png
Допълнителна печалба - Нашето портфолио от професионални печатни системи ви гарантира, че ще извлечете максимума от вашия печатен отдел - ето защо ние изразходваме целия си потенциал на научноизследователска и развойна ни дейност, за да намалим времето за подготовка до минимум и да съкратим максимално времето между задачите, като така ви помагаме да произвеждате повече и да изпълните повече печатни задания на една работна смяна.
 

Icon_efficient_white.png
По-голяма ефективност - нашето продуктово портфолио е създадено да ви помогне да управлявате бизнеса си ефективно, като автоматизира вашия работен поток и позволява на вас и на вашите служители да освободите време за наистина съществените задачи, които да движат бизнеса ви напред.
 

 Icon_business_white.png

Повече бизнес - Решенията на Konica Minolta са инвестиция в бъдещето, те са изградени, за да развиете бизнеса си днес и да изпъкнете пред конкурентите си утре - с нови бизнес приложения, за да подсигурите бъдещето на вашия бизнес.

Icon_sustainability_white.png

По-устойчиви - от една страна намаляването на ръчните процеси и автоматизирането на производствените стъпки са гарант за висока удовлетвореност на вашите клиенти и лужители. От друга страна ви помага да намалите консумативите и отпадъците. На фона на дългосрочния план на Konica Minolta за устойчиво бъдеще - EcoVision 2050 - можете да бъдете сигурни, че разчитате на компетентен партньор, който е готов да опази ресурсите на нашата планета.

Свържете с нас