БЪДЕЩЕТО НА ПЕЧАТАРСТВОТО: WEB 2 PRINT

Защо Web 2 Print предлага всички решения за онлайн печат, от които винаги ще се нуждаете

Онлайн и електронните решения за печат, които Вашите клиенти ще използват


Интернет и електронната търговия станаха важна част от ежедневието и бързо се превръщат в каналите, използвани за по-голямата част от бизнес трансакциите.

За да останат конкурентоспособни в бъдеще, малките и средните търговски печатници ще трябва да предложат решения за Web 2 Print (W2P), включително дистанционно публикуване, онлайн печат и печат на електронния бизнес, за да комуникират и продават своите продукти и услуги. Вашите клиенти вече ще са запознати с Web to Print и уеб-базирани системи и ще са свикнали да купуват продукти, като книги, офис консумативи, канцеларски материали и поздравителни картички и услуги, включително пътувания, съхранение на данни и изчисления в облака.


Ето защо Web 2 Print е изключително важен за Вас като доставчик на услуги за печат. Той Ви дава възможност да отличите услугите си от тези на конкурентите, да намалите общите разходи, да подобрите ефективността и много други.И така, какво може да направи Web 2 Print за мен като печатар? 

Web 2 Print предлага широка гама от потенциални ползи в печатарската среда, включително:


 • Може да осигури спестяване на време и разходи за маркетинговите отдели на клиентите
 • Може да помогне на служителите на клиентите, отговарящи за печатните материали
 • Дава възможност за денонощен достъп на клиентите за подаване на поръчки
 • Осигурява видимост на процеса за поръчване, за да намали запитванията за обслужване на клиентите
 • Помага на служителите на клиентите, отговарящи за печатните материали
 • Създава онлайн витрина на всички Ваши продукти и услуги, за да увеличи продажбите
 • Позволява Ви да предлагате опции за онлайн плащане, с което подобрява паричните потоци
 • Автоматизира процесите на поръчване, плащане и счетоводство

Web to Print

Web to Print

Защо Web to Print е толкова важен?

Решенията за Web 2 Print бързо се превръщат в съществени компоненти на стратегиите на цифровите печатници не само по отношение на достъпа, но и на продажбите, маркетинга и дизайна. Опциите, които те предлагат, също са много важни инструменти за справяне с общата тежест на значителното увеличение на администрирането на ниво „бек офис“, породено от големите обеми поръчки за малки тиражи с ниска стойност. Административните процеси на повечето доставчици на печатни услуги и конвенционалните информационни системи за управление са подходящи за офсет печат и се борят с изискванията на средата за цифров печат.

Хардуер
hardware icon
Отличете се в онлайн средата Web to Print

Със своята светкавична скорост, лесна експлоатация и мощни машини за довършителни работи гамата високоскоростни цветни производствени принтери AccurioPress вдига високо летвата на цифровата производителност, като спестява време, разходи за труд и пространство в производствените помещения.

Софтуер
software icon
Софтуерът, който Ви трябва, за да започне мрежата да работи за Вас

Искате ли да работите ефективно веднага след като инсталирате решения за Web 2 Print? Трябва да започнете с точния софтуер. AccurioPro Flux Ultimate е усъвършенствано приложение за Web 2 Print, което позволява на доставчиците на услуги за печат, вътрешнофирмените печатници, държавните органи и образователния сектор да предлагат сигурно и основано на бележки за заданието онлайн подаване на задания за печат. Тогава крайните потребители могат да се възползват от тази удобна услуга 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат за комбиниране на Вашето консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния поток за намаляване на разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

БЪДЕЩЕТО НА ПЕЧАТАРСТВОТО: WEB 2 PRINT

БЪДЕЩЕТО НА ПЕЧАТАРСТВОТО: WEB 2 PRINT

Web to Print вече не е екстра; това е решение, което доставчиците на печатни услуги просто трябва да предлагат.

Web 2 Print позволява на клиентите удобно да поръчват, качват и преглеждат своите задания онлайн. Готови за печат документи могат да се представят в каталози, а изделията, които не се печатат, също могат да бъдат предложени за поръчване. Приложението проверява дали файловете могат да бъдат отпечатани, дали предоставените от клиента изображения са с правилната разделителна способност, дали шрифтовете са вградени и дали са включени диапозитивите. Повечето приложения за Web-to-Print позволяват на клиентите да персонализират готови шаблони и да качват собствено съдържание за автоматизирано печатане. 


И така, какво е Web to Print и защо имате нужда от него?

