Ревматологична оценка

Решения на Konica Minolta за ранна диагностика и по-голяма прецизност на диагностиката

Ревматология


Ревматоидният артрит е хронично възпалително ставно заболяване, което може да причини увреждане на хрущялите и костите, както и инвалидност. Ранната диагностика е решаваща за постигане на оптимален успех в лечението на заболяването, особено при пациенти с рискови фактори, сочещи лош изход, като например високи нива на активност на заболяването, наличие на автоантитела и ранно увреждане на ставите. Увреждането на ставите може да бъде диагностицирано с помощта на нашата гама рентгенови системи AeroDR.

Един от методите за оценяване на хода на заболяването е да се направи оценка на активността на заболяването (DAS), известна още като „Протокол DAS28“. Този протокол вече се прилага и в ехографията: Konica Minolta разработи работен процес за ревматоиден артрит (RA) – уникален инструмент, който се предлага единствено с нашата система Sonimage и е проектиран специално, за да подпомага работата на ревматолозите. Основаният на протокол DAS28 инструмент насочва ревматолозите в процедурата за оценка на ставите на пациенти, страдащи от артрит. Този инструмент дава възможност на потребителите да предоставят специализирани грижи на тази група пациенти.

Ревматологична оценка

Ревматологична оценка

Решения

  • Фабрично зареден шаблон на протокол DAS28
  • Дава възможност за бързо и лесно сравняване на изображения на ставите
  • Клинични указания за лекари
  • Неинвазивна диагностика за удобство на пациентите
  • Бързо и лесно отчитане
  • Подобрена визуализация на иглата за инжекции
Хардуер
hardware icon
Преносим ехограф

Компактната ултразвукова система SONIMAGE® HS1 разполага с усъвършенствана функционалност за опорно-двигателната система (MSK), която осигурява повече детайли на изображението и контрастна разделителна способност. Усъвършенстваните технологични характеристики и качеството на изображението с висока разделителна способност спомагат за уверена диагностика, насочване на иглите за интервенционални процедури и управление на лечението на мястото за обгрижване.

Софтуер
software icon
Софтуерни продукти на Konica Minolta

Разгледайте безбройните различни начини, по които софтуерните продукти на Konica Minolta могат да подобрят работата Ви. Konica Minolta решава проблемите на Вашата компания, съчетава различните стилове на работа и предлага софтуерни решения, отговарящи на нуждите на отрасъла Ви. Като приоритизира нуждите Ви по всяко време, Konica Minolta отговаря на софтуерните изисквания дори на най-взискателните световни организации. Като използвате системата, можете да ограничите разходите за всички отпечатани или копирани материали, да създадете разширени мерки за сигурност, за да гарантирате, че чувствителните документи няма да попаднат в неупълномощени лица, и много други.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат за комбиниране на Вашето консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния поток за намаляване на разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

Ревматологична оценка

Ревматологична оценка

Ключови функции

Системата Sonimage може да се използва в най-различни клинични среди. Тъй като е ултрапреносима и лесна за използване, Sonimage е идеалният инструмент за ревматолозите, които извършват ежедневни прегледи. Ултразвуковият инструмент е с интуитивен потребителски интерфейс, който съчетава предимствата на технологията за сензорен екран с опростена конзола с изцяло сензорен 15-инчов екран. 


Инструментът използва само осем физически бутона и интегриран трекбол. Sonimage също така предлага уникална добавена стойност под формата на удивителна образна диагностика на опорно-двигателния апарат, която е особено полезна за ортопеди, ревматолози, рехабилитатори и физиотерапевти. 


Благодарение на функцията за опростена визуализация на иглата (SNV) Sonimage HS1 може да усили иглата в ултразвуковото изображение при подход както в равнината, така и извън нея. Системата също така дава възможност за показване на изображения при 18 MHz, мащабирани до 1 cm дълбочина, като осигурява удобна визуализация на детайлите на екрана. 


Работният процес за ревматоиден артрит насочва ревматолозите през специализирания протокол за ревматоиден артрит, като осигурява ясен общ преглед на разглежданите стави и подобрява прецизността на диагностичния процес като цяло. Освен това страдащите от артрит далеч не са единствените потребители, които се възползват от тази съвременна технология: Sonimage HS1 може да се използва и от кардиолози, които ще намерят функции, като режимите TDI и CW на системата, много полезни. Функцията за автоматично измерване на IMT (интима-медия дебелина) дава възможност за подобрена оценка на здравословното състояние на артериите.

3THI, тройна хармонична образна диагностика на тъкани

3THI, тройна хармонична образна диагностика на тъкани

Трансдюсери с висока чувствителност и широк обхват

Трансдюсери с висока чувствителност и широк обхват

Преносимо решение с вградена батерия

Преносимо решение с вградена батерия

Зарежда от състояние на готовност за по-малко от 15 секунди

Зарежда от състояние на готовност за по-малко от 15 секунди

Мобилно решение на количка с до три конектора за сонди

Мобилно решение на количка с до три конектора за сонди

Технология за опростена визуализация на иглата (SNV)

Технология за опростена визуализация на иглата (SNV)

Работен процес за ревматоиден артрит, включен в Sonimage HS1

Работен процес за ревматоиден артрит, включен в Sonimage HS1

Метод за образна диагностика чрез компресионна еластография

Метод за образна диагностика чрез компресионна еластография

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Най-доброто в здравеопазването

Konica Minolta разработва най-съвременни технологии, предоставяйки Ви най-високи резултати и надеждни решения. Обадете ни се днес и специално определен специалист от нашето подразделение, свързано със здравните услуги, ще Ви помогне да създадете система, отлично пригодена за нуждите на Вашата медицинска практика.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*

Текстовите полета с * са задължителни!

Improving Healthcare Workflows - download the brochure here:

Download now
download icon test 2