Konica Minolta представя AccurioPro Dashboard, за да помогне на клиентите да преоткрият ефективността на печатното производство

| 11 април 2022

Konica Minolta пусна на пазара AccurioPro Dashboard, за да увеличи максимално ефективността на печатното производство чрез намаляване на времето за престой и производствените разходи. Иновативният софтуерен инструмент, осигуряващ ускорена дигитална трансформация при печат при поискване, се предлага в две версии, Essential и Ultimate, и ще помогне на клиентите да работят по-интелигентно и да преоткрият ефективността.


Интелигентният, лицензиран многоезичен софтуерен инструмент може да се използва с широката гама устройства AccurioPrint и AccurioPress на Konica Minolta и е насочен към широк спектър от среди за печат в професионални печатни звена и при отпечатване на корпоративни документи. Те включват финансови институции, центрове за данни, търговски операции за печат, директна поща и изпълнение, вътрешни и централни репрографски отдели, копирни центрове и други общи офисни среди за печат.

Решението, богато на различни функцоналности, на входящо ниво на Konica Minolta, AccurioPro Dashboard Essential, предлага на клиентите изключително атрактивно съотношение цена/производителност, за да им помогне да използват данните от основни производствени процеси, като например задания за печат и печатни медии. Версията Ultimate предоставя изключително подробни отчети и сравнява производителността на последователни седмици. Той разполага с меню, наречено AccurioPro Dashboard Ultimate Single Item, което е пълна облачна услуга и предоставя по-интелигентна и по-интуитивна информационна платформа за намаляване на прекъсванията между заданията или увеличаване на производствения капацитет. Ultimate също така дава подробни препоръки как да се подобри времето за работа на устройствата в печатното звено. Мощен инструмент позволява дълбоки анализи за определяне на основните причини за загуби/печалби и изчерпателни анализи за реално време и ресурси, необходими по време на производството. И двете версии, Essential и Ultimate, са собствени разработки на Konica Minolta.

AccurioPro Dashboard – ускорете дигиталната трансформация при печат при поискване

Новият софтуерен инструмент на Konica Minolta ускорява дигиталната трансформация (DX) при печат при поискване. Точно като вашия партньор в производствената дейност, AccurioPro Dashboard надеждно събира точни данни, след което ги обобщава и анализира от уникална гледна точка, за да ви предостави ключови констатации, които ще подобрят цялостната ви производителност.

quotation marks

„С експоненциалния ръст на поръчките за web-2-print, поддържането на оптимални производствени ресурси е от решаващо значение за успеха на бизнеса, тъй като клиентите продължават да преосмислят ефективността като част от дигиталната трансформация“​

Андре Статкус

Старши продуктов мениджър Професионален печат, Konica Minolta Business Solutions Europe

„Възможностите са навсякъде. Нашето иновативно решение AccurioPro Dashboard помага на клиентите да работят по-интелигентно, като предоставя бързи, точни и изчерпателни данни за намаляване на разходите и повишаване на общата производителност.

„Софтуерът помага за разпалването на нови производствени възможности и е важен инструмент на всички нива. От една страна, ръководителите нямат време да получат подробна картина на производствените си данни, така че трябва да виждат само информацията, която им е необходима, за да вземат бизнес решения. От друга страна, този софтуер позволява на служителите в цеха да визуализират и измерват собствения си напредък, като поддържат операторите ангажирани и мотивирани през цялата им смяна."