Цялостно решение

Web-to-Print е цялостно решение за доставка и управление на печата

Ефикасно и ефективно

Web-to-Print и цифровите витрини са версията на електронна търговия за печатарството, като използват интернет за възлагане на печат по ефикасно и рентабилно

Бързо и лесно

Това предоставя на клиентите инструмент за бързо и лесно изчисляване на цените

Независимо от местоположението

Решенията за Web 2 Print дават възможност на всеки да предлага решения за печат от компютър, независимо къде се намира, да одобрява PDF файлове и да изпраща всичко незабавно към принтера

Оптимизация

Оптимизирани за B2B доставчици на печатни услуги и вътрешнофирмени печатници

Как ви помага AccurioPro Flux?

Accurio Pro Flux - автоматизираното решение за печат

Бизнес оформление на печата

Prokom е потребителската общност на Konica Minolta, където можете да намерите проучване на пазара, информация и практически инструменти, които ще ви помогнат да сте по-информирани, по-продуктивни и в крайна сметка по-печеливши. В Prokom вярваме, че не става въпрос само за това което правите, а за това което правите възможно

Присъединете се към Prokom

Висока производителност за подобряване на рентабилността на печата

Висока производителност за подобряване на рентабилността на печата

Удовлетворява нарастващите нужди на цифровите предизвикателства от ново поколение

Гамата цифрови системи AccurioPrint е проектирана да удовлетвори нарастващите нужди на цифровите предизвикателства от ново поколение. Внимателно проектирани за доставчици на печатни услуги и специалисти, тези системи предлагат изключително възпроизвеждане и стабилно съвпадение на цветовете, както и създаване на цифрови файлове от хартиен носител, ефективно и надеждно.


Защо трябва да имате Web to Print като част от Вашия набор от умения за печат?

Тенденцията към онлайн и облачни изчисления ще засегне всички нас по-скоро, отколкото си мислим, тъй като все повече клиенти мигрират онлайн и очакват Вашият бизнес да предлага уеб-базирани услуги.


Обемът на електронната търговия нарасна експоненциално в целия свят през последните две десетилетия. Докато броят на потребителите на мрежата е бил само 0,4% през 1995 г., той е скочил до 34,8% до 2012 г. и продължава да нараства главоломно. Най-зрелият пазар, този на САЩ, все още нарастваше с по 8% годишно през 2015 г., докато се очакваше Китай да го изпревари в обемно изражение през 2015 г. и да утрои обема на онлайн търговията си до 2020 година.


Потенциалните ползи от тази тенденция на растеж за печатарската индустрия под формата на Web 2 Print са огромни. Web 2 Print позволява на доставчиците на услуги за печат да разширят гамата си от печатни продукти, като предлагат творчески онлайн решения и предоставят услуги, като денонощно дистанционно публикуване и рационализиране на обработката на заданията.

Създаване на нови възможности за бизнеса чрез автоматизация на работния процес

Създаване на нови възможности за бизнеса чрез автоматизация на работния процес

Каква полза може да извлече Вашата вътрешнофирмена печатница

При съвременните корпоративни среди, свързани в мрежи, много от вътрешните процеси вече са уеб-базирани. Тогава защо и вътрешнофирменият печат да не бъде?


Web to Print (W2P) предлага на вътрешнофирмените печатници вълнуващата възможност да повишат ефективността, удобството и скоростта, с които могат да се подават и изпълняват поръчки за печат. W2P дава възможност за подаване на поръчки по всяко време, защото печатницата работи 24 часа, 7 дни в седмицата. Освен това W2P прави възможни значителните икономии – както в цялата компания, така и в печатницата. Тъй като повечето вътрешнофирмени печатници се управляват като отдели за генериране на пряка печалба, икономическите предимства на W2P са особено значителни.


Какво ще спечели Вашият бизнес от W2P в печатницата:

 • Печатницата работи 24 часа, 7 дни в седмицата
 • Икономии на пари и време
 • По-ефективни процеси на поръчване
 • Предоставяне на услуги на вътрешни клиенти
 • Функция за проследяване на поръчките
 • По-висока степен на автоматизация


Какво печели вътрешнофирмената печатница от W2P:

 • Намалени разходи
 • Увеличена печалба
 • Повишена производителност
 • Рационализирани процеси на поръчване
 • Лесно пренареждане на заданията за печат
 • Подобрени отношения с вътрешните клиенти
 • Намален брой запитвания, отнемащи време


Самообслужването, което намалява разходите, е едно от най-големите предимства, които W2P дава на вътрешнофирмената печатница. Можете ли да си позволите да пропуснете тази технология?

