Коника Минолта Пресцентър

Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД

ул. Витошки камбани 9, ет. 4
София 1766, България
тел.: 070042022
имейл: marketing@konicaminolta.bg

Коника Минолта България представи своя Smart Video Solutions Demo Center

16. юни 2022

Коника Минолта България посрещна първите посетители в единствения по рода си демонстрационен център за умни IоТ видеосистеми в България. Официалното откриване бе насочено към журналисти от водещи медии, пред които бяха показани над 20 видеокамери в действие, разположени в 8 технологични къта. Във всеки от тях бяха представени видеорешения от ново поколение, благодарение на технологиите на Mobotix, Luxriot, Catexis, SAFR, Vaxtor и др.

Konica Minolta представя пресата AccurioLabel 400, насочена към печатници от среден и висок клас

30. май 2022

Konica Minolta представи новата си етикетна преса, AccurioLabel 400, с което ускорява присъствието си на пазарите на етикети, опаковки и обогатяване на печата. Компанията вече е лидер на европейския пазар на цифровите етикетни системи с 28% пазарен дял през 2021 г. На представянето в Мадрид бяха разкрити първите подробности за машината, която ще е насочена към производители на етикети със среден и висок обем и ще осигури достъпен висококачествен дигитален печат.

Поразителен успех
за Konica Minolta с
1000-та инсталация на
AccurioLabel

27. апр 2022

Konica Minolta, пазарен лидер в сегмента на дигиталните етикетни преси, отбелязва 1000-та инсталация на своята изключително успешна тонер-базирана цифрова печатна машина AccurioLabel по-малко от седем години след навлизането на етикетния пазар. Висококачествената платформа на технологичния пионер продължава да задава стандарти в дигиталното производство на етикети и опаковки, тъй като продажбите продължават да нарастват.

Konica Minolta представя AccurioPro Dashboard, за да помогне на клиентите да преоткрият ефективността на печатното производство

11. апр 2022

Konica Minolta пусна на пазара AccurioPro Dashboard, за да увеличи максимално ефективността на печатното производство чрез намаляване на времето за престой и производствените разходи. Иновативният софтуерен инструмент, осигуряващ ускорена дигитална трансформация при печат при поискване, се предлага в две версии, Essential и Ultimate, и ще помогне на клиентите да работят по-интелигентно и да преоткрият ефективността.