Информационна сигурност

Konica Minolta: стратегическото решение на Вашата ИТ дилема

Защо стратезите харесват решенията за сигурност на Konica Minolta


ИТ средите постоянно стават все по-сложни и с повече възможности. Като това прави по-голяма възможността – или вероятността – Вашата компания да бъде обект на кибератака. В днешния ИТ свят става ясно, че сама по себе си технологията вече не осигурява адекватно ниво на защита; взаимодействието между хора, процеси и технологии става по-необходимо от всякога. Ако желаете да сте сигурни, че Вашата компания е напълно защитена, тогава Konica Minolta е Вашият партньор. Експертните познания и богатият опит на компанията означават, че тя може да придобие уникален общ поглед върху всички Ваши дейности, когато се определя решението, което е точно за Вас. Нашите експерти ще анализират Вашите изисквания за информационна сигурност и ще работят с Вас с цел изграждането на концепция за Вашата абсолютна сигурност. Така че се запитайте: знаете ли дали компанията Ви е защитена срещу днешните кибератаки – или само се надявате, че е така?

Повсеместната цифровизация донесе на днешните компании широка гама от нови ползи, които биха били немислими само преди няколко десетилетия. Цифровите мерки притежават силата да повишат производителността на дадена компания, да намалят разходите ѝ, да подобрят качеството на продуктите и услугите и много други. 

 

Има обаче неочакван обрат в този технологичен скок напред. Компаниите в наши дни са принудени да правят своите ИТ среди по-сигурни от всякога, а свързаните с това предизвикателства нарастват с всяка изминала година – поради сложността и растящия обем както на системите, така и на техниките, използвани от престъпници, за да ги атакуват. 

 

Малките и средните предприятия (SMB) са засегнати особено сериозно от тези кибератаки. В съвременния свят на бизнеса няма значение дали сте многонационална компания, или малко предприятие: въпросът вече не е дали, а кога ще бъдете атакувани.

 

Така че защитава ли се ефективно Вашата компания? За да направите това, е необходимо да предприемете стратегически подход към Вашата информационна сигурност. При липсата на такъв подход компанията Ви няма да разполага с прозрачността и бързината на реакцията, които са необходими за справяне с дадена атака, и ще се окаже неподготвена за извънредно положение. Стратегическият подход дава възможност да повишите защитата си в киберпространството с помощта на правилните мерки. 

 

Услугите на Konica Minolta включват всеобхватен анализ на мрежата, включително сегментацията, правилата на защитната стена, използването на Вашите принтери и копирни машини, както и допълнителни анализи. Редовен и устойчив анализ на уязвимостта също създава яснота относно състоянието на Вашата уязвима на атаки зона.

Информационна сигурност

Информационна сигурност

Цялостно управление на сигурността на работната среда

Широката гама от решения за информационна сигурност на Konica Minolta осигурява всеобхватно управление на сигурността на средата на Вашето работно място, включително предоставянето на софтуер за защита. Нашата услуга гарантира непрекъснато наблюдаване на системите за потенциални заплахи за сигурността и осъществяване на защита чрез разполагането и управлението на подходящ софтуер за защита, включително защитна стена, VPN, антивирусна защита на шлюза, защита на шлюза от нежелана поща, предотвратяване на проникване, филтриране на съдържанието и управление на пропускателната способност, както и контрол на приложенията, централизирано отчитане и DDOS защита.

Хардуер
hardware icon
Хардуер за печат на Konica Minolta

Искате най-доброто в областта на цифровия производствен печат? Току-що го намерихте. Производственият и офисен печат на Konica Minolta са индустриални еталони, с устройства, които предлагат революционно качество на цветното изображение, ултрависока скорост на черно-бял печат, професионални опции за вграждане, отговарящи на Вашите специфични задания за печат, и др. Независимо от размера или областта на специализация на Вашата компания, нашите устройства Ви позволява да изграждате печатна инфраструктурата, да управлявате цифрово съдържание, да въвеждате най-съвременни измервателни уреди и да проучвате други решения, предназначени да променят работния Ви процес отвъд познатото.

Софтуер
software icon
Софтуерни продукти на Konica Minolta

Разгледайте безбройните различни начини, по които софтуерните продукти на Konica Minolta могат да подобрят работата Ви. Konica Minolta решава проблемите на Вашата компания, съчетава различните стилове на работа и предлага софтуерни решения, отговарящи на нуждите на Вашата индустрия. Като приоритизира нуждите Ви по всяко време, Konica Minolta отговаря на софтуерните изисквания дори на най-взискателните световни организации. Като използвате системата, можете да ограничите разходите за всички отпечатани или копирани материали, да създавате усъвършенствани мерки за сигурност, за да се гарантира, че чувствителните документи не попадат в неоторизирани ръце и др.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме широка гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат, за да комбинираме консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния поток, за да намалите разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

Информационна сигурност

Информационна сигурност

Цялостно управление на сигурността на работната среда

Широката гама от решения за информационна сигурност на Konica Minolta осигурява всеобхватно управление на сигурността на средата на Вашето работно място, включително предоставянето на софтуер за защита. Нашата услуга гарантира непрекъснато наблюдаване на системите за потенциални заплахи за сигурността и осъществяване на защита чрез разполагането и управлението на подходящ софтуер за защита.

   

   

Technology feature icon

(Готовност за реагиране на инциденти, бърза проверка, търсене на злонамерен софтуер, търсене на заплахи, проверка за изправност, цифрова криминалистика)

Productivity feature icon

(Анализ на сегментацията на мрежата, проверка на правилата на защитната стена, проверка на защитата на принтер/копирна машина)

Икона за функцията за качество

(Single Target, външно индивидуално, вътрешно Black Team, включит. WLAN и OSINT, вътрешно и външно Red Team, включит. социално инженерство и OSINT)

Икона за функцията за докосване

(Accellion, Aerohive, Cisco, Contechnet, Forcepoint, macmon, McAfee, MobileIron, netwrix, SEPPmail, Sophos, Thycotic) (Indirekt Tenfold, Radar Services)

Икона за функцията за персонализиране

(Единични сканирания и оценки, въвеждане на процес за управление на уязвимостта като редовно сканиране и поддръжка за оценка)

Икона за функцията за използваемост

(USB устройства, кампании по пощата, информационни събития и курсове за обучение, мърчандайзинг, хакерска атака в реално време)

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПОИСКАЙТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Предпочитана форма на комуникация:*

за актуалните продукти и услуги от Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД и други компании , което съответства на моите лични интереси. Вашите данни ще бъдат обработени в съответствие с нашата Политика за поверителност.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings