AccurioPro Dashboard Ultimate

Основен инструмент за оптимизиране на печатa


AccurioPro Dashboard, софтуерният инструмент на Konica Minolta, подпомагащ съществено дигиталната трансформация при печат при поискване.


AccurioPro Dashboard е вашият партньор в производствената дейност, който събира точни данни, обобщава ги, прави дълбочинни анализи и спестява на потребителя много време и пари, като елиминира необходимостта от ръчно събиране на данни. На днешния пазар, където се изискват много по-бързи, по-евтини и по-качествени печатни материали, KONICA MINOLTA предоставя уникален софтуерен продукт тип табло за управление (dashboard) за визуализация на данни, който е лесен за разбиране и използване, с пълна съвместимост с тонер устройства на KONICA MINOLTA. Този мощен инструмент предсказва как изпълнението може да се основава на опита от миналото.

AccurioPro Dashboard Ultimate предоставя не само записи на данни. Предоставя много подробен отчет, управляван от данни, който ви помага на оператора, изпълнителния директор, както и на мениджъра да планират правилно предстоящите задачи, за да отразят неизползваните възможностите в производственото звено за отпечатване на допълнителни задания.


AccurioPro Dashboard – ускорете дигиталната трансформация при печат при поискване

Новият софтуерен инструмент на Konica Minolta ускорява дигиталната трансформация (DX) при печат при поискване. Точно като вашия партньор в производствената дейност, AccurioPro Dashboard надеждно събира точни данни, след което ги обобщава и анализира от уникална гледна точка, за да ви предостави ключови констатации, които ще подобрят цялостната ви производителност.

AccurioPro Dashboard Ultimate

AccurioPro Dashboard Ultimate
  • Предоставя множество изгледи въз основа на ролята на потребителя
  • Бързо, просто и ясно облачно решение, което може да се управлява отвсякъде
  • Показва подробна информация за използването на машината, като работа на панела​
  • Позволява производство, управлявано от данни​
  • Отчита празни тави, заседнала хартия както също информация за обаждания ​​за сервизни заявки
  • Показва точното време за подготовка за печат, прекъсване на печата, неактивен режим и режим на печат​
  • Позволява на потребителя да експортира събраните данни като csv-файл​

Лесно наблюдение на устройствата: брошура AccurioPro Dashboard

AccurioPro Dashboard улавя производствения процес в големи детайли, позволявайки на потребителите да намалят времето за престой, както и разходите, свързани с производството. В същото време софтуерът помага за максимизиране на общата производителност: AccurioPro Dashboard анализира целия производствен процес, като автоматично събира и оценява информацията за устройството – и по този начин добавя интелигентност към вашите бизнес решения, свързани с печата.

Брошура AccurioPro Dashboard

Свържете се с нас