Транспорт и мобилност

Не спирайте да развивате бизнеса си

Безопасност в движение – защо видеонаблюдението с камери има успех в мрежите за обществен транспорт


Чувствате ли се в безопасност, докато пътувате или работите в обществения транспорт късно през нощта? Със сигурност трябва да е така – поради което интелигентните системи за видеонаблюдение, като например тези от MOBOTIX, са толкова разумно допълнение към съвременните транспортни мрежи, като функционират за насърчаване на по-голяма мобилност и създават спокойствие сред пътниците и сред служителите, предоставящи услугите.

Разбира се, винаги е имало нужда да се осигури безопасността на служители в системата на обществен транспорт в малките и големите градове – както в самите превозни средства, така и около съответните станции. 


През последните години обаче, след като инцидентите, свързани с тероризъм, престъпления, кражби и вандализъм, станаха почти ежедневие, а в отговор на това правителствените разпоредби станаха по-строги, предизвикателствата, пред които са изправени лицата, управляващи такива системи, се задълбочиха и се появи засилено търсене на системи за сигурност. 


Ползите от инсталирането на камери за наблюдение в системата на обществен транспорт са огромни. Така потребителите и персоналът са в безопасност, а мрежите работят денонощно без проблеми. Безжичните системи за видеонаблюдение карат членовете на обществото да се чувстват по-сигурни, което стимулира мобилността и възпира вандализма и престъпността. Това дава възможност на пътниците да се чувстват в безопасност, когато използват обществен транспорт – особено в тъмните часове на денонощието. 


Системите за видеонаблюдение с камери могат да бъдат поставени дискретно и са здрави и надеждни. Те са еднакво подходящи за използване както на закрито, така и на открито, на всички видове превозни средства, платформи, чакални или обществени места, при всякаква скорост и метеорологични условия. 


Камерите MOBOTIX са произведени в Германия и предлагат гарантирано качество и техническа надеждност, както и максимално покритие с минимален брой камери – благодарение на използваната от тях полусферична технология, така че необходимостта от поддръжка е по-малка, а възвръщаемостта на инвестициите е по-висока.

Решения

Решения


Хардуер
Несравнимо повече от стандартно решение

Камерите MOBOTIX могат да бъдат използвани по най-различни начини в една съвременна организация и са известни със своята изключителна надеждност. Камерите предлагат максималната енергийна ефективност и са невероятно точни: само една камера може да наблюдава дискретно огромна зона без мъртви точки.

Софтуер
Система за управление на видеонаблюдението (VMS) – всичко от един източник

Системите за управление на видеонаблюдението (VMS) предлага интуитивни и гъвкави софтуерни решения на MOBOTIX за управление на видеонаблюдението, видеоанализ и контрол на устройствата. Не е необходим сървър за управление, тъй като всичко е вградено (VMS/вградени видеоанализи)

Услуги
Цялостна услуга, подходяща за всеки

Ние Ви придружаваме на всеки етап от процеса, като Ви гарантираме всеобхватна концепция за решения за сигурност, която е съобразена с Вашата организация. Като се започне с подробна консултация – включително проучване и анализ на обекта – ние отговаряме на специфичните нужди на Вашата компания, като оптимизираме и подобряваме цялата инфраструктура за видеонаблюдение. Правилното решение за управление на проекта ще включва професионален монтаж, последван от услуги за отдалечено наблюдение с цел да се контролира ИТ инфраструктурата и състоянието на мрежата, и поддръжка, за да се гарантира безпроблемната работа на Вашата видеосистема за сигурност.

Ако смятате, че Вашата компания или организация може да се възползва от решение за видеонаблюдение, щракнете тук за допълнителна информация:

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
Enter security code:
 Security code

Текстовите полета с * са задължителни!