Транспорт и мобилност

Поддържайте бизнеса си в движение

Безопасност в движение – защо видеонаблюдението има успех в мрежите за обществен транспорт?


Чувствате ли се в безопасност докато пътувате или работите в обществения транспорт късно през нощта? Системите за видеонаблюдение са разумно допълнение към съвременните транспортни мрежи, създавайки спокойствие сред пътниците и сред служителите, предоставящи услугите.

Безопасността на служителите в системата на обществения транспорт в малките и големите градове винаги е била приоритет.

 

През последните години обаче инцидентите, свързани с тероризъм, престъпления, кражби и вандализъм се превърнаха в ежедневие, в отговор на което правителствените разпоредби станаха по-строги, а предизвикателствата, пред които са изправени служителите се задълбочиха и се появи засилено търсене на системи за сигурност. 

 

Ползите от инсталирането на камери за наблюдение в системата на обществения транспорт са огромни. По този начин потребителите и персоналът са в безопасност, а мрежите работят денонощно без проблеми. Безжичните системи за видеонаблюдение карат членовете на обществото да се чувстват по-сигурни, което стимулира мобилността и възпира вандализма и престъпността. Това дава възможност на пътниците да се чувстват в безопасност, когато използват обществен транспорт,особено в тъмните часове на денонощието. 

 

Системите за видеонаблюдение могат да бъдат поставени дискретно като същевеременно са здрави и надеждни. Те са еднакво подходящи за използване както на закрито, така и на открито, на всички видове превозни средства, платформи, чакални или обществени места, при всякаква скорост и метеорологични условия. 

 

Камерите MOBOTIX са произведени в Германия и предлагат гарантирано качество и техническа надеждност, както и максимално покритие с минимален брой камери. Благодарение на използваната от тях полусферична технология необходимостта от поддръжка е по-малка, а възвръщаемостта на инвестициите е по-висока.

Решения

Решения


Хардуер
hardware icon
Повече от стандартно решение

Камерите MOBOTIX могат да бъдат използвани в широк кръг от различни области и са известни в цялата индустрия с изключителната си надеждност. Камерите предлагат максималната енергийна ефективност и най-високите нива на точност – една камера може да наблюдава дискретно цяла зона без мъртви точки.

Софтуер
software icon
Всичко от един доставчик

Системата за управление на видеонаблюдението (VMS) на MOBOTIX е интуитивно и гъвкаво софтуерно решение за управление на видеонаблюдението, видеоанализ и контрол на устройствата. Системата не изисква сървър за управление и всичко необходимо е интегрирано в нея, без да се налага инсталирането на нови решения.

Услуги
service icon
Цялостна услуга, подходяща за всеки

MOBOTIX е неотклонно до Вас през всеки етап от процеса, като Ви гарантира всеобхватна концепция за решения за сигурност, която е съобразена с Вашата организация. Започвайки с подробна консултация, включваща проучване и анализ на обекта, нашият екип определя решение, което е идеално съобразено с нуждите на Вашата компания и е предназначено да оптимизира и подобри цялата Ви инфраструктура за видеонаблюдение. Проектът включва професионален монтаж, последван от услуги за отдалечено наблюдение, контролиращи ИТ инфраструктурата и състоянието на мрежата, както и поддръжка, гарантираща безпроблемната работа на Вашата видеосистема за сигурност по всяко време.

УСПЕШНИТЕ ИСТОРИИ НА КЛИЕНТИТЕ НИ:

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС