Видеонаблюдение за офис и бизнес площи

Решения за малки и средни предприятия, съобразени с Вашите нужди

Вашата сигурност е наша грижа


Всеки ден малките и средните предприятия по целия свят страдат от пожари, кражби, вандализъм и други причиняващи вреди инциденти – много от които лесно биха могли да бъдат избегнати. Офис пространствата и складовете изглеждат като лесни мишени за крадците, а една система за видеонаблюдение може да има огромно значение, за да се помогне при предотвратяване на нанасянето на щети. Охранителните камери MOBOTIX ще Ви осигурят кристално ясни записи на местопрестъплението – както и много други плюсове. Така че направете крачка напред – и осигурете бъдещето на Вашата компания!

Konica Minolta предлага решения, които ще променят начина, по който гледате на сигурността. Те Ви карат да се доверите на висококачествената инфраструктура за видеонаблюдение, имаща за цел да Ви осигури спокойствие, като същевременно ви гарантира 360° изображение, топлинно разпознаване, автоматизиране, високо качество, ясни изображения, полусферичен изглед, уведомяване по имейл и много други. 


Нашето видеонаблюдение за офис и бизнес площи предлага всеобхватна система за сигурност, съобразена със съвременните нужди на Вашата компания, дава възможност да инвестирате в безопасността и бъдещето си, като ви помага да се фокусирате върху основните си дейност, докато инфраструктурата Ви за видеонаблюдение се управлява по професионален начин.


Решението за видеонаблюдение на офис и бизнес площи включва следните функции:


  • Осигурява ясни, отчетливи изображения за по-добър доказателствен материал
  • Изисква по-малко поддръжка (и съответно по-ниска обща цена на притежание), което се изразява в по-висока възвръщаемост на инвестициите
  • Най-ниска консумация на енергия – Green IP видео
  • Киберсигурност благодарение на кодираната комуникация


Децентрализирана видеосистема

Децентрализирана видеосистема

Без нужда от централен сървър и записващо NVR/DVR устройство

Системата за сигурност MOBOTIX не изисква допълнителна инфраструктура. Инвестирането във видеонаблюдение с камери означава, че няма да се налага да се безпокоите за отделни поддържащи системи, софтуер или централен сървър. 


Това не само ще Ви спести времето и енергията, които иначе бихте прекарали в търсене на подходящи компоненти, а е също и икономически ефективен и финансово прозрачен избор, който е далеч по-надежден от системите с много компоненти. Всички процеси – като например управление на събитията и алармите, запис и обработка на изображенията се извършват локално, вътре в охранителната камера.

Хардуер
Несравнимо повече от просто стандартно решение

Камерите MOBOTIX могат да бъдат използвани в широк диапазон от различни области на приложение и са известни по цял свят със своята изключителна надеждност. Те предлагат максималната енергийна ефективност и най-високата степен на точност. Една камера може да наблюдава дискретно цялата зона без мъртви точки.

Софтуер
Система за управление на видеонаблюдението – всичко от един доставчик

Системата за управление на видеонаблюдението (VMS) на MOBOTIX е интуитивно и гъвкаво софтуерно решение на MOBOTIX за управление на видеонаблюдението, видеоанализ и контрол на устройствата. VMS не изисква сървър за управление и всичко необходимо е интегрирано в самите камери, така че не се налага да се притеснявате за инсталирането на нови решения.

Услуги
Цялостна услуга, подходяща за всеки

MOBOTIX е неотклонно до Вас през всеки етап от процеса, като Ви предоставя концепцията за перфектно и всеобхватно решение в сферата на сигурността. Започвайки с подробна консултация, включваща проучване и анализ на обекта, MOBOTIX определя решение, което е идеално съобразено с нуждите на Вашата компания и е предназначено да оптимизира и подобри цялата Ви инфраструктура за видеонаблюдение. Проектът включва професионален монтаж, последван от услуги за отдалечено наблюдение, контролиращи ИТ инфраструктурата и състоянието на мрежата, както и поддръжка, гарантираща безпроблемната работа на Вашата видеосистема за сигурност по всяко време.

Видеонаблюдение за офис и бизнес площи

Видеонаблюдение за офис и бизнес площи

Цялостното автономно решение

Камерите MOBOTIX предлагат огромно подобрение в цялостната обработка на изображението. Записите са с превъзходно качество дори ако обектите се движат бързо или при слабо осветление. Благодарение на остротата на предоставените изображения, винаги сте на ясно точно какво се случва в наблюдаваните помещения. Висококачествените изображения ще Ви дадат възможност да видите и най-фините детайли, докато иновативното откриване на движение гарантира, че ще знаете къде точно да търсите. 


MxActivity сензора разграничава полъха на вятъра или движението на птиците от всяко друго движение, което намалява фалшивите аларми с до 90%. Можете бързо и лесно да автоматизирате реакцията на системата при засечено движение и да я конфигурирате така, че например да отваря бариерите на упълномощени автомобили, или и да реагира на подозрително движение в определени часове от денонощието с аудиосъобщение. 


Вариантите са безброй; Вие просто приспособявате многобройните функции на на видеонаблюдението с Вашите индивидуални изисквания. Решението е Ваше.


Интелигентната система за видесигурност Ви дава възможност да се фокусирате върху управлението на компанията си и върху постигането на Вашите бизнес цели. Функциите включват:

Цялостна система

Цялостна система

Не е необходим централен сървър

Не е необходим централен сървър

Мащабируемо решение за сигурност

Мащабируемо решение за сигурност

Двупосочна аудиосистема

Двупосочна аудиосистема

Откриване на движение

Откриване на движение

Автоматизация

Автоматизация

Усъвършенстван анализ

Усъвършенстван анализ

Тази мултифункционална, автономна система за сигурност е най-добрият начин да се гарантира безопасността на Вашия офис или склад. Камерите за видеонаблюдение MOBOTIX са много интуитивни и лесни за разучаване, но нашият екип с радост ще Ви даде указания, ако това е необходимо, и ще Ви покаже как да настройвате системата така, че да отговаря на нуждите на Вашата организация. 


Ако желаете да научите повече, не се колебайте да се свържете с нас. 

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
Enter security code:
 Security code

Текстовите полета с * са задължителни!