AccurioPro Dashboard Essential

Основен инструмент за оптимизиране на печатa


AccurioPro Dashboard, софтуерният инструмент на Konica Minolta, подпомагащ дигиталната трансформация при печат при поискване.


AccurioPro Dashboard е вашият партньор в производствената дейност, който събира точни данни, обобщава ги, прави дълбочинни анализи и спестява на потребителя много време и пари, като елиминира необходимостта от ръчно събиране на данни. На днешния пазар, където се изискват много по-бързи, по-евтини и по-качествени печатни материали, KONICA MINOLTA предоставя уникален софтуерен продукт тип табло за управление (dashboard) за визуализация на данни, който е лесен за разбиране и използване, с пълна съвместимост с тонер устройства на KONICA MINOLTA. Този мощен инструмент помага на оператора, както и на мениджърскотоо ядро да отрази къде са възможностите в производственото звено за отпечатване на допълнителни задания. ​

Пълнофункционалното решение на входно ниво AccurioPro Dashboard Essential предлага изключително атрактивно съотношение цена/производителност, за да ви помогне да използвате вашите производствени данни от производствена гледна точка, като например задания за печат и печатни медии.


AccurioPro Dashboard – ускорете дигиталната трансформация при печат при поискване

Новият софтуерен инструмент на Konica Minolta ускорява дигиталната информация (DX) при печат при поискване. Точно като вашия партньор в производствената дейност, AccurioPro Dashboard надеждно събира точни данни, след което ги обобщава и анализира от уникална гледна точка, за да ви предостави ключови констатации, които ще подобрят цялостната ви производителност.

AccurioPro Dashboard Essential

AccurioPro Dashboard Essential
  • Предоставя бързи, точни и изчерпателни данни за намаляване на разходите и повишаване на производителността
  • Бърза, лесна и лесна работа в уеб браузъра на вашето устройство
  • Показва състоянието на печатащите устройства в реално време
  • Позволява производство, управлявано от данни
  • Показва много подробна информация за медиите като тип, размер и тегло
  • Показва разпределението за довършителни за една или няколко задачи за избран период от време​

Лесно наблюдение на устройствата: брошура AccurioPro Dashboard

AccurioPro Dashboard улавя производствения процес в големи детайли, позволявайки на потребителите да намалят времето за престой, както и разходите, свързани с производството. В същото време софтуерът помага за максимизиране на общата производителност: AccurioPro Dashboard анализира целия производствен процес, като автоматично събира и оценява информацията за устройството – и по този начин добавя интелигентност към вашите бизнес решения, свързани с печата.

Брошура AccurioPro Dashboard

Свържете се с нас