Видеонаблюдение за офис и бизнес площи

Решения за малки и средни предприятия, съобразени с Вашите нужди

Вашата сигурност е наша грижа


Всеки ден малките и средните предприятия по целия свят страдат от пожари, кражби, вандализъм и други причиняващи вреди инциденти, много, от които лесно биха могли да бъдат избегнати. Офис пространствата и складовете изглеждат като лесни мишени за крадците, а една система за видеонаблюдение може да има огромно значение, за предотвратяване на щети. Охранителните камери MOBOTIX ще Ви осигурят кристално ясни записи на местопрестъплението, както и много други плюсове. Направете крачка напред и осигурете бъдещето на Вашата компания!

Konica Minolta предлага решения, които ще променят начина, по който виждате сигурността. Ще се доверите на висококачествената инфраструктура за видеонаблюдение, имаща за цел да Ви осигури спокойствие, като същевременно гарантира 360° изображение, топлинно разпознаване, автоматизиране, високо качество, ясни изображения, полусферичен изглед, уведомяване по имейл и много други. 

 

Нашето видеонаблюдение за офис и бизнес площи предлага всеобхватна система за сигурност, съобразена със съвременните нужди на Вашата компания и дава възможност да инвестирате в безопасността и бъдещето си, като ви помага да се фокусирате върху основните си дейности, докато инфраструктурата Ви за видеонаблюдение се управлява по професионален начин.

 

Решението за видеонаблюдение на офис и бизнес площи включва следните функции:

 

  • Осигурява ясни, отчетливи изображения за по-добър доказателствен материал
  • Изисква по-малко поддръжка, което се изразява в по-висока възвръщаемост на инвестициите
  • Най-ниска консумация на енергия – Green IP видео
  • Киберсигурност, благодарение на кодираната комуникация

 

Децентрализирана видеосистема

Децентрализирана видеосистема

Без нужда от централен сървър и записващо NVR/DVR устройство

Системата за сигурност MOBOTIX не изисква допълнителна инфраструктура. Инвестицията в нашите камери за видеонаблюдение ще Ви позволи да не се безпокоите за отделни поддържащи системи, софтуер или централен сървър. 


Това не само ще Ви спести времето и енергията, които иначе бихте прекарали в търсене на подходящи компоненти, а е също и икономически ефективен и финансово прозрачен избор, който е далеч по-надежден от системите с много компоненти. Всички процеси, например управление на събитията и алармите и запис и обработка на изображенията се извършват  вътре в охранителната камера.

Хардуер
hardware icon
Повече от стандартно решение

Камерите MOBOTIX могат да се използват в различни области на приложение и са известни по цял свят със своята изключителна надеждност. Те предлагат максималната енергийна ефективност и най-високата степен на точност. Една камера може да наблюдава дискретно цялата зона без мъртви точки.

Софтуер
software icon
Система за управление на видеонаблюдението – всичко от един доставчик

Системата за управление на видеонаблюдението (VMS) на MOBOTIX е интуитивно и гъвкаво софтуерно решение за управление на видеонаблюдението, видеоанализ и контрол на устройствата. VMS не изисква сървър за управление и всичко необходимо е интегрирано в самите камери, така че не се налага да се притеснявате за инсталирането на нови решения.

Услуги
service icon
Цялостна услуга, подходяща за всеки

MOBOTIX е неотклонно до Вас през всеки етап от процеса, като Ви предоставя концепцията за перфектно и всеобхватно решение в сферата на сигурността. Започвайки с подробна консултация, включваща проучване и анализ на обекта, MOBOTIX определя решение, което е идеално съобразено с нуждите на Вашата компания и е предназначено да оптимизира и подобри цялата Ви инфраструктура за видеонаблюдение. Проектът включва професионален монтаж, последван от услуги за отдалечено наблюдение, контролиращи ИТ инфраструктурата и състоянието на мрежата, както и поддръжка, гарантираща безпроблемната работа на Вашата видеосистема за сигурност по всяко време.

Цялостното автономно решение

Камерите MOBOTIX предлагат огромно подобрение в цялостната обработка на изображението. Записите са с превъзходно качество дори ако обектите се движат бързо или при слабо осветление. Благодарение на остротата на предоставените изображения, винаги сте на ясно точно какво се случва в наблюдаваните помещения. Висококачествените изображения ще Ви дадат възможност да забележите и най-фините детайли, докато иновативният сензор за движение гарантира, че ще знаете къде точно да търсите. 


MxActivity сензорът разграничава полъха на вятъра или движението на птиците от всяко друго движение, което намалява фалшивите аларми с до 90%. Можете бързо и лесно да автоматизирате реакцията на системата при засечено движение и да я конфигурирате така, че например да отваря бариерите на избрани автомобили или и да реагира на подозрително движение в определени часове от денонощието с аудиосъобщение. 


Възможностите са много, Вие само трябва да приспособите многобройните функции на видеонаблюдението с Вашите индивидуални изисквания. 


Интелигентната система за видесигурност Ви дава възможност да се фокусирате върху управлението на компанията си и върху постигането на Вашите бизнес цели. Функциите включват:

   

   

Икона за функцията за персонализиране

Автоматизация

Икона за функцията за качество

Цялостна система

Икона за функцията за докосване

Откриване на движение

Technology feature icon

Не е необходим централен сървър

Икона за функцията за работа с носители

Мащабируемо решение за сигурност

Икона за функцията за използваемост

Усъвършенстван анализ

Mobility feature icon

Двупосочна аудиосистема

УСПЕШНИТЕ ИСТОРИИ НА КЛИЕНТИТЕ НИ: