Професионален печат

Професионален печат

Чат с нас


Иновативни решения за цифров и мастилено-струен печат за разширяване на вашия бизнес

Като компания предлагаща печатни услуги се сблъсквате с бързо променящия се пазар с всички предизвикателства, свързани с предлагането на нови услуги, като същевременно намалявате разходите с дигиталния печат. Ние използваме нашия дългогодишен опит и водещата си пазарна позиция, за да ви предоставим специално разработени, висококачествени решения за печат отговарящи на вашите бизнес нужди.

 

Използваме марката Accurio за всички водещи системи за печат и софтуер за производство на Konica Minolta и отразява тяхната напреднала, автоматизирана и акуратна архитектура. Ключовите предимства и атрибути включват премахване на обикновенните технологични тежести и спестяване на време, както и по-малко човешко участие, което намалява грешките, грешните отпечатаци и производствени разходи.

Насладете се на следващия еволюционен етап от развитието на Konica Minolta сега!

 

Решения за производствен печат 

Решения за индустриален печат


Как да сте по-добри при използването на мастиленоструен печат, етикет и обогатяване с Konica Minolta

Подобен на офсетов печат с висока гъвкавост за малки тиражи и разнообразие от използвани субстрати с нашия AccurioJet KM-1. Разпечатвайте етикети, ви позволява много бързи срокове за изпълнение с превъзходно качество, което ви кара да се държите на пазара с нашия нашата AccurioLabel. Полагайте обогатяване с лак и фолио, което създава емоционално зареждан и уникален печатен продукт. Konica Minolta предлага всичко това с мисълта за силно партньорство с нашите клиенти, като част от по-широка стратегия за идните години.

Съсредоточете се върху бизнеса си - с помощта на нашите услуги!

As the print and communications market continues to change, understanding how this will affect your production processes is paramount. You know your business and your clients; our dedicated team of consultants advise you on what opportunities exist that can create new innovation and wealth. Our portfolio entails consultancy services, infrastructure implementation and managed services. With our support, you can forget about your mundane operational tasks and focus on developing your business for tomorrow.

 

Вашите предимства


Icon_profit_white.png
Допълнителна печалба - Нашето портфолио от професионални печатни системи ви гарантира, че ще извлечете максимума от вашия печате отдел - ето защо ние изразходваме цялия си потенциал на научноизследователска и развойна ни дейност, за да намалим времето за подготовка до минимум и да избегнем максимално времето за престой, като така Ви помагаме да произвеждате повече заявки за печат на една работна смяна.
 

Icon_efficient_white.png
По-голяма ефективнос - нашето продуктово портфолио е създадено да ви помогне да управлявате бизнеса си ефективно, като автоматизира вашия работен поток и ви позволява и вашите служители да си освободят време за задачи, където това наистина е необходимо и ви помага да намалите извънредни часове.
 

 Icon_business_white.png

Повече бизнес - Решенията на Konica Minolta са инвестиция в бъдещето, те са изградени за да развиете бизнеса си днес и да изпъкнете от конкуренцията си утре - с нови бизнес приложения, за да подсигурите бъдещето на вашия бизнес.

Icon_sustainability_white.png

По-устойчиви - Намаляването на ръчните процеси и автоматизирането на производствените стъпки, от една страна, предпазва от неудовлетвореност от вашата компания. От друга страна ви помага да намалите материалите и отпадъците. На фона на дългосрочния план на Konica Minolta за устойчиво бъдеще - EcoVision 2050 - можете да бъдете сигурни, че разчитате на компетентен партньор, който е готов да опази ресурсите на нашата планета.

Свържете с нас

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
Enter security code:
 Security code

Текстовите полета с * са задължителни!