Четири стъпки за изграждане на Вашия бизнес

Четири стъпки за изграждане на Вашия бизнес

Пригответе се за нова бизнес възможност

ОПРЕДЕЛЯНЕ: Защо е икономически изгодно да се разгледа конкретна възможност за развитие на Вашия бизнес? Предлагаме поредица бели книги, които се занимават с широк кръг от теми, като например Web to Print (Печат чрез уебсайт), печат на променливи данни, автоматизация на работните процеси, вътрешна окончателна обработка и книгоиздателство.


ОЦЕНЯВАНЕ: Как тази бизнес възможност се вписва в съществуващата ми работна организация? Нашите ръководства за оценка, написани от независими експерти от бранша, ще Ви помогнат да прецените на практика дали Вашият бизнес е готов за конкретна нова бизнес възможност, например Web to Print.


ОБОСНОВАВАНЕ: Как други доставчици на печатни услуги са се възползвали от конкретна нова бизнес възможност? Прочетете историите на други клиенти, подобни на Вас, които са се възползвали от бизнес възможности в различни области. Тогава можете сами да прецените дали инвестицията е полезна.


ВНЕДРЯВАНЕ: Искате да си осигурите успешно внедряване, като избегнете капаните, които могат да доведат до разочарования? Подробно ръководство за внедряване, написано от независим специалист в бранша, ще Ви даде възможност да приложите новата бизнес възможност в своята компания. Тъй като внедряването на нова бизнес възможност може да се окаже трудна работа, ние, разбира се, Ви предлагаме практическа помощ през целия етап на внедряването.


Лого на Digital 1234
Откриване на възможности за бизнес чрез W2P

Каква полза може да извлече Вашата вътрешнофирмена печатница

При съвременните корпоративни среди, свързани в мрежи, много от вътрешните процеси вече са уеб-базирани. Тогава защо и вътрешнофирменият печат да не бъде?


Web to Print (W2P) предлага на вътрешнофирмените печатници вълнуващата възможност да повишат ефективността, удобството и скоростта, с които могат да се подават и изпълняват поръчки за печат. W2P дава възможност за подаване на поръчки по всяко време, защото печатницата работи 24 часа, 7 дни в седмицата. Освен това W2P прави възможни значителните икономии – както в цялата компания, така и в печатницата. Тъй като повечето вътрешнофирмени печатници се управляват като отдели за генериране на пряка печалба, икономическите предимства на W2P са особено значителни.


Какво ще спечели Вашият бизнес от W2P в печатницата:

 • Печатницата работи 24 часа, 7 дни в седмицата
 • Икономии на пари и време
 • По-ефективни процеси на поръчване
 • Предоставяне на услуги на вътрешни клиенти
 • Функция за проследяване на поръчките
 • По-висока степен на автоматизация


Какво печели вътрешнофирмената печатница от W2P:

 • Намалени разходи
 • Увеличена печалба
 • Повишена производителност
 • Рационализирани процеси на поръчване
 • Лесно пренареждане на заданията за печат
 • Подобрени отношения с вътрешните клиенти
 • Намален брой запитвания, отнемащи време


Самообслужването, което намалява разходите, е едно от най-големите предимства, които W2P дава на вътрешнофирмената печатница. Можете ли да си позволите да пропуснете тази технология?

Свържете се с нас за допълнителна информация

Свържете се с нас за допълнителна информация

Свържете се с нас

Ако смятате, че имате нужда от съвети за разрастване на Вашите възможности за Web 2 Print печат чрез програмата Digital1234, щракнете върху „Свържете се с нас“, за да си уговорите среща с представител на Konica Minolta, който ще Ви разясни лично пълното ръководство за внедряване!

Уебинар: „AccurioPro Flux – как да автоматизираме работния поток и Web-to-Print”


По време на уебинара ще отговорим на следните въпроси:
- На кои предизвикателства пред клиентите отговаря софтуерното ни решение?
-Каква е концепцията и структурата на софтуера?
- Кои са възможностите, които софтуерът предлага по отношение на автоматизация процесите от приемане на поръчката до готовия продукт?
- Какви са ползите за клиентите, които избират AccurioPro Flux?

Свалете след регистрация
Webinar AccurioPro Flux poster

Свържете се с нас

Свържете се с нас
Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
посочена в политиката за поверителност на Коника Минолта България и давам съгласието си личните ми данни, предоставени от мен чрез изпращане на запитване до лицата за контакт, да бъдат обработвани от Коника Минолта България.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings